• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Α εγώ σαν γυναίκα δεν μαρεσει...πουρομπαρμπι την είδα. Χαχα
Καλά εσύ κάθε φορά που γράφεις μήνυμα μου έρχεται ειδοποίηση να σε κάνω φίλη στο φβ.
Βλέπω και εγώ μια γυναικάρα που κάνει κούνια με αρκετούς κοινούς φίλους.

thalia tsif

Member
Καλά εσύ κάθε φορά που γράφεις μήνυμα μου έρχεται ειδοποίηση να σε κάνω φίλη στο φβ.
Βλέπω και εγώ μια γυναικάρα που κάνει κούνια με αρκετούς κοινούς φίλους.
Κάνε με φίλη..θα ήθελα όλους να σας γνωρίσω από κοντά..στην κοπή της βασιλόπιτας χάρηκα τόσο πολύ που ανταλλάσσαμε απόψεις κ γνώρισα ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα

panpan

Member
Εντάξει παιδιά αν είναι να βγάζουμε 50 χρόνων τον οποιονδήποτε επειδή έχει καράφλα, ζαρωμενο πρόσωπο κι εμφανές πρόβλημα στύσης...
Κι εσύ που το ξέρεις;Του το κράταγες; :haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

paefstra

Member
Ο Χατζηιωαννου ψαχνει τροπο να ακυρωσει λογω κορωνοιου οχι πτηση, αλλα αγορα 100 airbus γιατι δεν του φτανουν τα λεφτα. Και πληρωνει 5 εκ. λιρες για μια πληροφορια που θα κανει δυνατη την ακυρωση της συμφωνιας.
https://www.capital.gr/diethni/3452...ofories-sxetika-me-to-skandalo-easyjet-airbus

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kαλά ο Ιούλιος είναι λίγο νωρίς και το "κανείς" μου κάνει τόσο υπερβολικό όσο και οι υστερίες που γράφτηκαν εδώ και σβήστηκαν. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Όλοι ξέρουν ότι μπορεί να κολλήσουν, απλά πολλούς δεν τους αφορά διότι δεν είναι ευπαθείς.
Γιατί δεν κοιτάτε το timeline παλιότερων αντίστοιχων επιδημιών για να καταλάβετε τι θα συμβεί ύστερα; Στην αρχή οι ειδικοί βγαίνουν και τρομοκρατούν για κάποιο ιό, ο κόσμος αντιδρά φοβισμένος αρχικά (σταματά να ταξιδεύει, ακυρώνει κτλ) αλλά σε μερικούς μήνες το θέμα έχει ξεχαστεί και ο κόσμος ζει όπως πριν και σε μερικούς μήνες ακόμα αρχίζουν να βγαίνουν οι έρευνες σχετικά με τη μη επικινδυνότητα της πανδημίας και την απόδοση των όποιων ευθυνών στους ειδικούς (θυμίζω την περίπτωση Ολλανδού ειδικού που κατηγορήθηκε ότι τα έπαιρνε από φαρμακευτική για να καταστροφολογεί και να φοβίζει τον κόσμο ώστε να προωθήσει συγκεκριμένο φάρμακο). Το pattern είναι ίδιο με αυτό της πανδημίας του 2009, απλά τώρα δώσαμε παγκοσμίως λίγη περισσότερη εξουσία στους ειδικούς γιατρούς απ' ό,τι έπρεπε. Απορώ πώς ο κόσμος αρνείται να καταλάβει κάτι τόσο πασιφανές.

Sevro

Member
Πιστεύετε ότι θα ανοίξουν τα σύνορα και με χώρες εκτός Ευρώπης;
Οχι μεχρι τις 15/6 σιγουρα κατα την Κομισιον. Μετα θεωρω εξαρταται απ τη χωρα. Πχ στις ΗΠΑ ο πορτοκαλι ουρακοταγκος που παιρνει αποφασεις αναλογα με το αν ξυπνησε στραβα και αν εχει αρκετα likes στο twitter ειναι ικανος να κλεισει τα συνορα μεχρι τις εκλογες για να λεει "i put America first".

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μα τι να κάνει κι αυτός; Στην αρχή του λέγανε ότι δεν πήρε μέτρα και τώρα που τα παίρνει πάλι του την πέφτουν. Του την πέφτει και ο Ομπάμα ο οποίος φυσικά το 2009 δεν έλαβε καμία απόφαση για καραντίνα λόγω του Η1Ν1 παρόλο που το γειτονικό Μεξικό απ' όπου, θυμίζω, ξεκίνησε η πανδημία ήταν σε καραντίνα για αρκετές εβδομάδες. Φυσικά τότε δεν έγινε καμία κριτική στον Ομπάμα για ενδεχόμενη διασπορά του Η1Ν1 στις ΗΠΑ λόγω μη επιβολής καραντίνας. Δεν ήταν της μόδας τότε οι αλυσιδωτές καραντίνες και η τηλεργασία φαίνεται.

Sevro

Member
Μα τι να κάνει κι αυτός; Στην αρχή του λέγανε ότι δεν πήρε μέτρα και τώρα που τα παίρνει πάλι του την πέφτουν. Του την πέφτει και ο Ομπάμα ο οποίος φυσικά το 2009 δεν έλαβε καμία απόφαση για καραντίνα λόγω του Η1Ν1 παρόλο που το γειτονικό Μεξικό απ' όπου, θυμίζω, ξεκίνησε η πανδημία ήταν σε καραντίνα για αρκετές εβδομάδες. Φυσικά τότε δεν έγινε καμία κριτική στον Ομπάμα για ενδεχόμενη διασπορά του Η1Ν1 λόγω μη επιβολής καραντίνας.
Αστειευεσαι ; Εχει πιαστει να φασκει και να αντιφασκει 100 φορες στις συνεντευξεις του, να προσπαθει να τα κανει ολα ειτε θεμα "εθνικο" (Chinese virus, foreign, συνορα), ειτε προσωπικο (εγω εκανα αυτο, εγω το αλλο, ειμαι ο καλυτερος, φταιει ο Ομπαμα) ειτε κομματικο (οι δικοι μου κυβερνητες vs οι δικοι τους κυβερνητες). Για να μν πιασουμε τις ενεσεις αντισηπτικου, οτι δεν ξερει τη διαφορα ιου, μικροβιου και βακτηριου, οτι ελεγε οτι ξερει τα παντα για την ιατρικη και διαφορα αλλα επιπεδου Στεφανου Χιου. Αντιμετωπιζει τα παντα σαν παιχνιδι. Ειναι ο προεδρος που αξιζει στους ρατσιστες white supremacists και τους φανατικους evangelicals του Deep South, τους rural Americans των Mountain States, τους περηφανους blue collar workers του Midwest που δε τους αρεσαν οι "elite" κλπ κλπ. Για οποιονδηποτε με ενα αλφα μορφωτικο επιπεδο, ειναι ενας μεγαλος καραγκιοζης.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills