• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εντάξει παιδιά αν είναι να βγάζουμε 50 χρόνων τον οποιονδήποτε επειδή έχει καράφλα, ζαρωμενο πρόσωπο κι εμφανές πρόβλημα στύσης...

Vasileti

Member
Στην αρχη νομιζα πως μιλας για μενα, μετα με εριξες απ' το καλαμι και στο τελος μου το εσπασες για να μην ξαναανεβω. Ευφυης προικοθηρας εγω; Δεν θα το λεγα. Ακομη δεν εχω καταφερει να βαλω χερι στην προικα που κανονικα θα επρεπε να παρω. Σιγα τον ευφυη.
χαχα ισως ηταν μη ευσεβής πόθος δικός μου καμιά πλούσια!
Οφφτοπικ αλλά μια και ηρθε η κουβέντα εχω να πω τρία πράγματα για το μελος τριπακια αλλά αν ειναι τόσο μετριόφρων ας κάνει αναφορά να σβηστούν 1) οτι ηταν ευφυές παιδί-θαύμα δεν ξέρω αν το χάνει τώρα που γερνάει 2) δεν γνωριζόμαστε αλλά πριν χρόνια οταν ειχα χασει δουλεια λεφτά τα παντα, μου εστειλε απάντηση σε συντομο βιογραφικό μου με την τελευταία γραμμή να λεει "τέτοιοι άνθρωποι δεν χάνονται με τιποτα" πράγμα που και ψεύτικο νάταν, μέσα στο απρόσωπο τυρβώδες του ιντερνετ μου έδωσε θάρρος και δεν θα το ξεχάσω ποτέ 3) δεν του χρωστάω όμως τίποτε γιατι δεν τον πάω στις περισσότερες ιδέες του και γιατί αργότερα του ειχα ζητήσει δωμάτιο να πάω για ψαροντούφεκο και δεν απάντησε:)
edit: ποτέ δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει ο άνθρωπος της διπλανής ... οθόνης

Last edited:

Vasileti

Member
ωχ δεν πήρα πρέφα οτι τον σχολιάζατε εδω και τον έθαψα στο τουρισμός στην ελλάδα! μπράβο δημοφιλία οι γέροντες του σαίτ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
χαχα ισως ηταν μη ευσεβής πόθος δικός μου καμιά πλούσια!
Οφφτοπικ αλλά μια και ηρθε η κουβέντα εχω να πω τρία πράγματα για το μελος τριπακια αλλά αν ειναι τόσο μετριόφρων ας κάνει αναφορά να σβηστούν 1) οτι ηταν ευφυές παιδί-θαύμα δεν ξέρω αν το χάνει τώρα που γερνάει 2) δεν γνωριζόμαστε αλλά πριν χρόνια οταν ειχα χασει δουλεια λεφτά τα παντα, μου εστειλε απάντηση σε συντομο βιογραφικό μου με την τελευταία γραμμή να λεει "τέτοιοι άνθρωποι δεν χάνονται με τιποτα" πράγμα που και ψεύτικο νάταν, μέσα στο απρόσωπο τυρβώδες του ιντερνετ μου έδωσε θάρρος και δεν θα το ξεχάσω ποτέ 3) δεν του χρωστάω όμως τίποτε γιατι δεν τον πάω στις περισσότερες ιδέες του και γιατί αργότερα του ειχα ζητήσει δωμάτιο να πάω για ψαροντούφεκο και δεν απάντησε:)
edit: ποτέ δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει ο άνθρωπος της διπλανής ... οθόνης
1) Μη γραφετε τέτοια. Ουτε εχουν σχεση με την πραγματικοτητα, ουτε ειναι σχετικες με το θεμα του τοπικ.
2) Το πιστευα και το πιστευω
3) Ετσι κι αλλιως δεν μου αρεσει να μου χρωστανε. Ειμαι μαλωμενος με την αμφιδρομη ιδιοτελεια.

Last edited by a moderator:

Vasileti

Member
yorgos εδώ δε λέγαμε για μαγειρίτσα στα βόρεια προάστια? τηλεφώνησα και μπορούν να ετοιμάσουν μαγειρίτσα όμως για τουλάχιστον τρεις μερίδες με τηλέφωνημα μια μέρα πριν, οποτεδήποτε. Προς το παρόν σε πακέτο βέβαια.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ωχ δεν πήρα πρέφα οτι τον σχολιάζατε εδω και τον έθαψα στο τουρισμός στην ελλάδα! μπράβο δημοφιλία οι γέροντες του σαίτ
Εχω γινει θεμα συζητησης στα καλα καθουμενα χωρις λογο. Αφου μαθατε την ηλικια μου να σας συστηθω και με το πραγματικο μου ονομα. Κουασιμοδος

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
yorgos εδώ δε λέγαμε για μαγειρίτσα στα βόρεια προάστια? τηλεφώνησα και μπορούν να ετοιμάσουν μαγειρίτσα όμως για τουλάχιστον τρεις μερίδες με τηλέφωνημα μια μέρα πριν, οποτεδήποτε. Προς το παρόν σε πακέτο βέβαια.
Που το προβλημα; Τεσσερις θελει μονο για το στομαχι του.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στείλε πμ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills