• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Νικο δεν ειμαι σίγουρος για τους πολιτικούς χώρους, δεν ανήκω πουθενά αλλά μη δίνουμε και πολλή σημασία. Το site φιλοξενεί πιο γερά και προπαντός πιο δημιουργικά μυαλά και αυτά είναι που προάγουν ένα ευρύτερο και όχι μόνο το προσωπικό περιβάλλον.
Κατά κανόνα σιωπούν αλλά όταν εκδηλώνονται έχουν δώσει τη σημαντικότερη περιουσία του φόρουμ! Απαστράπτουσες ιστορίες, εμπειρίες και απόψεις και μάλιστα τζάμπα! ευφυίες τριδιάστατες δηλαδή. Εμεις ειχαμε την τυχη να ειμαστε μονοδιάστατα καλοί στα μαθηματικά, εσύ στα κοριτσόπουλα, ο τριπακιας ευφυής προικοθήρας, άλλοι αλλού :cool:
Στην αρχη νομιζα πως μιλας για μενα, μετα με εριξες απ' το καλαμι και στο τελος μου το εσπασες για να μην ξαναανεβω. Ευφυης προικοθηρας εγω; Δεν θα το λεγα. Ακομη δεν εχω καταφερει να βαλω χερι στην προικα που κανονικα θα επρεπε να παρω. Σιγα τον ευφυη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
https://el.wikipedia.org/wiki/Γηραιότερο_εν_ζωή_πρόσωπο_στον_κόσμο

"Γηραιότερος άνδρας στον κόσμο είναι ο Άγγλος Ρόμπερτ Γουέιτον, ηλικίας 111 ετών."

Δήλωσε συμμετοχή για τα Guinness World Records
Θα το εχω στα υποψιν μου σε 73 χρονια που θα τον φτασω αν δεν τον εχει ξεπερασει καποιος αλλος μεχρι τοτε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σήμερα με ενημέρωσαν ότι είναι μια οικογένεια με 10 άτομα.
Πες τους να μην ερχονται ολοι μαζι. Απαγορευονται οι συναθροισεις ανω των δεκα ατομων κι αν το κανουν θα φωναξεις την αστυνομια.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Θα το εχω στα υποψιν μου σε 73 χρονια που θα τον φτασω αν δεν τον εχει ξεπερασει καποιος αλλος μεχρι τοτε.
Όλοι τώρα όπως καταλαβαίνεις βγαζουμε κομπιουτεράκι για να κάνουμε τους υπολογισμούς..χιχι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills