Ανθηg
Member
Μαζικης ακόμα. Αυτό λέω.για πες μου ενα ιπταμενο αυτοκινητο μαζικης παραγωγης γιατι μου διαφευγει....
Μαζικης ακόμα. Αυτό λέω.για πες μου ενα ιπταμενο αυτοκινητο μαζικης παραγωγης γιατι μου διαφευγει....
Παραγωγή(όχι μαζική) υπάρχει.Η τιμή είναι το πρόβλημα.Αναλογικά για τις τιμές και τα κινητά τηλ. από πολύ υψηλά είχαν ξεκινήσει αν θυμάστε.για πες μου ενα ιπταμενο αυτοκινητο μαζικης παραγωγης γιατι μου διαφευγει....
Χμ ηδη η Ισπανια και η Ιταλια εχουν. Οταν ελεγχεται η κυκλοφορια εξω απο το σπιτι απο την αστυνομια, αυτο δεν ειναι? Ασχημοι καιροι.... και θα σου φέρει κι έναν στρατιωτικό νόμο οσονούπω, πρόβα τζενεράλε για οποιαδήποτε μελλοντική εξέγερση (ναι, ακόμη και τις απλές συνδικαλιστικές διεκδικήσεις τις οποίες - και σωστά - υποστηρίζεις). Not bad, not bad at all. Indeed!
Κοίτα πιο πιθανό είναι να ανακαλύψουν την τηλεμεταφορά παρα να κάνουν τέτοια δουλειά ...σε μορφη πρωτοτυπου η περιορισμενης παραγωγης χωρις να υπαρχει ο γνωμονας του κοστους εχουν γινει παρα πολλα πραγματα. Απο τη στιγμη που θα βγουν σε μαζικη παραγωγη με λογικο κοστος κτησης εστω και πολυ ακριβο (πχ 100000) θα μιλαμε για πραγματικη διαθεση.
Ποιος ΕΛΙΟΤ,μωρε.οπως ελεγε κι ο Έλιοτ,
πού είναι όλη η σοφία που χάσαµε µέσα στη γνώση;