• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panpan

Member
Ειναι κυνικη οταν εδω υπαρχουν μελη που λενε οτι προτιμουν να πεθανουν οι γονεις μου
Θέλω να μου δείξεις σε ποιο σημείο και ποιο μέλος είπε ότι προτιμάει να πεθάνουν οι γονείς σου.
Ή έστω το υπονόησε .Όποιος δεν πιστεύει ότι αυτήν η ίωση δεν είναι σοβαρή,δεν σημαίνει ότι δεν
υπακούει και δεν σέβεται τις ευπαθείς ομάδες.Απλά είναι η άποψη τους.

Katialondon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Αναφερομουν σ αυτους που θα αναγκαστουν να τρωνε απο τα ετοιμα, αλλα γιατι οχι; Ο δρομος ειναι ανοιχτος, αν και ο μισθος του δημοσιου που θα ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ θα ειναι 400
Γιατί σας αρέσει να γίνεστε ειρωνικοι κάποιοι, ειλικρινά; Σας ειπα ποσα βγάζω το μήνα; Ή ξέρετε πόσα είναι τα έτοιμα από τα οποία τρώω; Ή ξέρετε αν ανήκω εγώ ή κάποιο άτομο της οικογένειας μου σε ευπαθή ομάδα ; Ή σας φάνηκε ότι απαξιώνω τα επιδόματα;
Θεωρείτε ότι όποιος βρίσκεται στο ελεύθερο επάγγελμα , είναι πλούσιος; Είστε πολύ γελασμενοι. Μεγάλωσα με γονείς δημόσιους υπαλλήλους κ προτιμούσα κατά πολύ τα μετρημένα αλλά σταθερά χρήματα.
Υ.γ. εκπληκτική η δουλειά του εκπαιδευτικού , την έκανα 8 χρόνια, πληρωνομουν καλά για αυτό που έκανα, αγαπουσα τη δουλειά μου , τα παιδιά κ δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου ΒΟΛΕΜΕΝΟ γιατί κάποιοι εκτός από χρήματα σε αυτο το λειτούργημα εκτιμούν παραπάνω άλλα πράγματα που ΔΕΝ προσμετρώνται με αριθμούς

Last edited:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πραγματικα αυτο που ζω δεν μπορω να το πιστεψω. Οχι μονο για την ολη κατασταση που βρισκεται η υφηλιος, αλλα δεν περιπμενα ποτε πως θα υπηρχε θεμα που θα συμφωνουσα τοσο πολυ μαζι σου. Σε σημειο που εχω αρχισει και ανησυχω...
+1

chrisbd

Member
Έχετε λαλήσει και είμαστε ακόμα στην αρχή.. αφήστε μωρέ τα πολιτικά τόσα χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε..

τα πολιτικά και τα ποδοσφαιρικά απαγορεύονται λέει ο καφετζής..

paefstra

Member
@Katialondon δεν ηταν ειρωνικο προς εσας. Εγω αγαπω και τη δουλεια μου. Η αποψη του φορουμ ειναι πως ειμαστε βολεμενοι οι ΔΥ. Η δικη μου πως κανεις δεν ειναι.
Ευχομαι γεματα ταμεια σε ολους. Ο ιος μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο τελικα. Ο @North66 λεει οτι σε 3 μηνες ολοι θα ταξιδευουν μανιωδως. Ολα θα ανακαμψουν. Χαιρομαι που ακουω ανθρωπους που δεν βλεπουν τη δουλεια του εκπαιδευτικου ως βολεμα και καμαρωνω

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αλλα για να ειμαστε ον τοπικ εχω αρχίσει και απολαμβάνω τον SARS-CoV-2! Αν το δεις κυνικά, είναι ό,τι καλύτερο συνέβη σε αυτόν εδώ τον τόπο τα τελευταία 1800 χρόνια: γειωνει τους ερ-μπι-εν-μπιδες, κάνει τα λελέδια να ακούγονται σταλινομαδούροι, κλείνει τα σκυλαδικα, αναγκάζει για πρώτη φορά την οργανωμένη πολιτεία να μιλήσει εναντίον της εκκλησίας (έστω και εμμέσως), καταργει εθνικες παρελασεις και εθνικες γιορτες κι ακομη εχουμε δρομο
... και θα σου φέρει κι έναν στρατιωτικό νόμο οσονούπω, πρόβα τζενεράλε για οποιαδήποτε μελλοντική εξέγερση (ναι, ακόμη και τις απλές συνδικαλιστικές διεκδικήσεις τις οποίες - και σωστά - υποστηρίζεις). Not bad, not bad at all. Indeed!

Katialondon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
@Katialondon δεν ηταν ειρωνικο προς εσας. Εγω αγαπω και τιμβ τη δουλεια μου. Η αποψη του φορουμ ειναι πως ειμαστε βολεμενοο οι ΔΥ. Η δικη μου πως κανεις δεν ειναι.
Ευχομαι γεματα ταμεια σε ολους. Ο ιος μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο τελικα. Ο @North66 λεει οτι σε 3 μηνες ολοι θα ταξιδευουν μανιωδως. Ολα θα ανακαμψουν. Χαιρομαι που ακουβ ανθρωπους που δεν βλεπουν τη δουλεια του εκπαιδευτικου ως βολεμα και καμαρωνω
Λυπάμαι αλλα το εξελαβα έτσι.
Ειδικά , σε αυτή την περίοδο θα φανεί η δουλειά του πραγματικού εκπαιδευτικου, εννοώ εκείνου που ποιεί παιδεία.
@Katialondon δεν ηταν ειρωνικο προς εσας. Εγω αγαπω και τη δουλεια μου. Η αποψη του φορουμ ειναι πως ειμαστε βολεμενοι οι ΔΥ. Η δικη μου πως κανεις δεν ειναι.
Ευχομαι γεματα ταμεια σε ολους. Ο ιος μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο τελικα. Ο @North66 λεει οτι σε 3 μηνες ολοι θα ταξιδευουν μανιωδως. Ολα θα ανακαμψουν. Χαιρομαι που ακουω ανθρωπους που δεν βλεπουν τη δουλεια του εκπαιδευτικου ως βολεμα και καμαρωνω
Εγώ δεν υπονοησα σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο, αγαπώ τις σπουδές μου, τη δουλειά μου τη θεωρουσα λειτούργημα, γιατί ποιουσα παιδεία. Κ αυτό είναι κάτι πολύ κρίσιμο στις μέρες μας. Γιατί αν όλοι είχαν τη στοιχειώδη παιδεία θα προφυλασσαν εκείνους που το έχουν πραγματικη ανάγκη. Εγώ είχα σταματήσει να πάω το παιδί μου σχολείο ,σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, μια βδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία, για να προστατεύσω τη μητέρα μου που ανήκει σε ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα. Ακύρωσα το ταξίδι μου, για να ελαχιστοποιηθει η δική μου πιθανή συμμετοχή στην εξέλιξη της πανδημίας ( ευτυχώς η Ράιν μας επέστρεψε τα χρήματα με την ελπίδα κάποτε αν είναι όλα καλά να πάμε.. ) μακάρι όλοι να είχαν αυξημένο το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, κ εκεί επανέρχεται το θέμα της παιδείας.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εξακολουθεις να λες πραγματα που δεν ειπε κανεις. Επειδη οι ιδιωτικοι υπαλληλοι ειναι σε δυσμενεστερη θεση απο τους δημοσιους δεν σημαινει πως οι δημοσιοι ειναι βολεμενοι. Να σου πω κατι δουλεψα για 2 χρονια περιπου σε ελληνικο πανεπιστημιο με τη νοοτροπια του δημοσιου υπαλληλου. Με πληρωναν για να πηγαινω και να καθομαι. Να λεω και πεντε μαλακιες στα παιδια και καθε μηνα μου ερχοτανε μισθος. Το εκανα και θα το ξαναεκανα αν ημουν στο δημοσιο. Αφου ειναι τετοιο το συστημα που οσο και να δουλεψεις, ειτε πολυ ειτε καθολου παλι το ιδιο θα πληρωθεις καλα κανουν οσοι τα ξυνουν.

Last edited:

panpan

Member
Η αποψη του φορουμ ειναι πως ειμαστε βολεμενοι οι ΔΥ.
Ποιοι είναι αυτοί άραγε που εκπροσωπούν όλο το φόρουμ και έχουν αυτήν την άποψη;
Έχει δώσει γραμμή το φόρουμ;Υπάρχουν ομάδες που εκπροσωπούν το φόρουμ;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος