hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Αντε να αναστήσει το travelstories το κεφαλοχώρι!
20 χλμ χωριό - Γυθειο.Η θάλασσα πόσα χλμ. είναι;
Παναγιωτη και υπόλοιποι σας περιμενω οποτε θελετε και μπορειτε.Αντε να αναστήσει το travelstories το κεφαλοχώρι!
συγκινητικό? ο άνθρωπος βρήκε κοινό που σε διαφορετικές συνθήκες θα του πετούσε τομάτες (με τα καφάσια μαζί)Δίπλα στη Sagrada familia..πραγματικά πολύ συγκινητικό!!
Θα το δούμε.Αφού είσαι και "μεσίτρια' θα σε προτιμήσουμε.20 χλμ χωριό - Γυθειο.
Σου εχω ενα σπιτακι μουρλια σε καλή τιμη! Ψήνεσαι;
Καλά.... το γκομενάκι γ@#@το... και σπίτι δίπλα στη sagrada familia....Δίπλα στη Sagrada familia..πραγματικά πολύ συγκινητικό!!
Υπό διαφορετικές συνθήκες σιγά μην έβγαινε να παίξει..συγκινητικό? ο άνθρωπος βρήκε κοινό που σε διαφορετικές συνθήκες θα του πετούσε τομάτες (με τα καφάσια μαζί)
Χαχαχα τι προβλημα ; Μυστικό είναι ;Αν υπάρχει πρόβλημα δεχόμεθα και πμ.
Πάντως γενικά η περιοχή φαίνεται πολύ ωραία. Τα τελευταία χρόνια μου έχει δημιουργηθεί μια αυξημένη επιθυμία να γνωρίσω την Ελλάδα, που παλιά σνόμπαρα. Ειδικά η Πελοπόννησος, μου φαίνεται ότι θα είναι τόσο διαφορετική από την Ελλάδα που εγώ ξέρω (Θεσσαλία και πάνω κατα κύριο λόγο). Η μόνη γεύση, πάντως, από Ναύπλιο και τα πέριξ, μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.Χαχαχα τι προβλημα ; Μυστικό είναι ;
Αγιος Νικολαος δημος Σμυνους Ανατολικης μανης .
Υπαρχουν 3 χωριά στο ονομα Αγιος Νικόλαος στην Λακωνια .
Πριν μας χρησουν με το ετσι θέλω "Ανατολικη Μάνη" μια ζωη ημασταν επαρχια Λακεδαιμονος.
Πάντως δεν εχω παραπονο. Εχω δεξιωθει πολλους συμφορουμίτες και στο Γυθειο και στο χωριό .
Σε καποιους αρεσε τόσο που ερχονται κάθε χρόνο.
Σοβαρά σου άρεσε το κομενάκι αυτό; Το σπίτι ναι, να το δεχτώ, αλλά το κομενάκι....Καλά.... το γκομενάκι γ@#@το... και σπίτι δίπλα στη sagrada familia....
Το πιάνο δε μας απασχολεί στην παρούσα φάση...
Ανοίξτε τα αεροδρόμια να φύγω....