• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αν βάλω κι άλλα κιλά,στο τέλος δεν θα μου μπαίνει ούτε
ο καινούριος χρόνος.!!!!:haha::haha:
Παιδιά , μετρηθήκαμε ;
Είμαστε όλοι εδώ ή εχει σκάσει καποιος απο το φαί ;

alma

Member
Παιδιά , μετρηθήκαμε ;
Είμαστε όλοι εδώ ή εχει σκάσει καποιος απο το φαί ;
Εγώ την έπαθα πάντως...Είχα φτιάξει μελομακάρονα με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη μόνο με μέλι(ναι είμαι της υγιεινής διατροφής όπου μπορώ)...Όποιος ερχόταν σπίτι έτρωγε μόνο από αυτά (ενώ είχα και τα μελομακάρονα του εμπορίου δεν τα προτιμούσε κανείς:mad::mad::mad::mad::mad::mad:) και εγώ πρόλαβα μόνο 3-4 να φάω από ένα γεμάτο ταψί. Τώρα θέλω μελομακάρονα και επειδή βαριέμαι να φτιάξω άλλα ή θα καταβροχθίσω του εμπορίου με τη ζάχαρη ή θα μείνω με τη λιγούρα.:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

domino

Member
ΑΒ Βασιλόπουλος & Alpha Bonus points X10

Τρέχει μέχρι 4/1 η γνωστή πρόσφορα δεκαπλασιασμού πόντων. Ξέρω (έχω δει) ότι οι δωροεπιταγές του ΑΒ των 6 ευρώ προσφέρονται με έκπτωση σε συλλόγους και εταιρείες με έκπτωση.

Για να μην θεωρηθεί ότι έχω προσωπικό συμφέρον, μπορεί ένας/μια moderator να επικοινωνήσει – εξασφαλίσει έκπτωση για εμάς;

ΠΧ Να βάλουν την αγορά των κουπονιών στο eshop τους και να μας δώσουν κωδικό έκπτωσης. Με προαγορά €400 δεν θα ήταν άσχημο να κερδίσουμε έκπτωση (10 – 12 - ΧΧ%) και 4.000 πόντους η με €100 αντίστοιχα 1.000.

Θα σας ενδιέφερε;

paefstra

Member
Ξέρω (έχω δει) ότι οι δωροεπιταγές του ΑΒ των 6 ευρώ προσφέρονται με έκπτωση σε συλλόγους και εταιρείες με έκπτωση.

Για να μην θεωρηθεί ότι έχω προσωπικό συμφέρον, μπορεί ένας/μια moderator να επικοινωνήσει – εξασφαλίσει έκπτωση για εμάς;
Μονο που οι συλλογοι και οι εταιρειες εχουν καταστατικο λειτουργιας, εγγεγραμμενα μελη κλπ.
Καμια σχεση με ενα γκρουπ που μπαινει και βγαινει οποιος θελει ανωνυμα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Η οδηγία λέει "Όχι πολιτικές συζητήσεις". Παρακαλώ αυτο-περιοριστείτε.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Last edited:

Borealis

Member
Μετράει!

Ένα αλλιώτικο παιδάκι
Στίχοι – Μουσική: Παύλος Παυλίδης
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Μαρίνα Δανέζη

Το μεσημέρι που το είδα με ξάφνιασε πάρα πολύ ο Παυλίδης, για να μη πω με σόκαρε, (ανήκω στη γενιά που αγάπησε 3-4 ελληνικές μπάντες από τις οποίες η μία ήταν η δική του). Από τότε το συζητώ και κυρίως εισπράττω αρνητικές αντιδράσεις. Καθώς όμως είμαι σίγουρος ότι ο Παυλίδης δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα και δεν θα έκανε κάτι αν δεν το πίστευε, το έψαξα λίγο. Όταν είδα το βίντεο με τον Ζακ Κωστόπουλο νεκρό πάγωσα, και κυρίως ντράπηκα που δεν κατάλαβα τι έγινε τόσο καιρό.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ζητηθηκε επιμονα απο τον Παυλο τοσο καιρο να πει κατι,μια αποψη εστω για το θεμα.Ζητησε χρονο.Ειπε οτι τον αγγιζει και τον προβληματιζει και επειδη μιλαει με τη μουσικη του,ειπε θα γραψει τραγουδι γι αυτο,οταν ερθει η ωρα.Ο Παυλος δεν ζηταει αυτοπροβολη,ουτε να κονομησει.Εκανε πολυ περισσοτερα απο οτι ειχε φανταστει με την συμπραξη με τον αγγελακα περσυ και δεν εχει σταματησει να δουλευει τα τελευταια χρονια.Το εκανε επειδη το πιστευει.Αφησε να κατασταλαξει η σκονη πρωτα..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou