Ήταν βοσκοτόπια και γίνανε αλέες από ακακίες? πολύ όμορφο πρέπει να είναι το θέαμα αλλά μάλλον παράνομο γιατί τα βοσκοτόπια συνήθως είναι δημόσιες εκτάσεις και όχι ιδιοκτησίες (ρώτα ποιος τα αρπάζει, θα σου πουν γιατί όλοι ξέρουν).Να κανονίσουμε να έρθεις μία βόλτα απ'τα μέρη μου να δούμε τα ελάχιστα που λες και ποιες ημιδασικές εκτάσεις δόθηκαν προς καλλιέργεια. Μέρη που κάποτε ήταν βοσκοτόπια τώρα είναι δάσος με ακακίες.
Σχολιάζω την επιδότηση σε δέντρα για να μειωθεί η παραγωγή, αυτή είναι η βασική ιδέα. Αυτό που αναφέρεις εσύ είναι άλλο θέμα.
Υ.γ:Το φιλολαικής κυβέρνησης δεν το σχολιάζω, θεωρείς πως έτσι είναι και είναι κάτι το κακό;
Έλα @panpan άσε τους Ολλανδούς και τις συνήθειές τους.. εμείς θα μείνουμε στα πατροπαράδοτα έθιμα.. Άν είμασταν κοντά θα σε κέρναγα..Μια και σήμερα είναι παραμονή Χριστουγέννων σας καλώ όλους σπίτι μου για γεύμα-δείπνο
και έχω κρατήσει όλες τις αποδείξεις για να τις πληρώσετε.
Ακόμα και τις περσινές.
Για κάθε μελομακάρονο που θα φάτε θα πληρώσετε δύο
και το δεύτερο που θα φάτε θα είναι δωρεάν.
Καλά Χριστούγεννα.
Υγ.
Ξέχασα.
Μετά θα σας πω τα κάλαντα και όσοι έχουν κάρτα ,έχω μηχανάκι.
Χωράφια ήταν παλιά καλλιεργούσαν καλαμπόκι, τώρα έβαλαν ακακίες.Ήταν βοσκοτόπια και γίνανε αλέες από ακακίες? πολύ όμορφο πρέπει να είναι το θέαμα αλλά μάλλον παράνομο γιατί τα βοσκοτόπια συνήθως είναι δημόσιες εκτάσεις και όχι ιδιοκτησίες (ρώτα ποιος τα αρπάζει, θα σου πουν γιατί όλοι ξέρουν).
Η μείωση της παραγωγής σε κορεσμένα είδη και η αγρανάπαυση υπερεκμεταλλευόμενων εκτάσεων δεν είναι καθόλου κακό, αντίθετα σταθεροποιεί τις τιμές και αναγκάζει επιτέλους τον επιχειρηματία αγρότη να στραφεί σε περισσότερο οικολογικές καλλιέργειες, οι οποίες επίσης μπορούν να είναι εξίσου ή περισσότερο κερδοφόρες, δες λεβάντα π.χ εναντίον βαμβακιού.
Σαφώς και η κυβέρνηση είναι φιλολαϊκή, το μόνο πρόβλημα είναι ότι θεωρεί λαό μόνο τους δημόσιους υπάλληλους.
μέρες που είναι ξέχνα τις κατσίκες και τα χερσολίβαδα και άκου αυτό που θα σαρέσει, χρόνια πολλά!Χωράφια ήταν παλιά καλλιεργούσαν καλαμπόκι, τώρα έβαλαν ακακίες.
Συμφωνώ για την αγραναπαυση όταν γίνεται οργανωμένα. Όταν όμως γίνεται με απώτερο σκοπό δεν συμφωνώ.
Και αντε εξήγησε τους αγρότες, που μέχρι τώρα καλλιεργούσαν καλαμπόκι, πατάτες, να πάνε σε άλλες καλλιέργειες που δεν θα ξέρουν ούτε αν θα μπορούν να το πουλήσουν.
Οσο για τις τιμές τι να σταθεροποιηθεί; Τωρα ειχα συζήτηση για το γάλα, 50 λεπτά το κατσικίσιο, 2.30+ στο σουπερ μάρκετ.
Το 50 λεπτο δεν ξεχνιέται με τίποτα. Καλές γιορτές και σε εσένα!μέρες που είναι ξέχνα τις κατσίκες και τα χερσολίβαδα και άκου αυτό που θα σαρέσει, χρόνια πολλά!
http://apotis4stis5.com/news-f/3563...hFfc9rJoof1vFvisyRwWuJLIjxP3RHX6omNKEQ4SqlKww