mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
γι αυτο εκλεισα τωρα, τη φοβαμαι τη Ποπη....:xmas_cheesygrin:γαμεί το ράφτινγκ, αλλά καλύτερο είναι στην άνοιξη, που λιώνουν τα χιόνια, κι γίνετε της Πόπης στο ποτάμι.
γι αυτο εκλεισα τωρα, τη φοβαμαι τη Ποπη....:xmas_cheesygrin:γαμεί το ράφτινγκ, αλλά καλύτερο είναι στην άνοιξη, που λιώνουν τα χιόνια, κι γίνετε της Πόπης στο ποτάμι.
φαε τη γλωσσα σου γρουσουζη......:xmas_mrgreen:Ράφτινγκ μέσα στο καταχείμωνο? Μπππρρρρ, προσοχή σε καμιά πνευμονία που παραμονεύει....ράφτινγκ κάντε σε κανά Μπαλί, σε καμιά Αφρική ή εδώ από άνοιξη και μετά....κρυώνω μόνο που το σκέφτομαι...
Εσυ τραβα βαλε κανα θερμομετρο και πες στην κυρα να σου κοψει καμια βεντουζα ...... Ρακος φαινεσαι:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:Ράφτινγκ μέσα στο καταχείμωνο? Μπππρρρρ, προσοχή σε καμιά πνευμονία που παραμονεύει....ράφτινγκ κάντε σε κανά Μπαλί, σε καμιά Αφρική ή εδώ από άνοιξη και μετά....κρυώνω μόνο που το σκέφτομαι...
Μη λέτε μεγάλα λόγια στο οφ τόπικ γιατί όλα εισακούγονται και κάποιοι που δήλωσαν ότι δύσκολα αρρωσταίνουν, αρρώστησαν. :xmas_evil:φαε τη γλωσσα σου γρουσουζη......:xmas_mrgreen:
βιτσια που χει ο κόσμος!!Ράφτινγκ μέσα στο καταχείμωνο? Μπππρρρρ, προσοχή σε καμιά πνευμονία που παραμονεύει....ράφτινγκ κάντε σε κανά Μπαλί, σε καμιά Αφρική ή εδώ από άνοιξη και μετά....κρυώνω μόνο που το σκέφτομαι...
Μα ολοι ομως!!!!!Μη λέτε μεγάλα λόγια στο οφ τόπικ γιατί όλα εισακούγονται και κάποιοι που δήλωσαν ότι δύσκολα αρρωσταίνουν, αρρώστησαν. :xmas_evil:
Πσέφτρα :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:Μα ολοι ομως!!!!!
Παντως εγω εφαγα τα γλυκακια μου απ'τη Μελισσα, μου τσιμπησαν (επιασαν, οπως θελετε πειτε το) βεβαια το κ***ο αλλα ηρθα στα ισια μου!
Αφου σου ειπα εχω μηνιαια καρτα!!! :xmas_biggrin:Πσέφτρα :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Σιγα μην εδωσες 1.5 ευρω για εισητηριο για να πας εκει......:xmas_mrgreen:
Α ναι ξεχασα οτι εχεις μηνιαια καρτα.....Αφου σου ειπα εχω μηνιαια καρτα!!! :xmas_biggrin:
Εδωσα κατι παραπανω θες να πεις.... 7,50 εγω κι αλλα τοσα ο δικουλης μου (που λεει κι η dim kyr). Συνολο;;;;
Τουλαχιστον ΑΥΤΗ τη φορα με αποζημιωσε!:xmas_cheesygrin:
Μα τι αλλο θα πεις; Πες μου... Λιγουρευτηκα και κατι σοκολατακια με φρουτα του παθους, του δασους δε θυμαμαι αλλα κρατηθηκα....Α ναι ξεχασα οτι εχεις μηνιαια καρτα.....
7,5 ευρω μονο?? Σου εκαναν σκοντο? Τους ειπες οτι εισαι απο μενα??
Το φωτογραφισες αυτο που εφαγες??
Μπαα σου αρεσε κιολας??? Χμμμμ , μην πας να με καλοπιασεις , οχι ,οχι δεν θα τους πω καλα λογια για να σε παρουν στη δουλεια :xmas_lol::xmas_lol: