GTS
Member
Όχι χιόνια παιδιά, όχι χιόνια σας παρακαλώ...κάποιοι με τα χιόνια θα φάνε τρελό πήξιμο-χώσιμο σε λίγο καιρό....:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:Άντε δεν ρίχνει κανένα χιόνι να αποκλειστούμε?....
Όχι χιόνια παιδιά, όχι χιόνια σας παρακαλώ...κάποιοι με τα χιόνια θα φάνε τρελό πήξιμο-χώσιμο σε λίγο καιρό....:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:Άντε δεν ρίχνει κανένα χιόνι να αποκλειστούμε?....
Πρόβατα δεν έχουμε στα μέρη μου...είμαστε παραθαλάσσιο μέρος...( πως λέμε Θουρία...???καμμία σχέση...). Και καράβια πίστεψε με είναι πολλά και μετά από λίγα κρασάκια γίνονται και περισσότερα...:xmas_mrgreen:Ε πόσα καράβια θα είναι πια...δε μετράς τίποτε πρόβατα καλύτερα? :xmas_mrgreen:
Πια Θουρία ρε? Χολαργάρα...άντε μην αρχίσω τώρα...:xmas_mrgreen:Πρόβατα δεν έχουμε στα μέρη μου...είμαστε παραθαλάσσιο μέρος...( πως λέμε Θουρία...???καμμία σχέση...). Και καράβια πίστεψε με είναι πολλά και μετά από λίγα κρασάκια γίνονται και περισσότερα...:xmas_mrgreen:
Ναι ρε Baba ....ακόμη και ο χειμώνας στην Ελλάδα σα δημόσιος υπάλληλος σκέφτεται..:xmas_mrgreen:Να φταίει το χιόνι που μας υποσχέθηκαν αλλά δεν ήλθε - ακόμη, τουλάχιστον. Ένα ψιλόβροχο της πλάκας, μποτιλιαρίσματα to die for κι εκνευρισμός στο φουλ. Μα τίποτα σωστό δεν μπορεί να κάνει αυτός ο χειμώνας, πια? :xmas_cheesygrin:
Πια Θουρία ρε? Χολαργάρα...άντε μην αρχίσω τώρα...:xmas_mrgreen:
Μετά από πολύ κρασί, είμαι σίγουρος ότι κουνιούνται κι όλας τα καραβάκια...:xmas_lol:
Δεν είπα ότι είναι μητρόπολη, αλλά είναι η πατρίδα ρε...30 χρόνια και με τη mother γέννημα-θρέμα εκεί και αυτή, λέγε εσύ ότι θες, πρόσφερέ μας το γέλιο σε αφθονία....
Μπα σε καλό σου...με έκανες και γέλασα όλοι οι βλάχοι Αθηναίοι δηλώνουν....και σιγά τη μητρόπολη... το Χολαργό....
Όσο για το κρασί εμείς έιμαστε νιάτα ακόμα...το αντέχουμε....
Η μαμά μου μου έχει μάθει να σέβομαι τους μεγαλύτερους μου οπότε σταματώ....:xmas_mrgreen:Δεν είπα ότι είναι μητρόπολη, αλλά είναι η πατρίδα ρε...30 χρόνια και με τη mother γέννημα-θρέμα εκεί και αυτή, λέγε εσύ ότι θες, πρόσφερέ μας το γέλιο σε αφθονία....
Τα νιάτα άλλα αντέχουν ρε, όχι το ποτό, ωραίο παράδειγμα έδωσες....:xmas_biggrin:
Good girl...άλλωστε ο γιατρός έχει πει να μου λένε όλοι ναι...:xmas_mrgreen:Η μαμά μου μου έχει μάθει να σέβομαι τους μεγαλύτερους μου οπότε σταματώ....:xmas_mrgreen:
Εγώ εδώ που μένω που έχει πράσινο ακόμα και είναι μακριά από το κέντρο, μια χαρά θα ταίριαζε το χιονάκι...Η Νεντι ειπε το καλυτερο.Παιδια ο χειμωνας στην πολη ..στην ασχημη μας πολη ..δεν παλευεται.
Τουλαχιστον στην επαρχια χαιρεσαι τη χειμωνιατικη φυση.. τουλαχιστον στις ομορφες ευρωπαικες πολεις χαιρεσαι την ωραια τους αρχιτεκτονικη....εδω τι να χαρεις ,το τσιμεντο?