Μπιμπίλα είναι μια τεχνική για ιδιαίτερα ένας ανθεκτικός δαντέλλα κατασκευασμένος από μια σειρά κόμβοι και βρόχοι. Η μπιμπίλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το τρόχισμα δαντελλών καθώς επίσης και doilies, περιλαίμια, και άλλα διακοσμητικά κομμάτια.Τον Μπιμπίλα τον μάθαμε, ΤΗΝ ... μπιμπίλα την ξέρει κανείς? :xmas_wink:
Άσε, κι εγώ να σκάσω από ζήλια είμαι. Τριπάκια ό,τι κι αν πας να κάνεις είσαι αξιοζήλευτος!Καλά 3 μήνες στο Λονδίνο? Τι διακοπές είναι αυτές?
Μία τεχνική για ιδιαίτερα ένας ανθεκτικός δαντέλα... Σε ωραία ελληνικά έγινε η μετάφραση! :xmas_cheesygrin:
πιπίλα είναι αυτή που λες! :xmas_cheesygrin:Μία τεχνική για ιδιαίτερα ένας ανθεκτικός δαντέλα... Σε ωραία ελληνικά έγινε η μετάφραση! :xmas_cheesygrin:
Εγώ πάλι μπιμπίλα ήξερα αυτήν των μωρών... αλλά όσο ζει κανείς μαθαίνει :xmas_lol:
Σόρρυ... δεν έχω κάνει μάνα ακόμηπιπίλα είναι αυτή που λες! :xmas_cheesygrin:
Καλόοοοη νέα διαφήμιση της Zubrowka
[URL="ni[/URL]
Ναι, αυτές οι αυτόματες μεταφράσεις είναι όλα τα λεφτά! Ακόμα θυμάμαι τις οδηγίες προγραμματισμού ενός ηλεκτρονικού ξυπνητηριού που μετέφρασε το "..to set the alarm clock at 8 pm" σε "..για να προγραμματίσετε το ξυπνητήρι σε ώρα 8 πρωθυπουργός"Μία τεχνική για ιδιαίτερα ένας ανθεκτικός δαντέλα... Σε ωραία ελληνικά έγινε η μετάφραση! :xmas_cheesygrin:
Εγώ πάλι μπιμπίλα ήξερα αυτήν των μωρών... αλλά όσο ζει κανείς μαθαίνει :xmas_lol:
Ναι, αυτές οι αυτόματες μεταφράσεις είναι όλα τα λεφτά! Ακόμα θυμάμαι τις οδηγίες προγραμματισμού ενός ηλεκτρονικού ξυπνητηριού που μετέφρασε το "..to set the alarm clock at 8 pm" σε "..για να προγραμματίσετε το ξυπνητήρι σε ώρα 8 πρωθυπουργός"
με χυμό μήλου, λίγη μπύρα, κι κανέλα από πάνω, βγαίνει ΟΝΕΙΡΟ!Καλόοοο
Αγαπώ Zubrowka:xmas_mrgreen: