ZephX
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Azerbaijan/Bhutan
Furries? Yuck!
Furries? Yuck!
Το πινεις μονο του.
Α! οκ, σας ευχαριστώ πολύ!!!:xmas_lol: Αύριο πιθανόν και να το δοκιμάσω, κοινώς άρχισαν τα "προεόρτια": τσιμπήματα στο λαιμό, ένα μικρό βηχαλάκι κλπ:xmas_sad:Μόνο του. Το πόσο πηκτός ή όχι θέλεις να είναι εξαρτάται από σένα. Καλό είναι να διατηρήσει λίγο την αίσθηση του πολτού (δηλαδή όταν το πίνεις να νιώθεις σαν να καταπίνεις πουρέ ας πούμε) γιατί έτσι μαλακώνει καλύτερα το λαιμό.
Τι να βάλω, τα πρόστυχα που βάζουν άλλοι? :xmas_cheesygrin:Furries? Yuck!
Εσένα το στάτους σου θεωρείται σχολιασμός άλλου θέματος;Τι να βάλω, τα πρόστυχα που βάζουν άλλοι? :xmas_cheesygrin:
Είμαι σε τρυφερή φάση τώρα....
Απλωσε το στο ποδι και αρχισε να τραβας τις τριχες:xmas_cheesygrin:Και τι τον κάνεις αυτόν τον πολτό βρε βαλιτσούλα; Τον τρως όπως είναι ζεστός; ή τον προσθέτεις στο τσαγάκι σου;
Τι δεν σ'αρεσει η γουνα? Εισαι στο PETA ?Furries? Yuck!
οχι τον βοηθαω σε κατι ασκησεις για το σχολειο και κανει εξασκηση να τις θυματαιΕσένα το στάτους σου θεωρείται σχολιασμός άλλου θέματος;
Όχι, εμπνεύστηκα από άλλο εξέχων μέλος...:xmas_mrgreen:Εσένα το στάτους σου θεωρείται σχολιασμός άλλου θέματος;
πονεσα μονο που το διαβασα.......Kατάρα δεν θα πεί τίποτα... μου έπεσε ο καινούριος μου επαγγελματικός φακός και έκανε γκελ σε χαλικόδρομο... Του έμεινε ένα ωραιότατο βαθούλωμα...:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil: Ακόμα σκέφτομαι τη σκηνή και πονάω λες και έπεσα εγώ... Αρρώστησα από τη στενοχώρια!!!
Δε με βλέπω ούτε και αύριο για σχολείο....:xmas_eek:οχι τον βοηθαω σε κατι ασκησεις για το σχολειο και κανει εξασκηση να τις θυμαται
ευκαιρια να μαθεις την ορθογραφια σου καλυτερα!:xmas_evil:Δε με βλέπω ούτε και αύριο για σχολείο....:xmas_eek:
Τι έκανες πάλι?:xmas_mrgreen:που ειναι η Αρια, χρειαζομαι νομικες συμβουλες......:xmas_mrgreen: