GTS
Member
Τι κάνατε, χορεύατε μπλουζ? Χαχαχα...αααααααα καποιος απο την Παρασκευη φτερνιστηκε 6-7 φορες πανω μου !!!:xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek:
Τι κάνατε, χορεύατε μπλουζ? Χαχαχα...αααααααα καποιος απο την Παρασκευη φτερνιστηκε 6-7 φορες πανω μου !!!:xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek:
Θα θέλει μάλλον να τη γηροκομίσεις....:xmas_mrgreen:Μπα, με συμπαθεί κατά βάθος, άγνωστο γιατί βέβαια.
Ή να τη πάω κανά ταξίδι...καιρός να διαβάσω την ιστορία "Με τη θεία στη Βολιβία"...:xmas_mrgreen: Εεεε, στη Βολιβία δεν είναι ο επικίνδυνος εκείνος δρόμος? :xmas_mrgreen:Θα θέλει μάλλον να τη γηροκομίσεις....:xmas_mrgreen:
Μα ποσο old fashioned ρε Γιωργο....... Ο dj που ειχε κανονισει ο Χρηστος επαιζε συνεχεια Rihanna ....Τι κάνατε, χορεύατε μπλουζ? Χαχαχα...
Εμ, για να φταρνιστεί τόσες φορές πάνω σου ή χορεύατε σφιχταγκαλιασμένοι ή...μιλάγατε όλη την ώρα...Μα ποσο old fashioned ρε Γιωργο....... Ο dj που ειχε κανονισει ο Χρηστος επαιζε συνεχεια Rihanna ....
Προκαλω τον υπαιτιο να εμφανιστει και να μιλησει!!!!
ωχ ,αυτο άστο για όταν εισαι υγιήςΝα δώσω και μια συμβουλή στα άρρωστα παιδάκια του forum τσάι με μέλι και λεμόνι, μασάζ με λαδάκι apivita ευκάλυπτος, αποχή από το τσιγάρο (όσο είναι εφικτό), σουπίτσες και θα την παλέψετε...τα ακολουθώ 3 μέρες τώρα και κάτι γίνεται ο βήχας βέβαια είναι δύσκολος αντίπαλος....Σας καληνυχτώ, πάω να ξεχαστώ με Amores perros....
Ευχαριστω πολυ!!!!! (Σαν χαλαουα μου ακουγεται :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrinΑμάν ρε παιδιά, περαστικά...Κυρίως στο Θανάση με τα σπασμένα δάχτυλα, αυτό πονάει :S
Ευαγγελία, για βήχα ζέστανε σε ένα μπρίκι ή μικροκύματα 4-5 κουταλίες μέλι και 2 κουταλιές λεμόνι. Θα γίνει ένας ζεστός πολτός ο οποίος είναι βάλσαμο για το λαιμό. (εξ ου και όλες οι καραμέλες που βγάλανε, μέλι-λεμόνι)
Χεχεχε! Μου το έκανε η γιαγιάκα μου και περνούσε ο βήχας σε μια μέρα μέσα..Το λεμόνι ίσως έχει και κάποια απολυμαντική δράση στο λαιμό; Δε ξέρω, πάντως για μένα είναι δραστικότερο από lysopaine.Ευχαριστω πολυ!!!!! (Σαν χαλαουα μου ακουγεται :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin