mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
βλεπω σου αρεσε ο συνδιασμοςμόνο σε καμιά ξόφλα περίεργη, αρκεί να σερβίρει και καμιά μπριτζόλα με Τζακ Ντάνιελς!!
βλεπω σου αρεσε ο συνδιασμοςμόνο σε καμιά ξόφλα περίεργη, αρκεί να σερβίρει και καμιά μπριτζόλα με Τζακ Ντάνιελς!!
Για τα ζώδια φυσικά, τι μου φταίνε οι ξένοι κώλοι;Για τα ζώδια ή για τα οπίσθια?
Καληνύχτα κι από μένα. Ώρα να μαζευτώ σπίτι μου
Μπα, ιδέα μας!Βρε τι σαλιαρίσματα μου λες?
Λοιπόν, εξήγησέ μου τη σύμπτωση, 6/1 με 1/6. Αυτά δε γίνονται ρε συ...Εδώ εσύ το έφτασες ότι έχετ καρμικές ημερομηνίες γέννησης...
Ώρα να επέμβει η Λίτσα τώραΑλήθεια, να την μυήσω την mrs. στην ινδική κουλτούρα???
Ας ξεκινήσει μελετώντας σχετικές φωτος...
Ναι, γιατί στην αρχή νόμιζα ότι μου λέγανε για Τζακ Ντάνιελ σωςβλεπω σου αρεσε ο συνδιασμος
Και ψιτ, μια δεκαετία ακριβώς διαφορά, ότι πρέπει
Ναι, γιατί στην αρχή νόμιζα ότι μου λέγανε για Τζακ Ντάνιελ σως
Αλλά και το Τζακ στρέιτ μας κάνει....να σας πω και την ιστορία με τον Στιβ Γιατζόγλου και τον Τάρπλει....
Για το Χρήστο ίσως, εδώ ακόμα κάτι κινείταιΜια δεκαετία... ότι πρέπει για αποκλειστική!!!
Μαζευτείτε να πάμε....υπόσχομαι να είμαι καλό παιδί
καλα τι μας περασες, να τρεχουμε σε τιποτα γκουρμεδιες.....
Τζακ κανονικοτατο , η μπριζολα για να παει κατω το ποτο, αντι για ξηροκαρπια
Για το Χρήστο ίσως, εδώ ακόμα κάτι κινείται
Λοιπόν, έχω πάθει συντριβή....το κάρμα ήταν μια ουτοπία, μια απάτη....
"Δίδυμος άνδρας – Αιγόκερως γυναίκα
Η συμβατότητα στη σχέση ενός άνδρα Δίδυμου και μια γυναίκας Αιγόκερου δεν είναι πολύ μεγάλη. Αυτός είναι από τη φύση του ερωτύλος και αυτό μπορεί να ραγίσει την πολύ εύθρασυτη και ζεστή καρδιά της. Εκείνη θέλει βαθιά συναισθηματικούς δεσμούς, κάτι που προκαλεί αλλεργία στο Δίδυμο. Γι 'αυτήν, σχέση σημαίνει πίστη και αφοσίωση ενώ εκείνος με την διαρκή αναζήτηση της ελευθερίας του, είναι δύσκολο να πούμε αν θα είναι σε θέση να της τη δώσει ή όχι. Η ανυπομονησία του επίσης, δεν είναι πιθανό να ταιριάξει με το χαρακτήρα της. Όμως, αυτός μπορεί να της διδάξει πώς να είναι ευέλικτη στη ζωή της και να προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές."
Ε, δε θα το ρίξει η κοπέλα στα ναρκωτικά για μένα, απλά δε γίνεται
Με προφυλαχτήρες η χωρίς....@chrisbd
εξαιρετικη φωτογραφια,ειναι και ολυμπιακος