GTS
Member
Μη σου πω το έχει ξεπεράσει πριν καν με γνωρίσειΕ φαντάζομαι θα το ξεπεράσει κάποια στιγμή...
Μη σου πω το έχει ξεπεράσει πριν καν με γνωρίσειΕ φαντάζομαι θα το ξεπεράσει κάποια στιγμή...
Ωωωωω μη μου λες τετοια ..μη μου λες τετοια
Ακουσατε ακουσατε ....ξεφτυλιστηκες βρε .....εκατσες κ εψαχνες τις αστρικες συμβατοτητες?εσυ που οποτε σου λεμε για ζωδια ...μας κραζεις?Μη σου πω το έχει ξεπεράσει πριν καν με γνωρίσει
Απλα θα συνομιλουνετι να το κανεις το κοριτσι αφου στο σεξ δε θα τα βρειτε
Υπάρχουν και χειρότερα...εγώ βοηθάω ένα ζευγάρι να πάει γαμήλιο στην Πράγα, είναι αυτό που λέμε μ*&^%κια στο τετράγωνο....και μου κάνουν ερωτήσεις στυλ...είναι επικίνδυνα? θα βρω τσέχικο νόμισμα στην Τράπεζα της Ελλάδας??? έχει ανηφόρες...????Τελικά έχω .....μαγνήτη...Βοnjour!!!
Εχω παθει overdose Βιεννης -Πραγας αυτες τις μερες ...no more no more ...Και μ΄αρεσει η Βιεννηηηηη.......ουυυυυυ
Κοίτα, αν δεν εχουν ξαναταξιδέψει ποτέ δεν είναι περίεργο που σε ρωτάνε κι ας μας φαίνονται εμάς κουλά όλα αυτά..Υπάρχουν και χειρότερα...εγώ βοηθάω ένα ζευγάρι να πάει γαμήλιο στην Πράγα, είναι αυτό που λέμε μ*&^%κια στο τετράγωνο....και μου κάνουν ερωτήσεις στυλ...είναι επικίνδυνα? θα βρω τσέχικο νόμισμα στην Τράπεζα της Ελλάδας??? έχει ανηφόρες...????Τελικά έχω .....μαγνήτη...
Επίσης καλημέρα και ελπίζω η τύχη να μου χαμογελάσει επιτέλους...και είμαι και καλός άνθρωπος ρε γμτ...
οπα οπα δικο μου ειναι το κοριτσι ...@chrisbd
εξαιρετικη φωτογραφια,ειναι και ολυμπιακος