ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Όχι βρε, και με υποκουλτούρα κάνω παρέα... δεν θυμάσαι πόσο ευγενικά σου μιλούσα όταν σε γνώρισα???Ολο με την υψηλη κοινωνια εχεις παρε δωσε...
και εγω θελω να φτασω οδικως λιθουανια γυρω στις 10 ιουλη αλλα υπολογιζα βελιγραδι, βουδαπεστη, πολωνια και απο κει λιθουανια.....
δε είναι τόσο τραγικό, θα σου πάρει κάνα 40ώρο στο χαλαρό για φτάσεις. μπορεί κι λίγο παραπάνωκαι εγω θελω να φτασω οδικως λιθουανια γυρω στις 10 ιουλη αλλα υπολογιζα βελιγραδι, βουδαπεστη, πολωνια και απο κει λιθουανια.....
εσυ εχεις μεγαλεπιβολα σχεδια....
Γλυκια τη λες εσυ τη φωνη σου;Όχι βρε, και με υποκουλτούρα κάνω παρέα... δεν θυμάσαι πόσο ευγενικά σου μιλούσα όταν σε γνώρισα???
Παιζεις με τη φλογαααα , εγω στο πα ......Γλυκια τη λες εσυ τη φωνη σου;
Γλυκια τη λες εσυ τη φωνη σου;
εχω κανει τους υπολογισμους μου, δεν εχω σκοπο να το κανω ολο μαζι , υπολογιζω μονοημερες στασεις βελιγραδι,βουδαπεστη που εχω ξαναπαει και κρακοβια,αν εισαι εκει(γυρω στις 10 ιουλη) θα κερασω καφε/μπυρα!!!!δε είναι τόσο τραγικό, θα σου πάρει κάνα 40ώρο στο χαλαρό για φτάσεις. μπορεί κι λίγο παραπάνω
το μεσημερι γινονται τα καλυτερα μεθυσια ...χικΤι σχέση έχει η γλυκιά φωνή με την ευγένεια (που με διακατέχει).... tripakia, έχεις πιεί μεσημεριάτικα?
Μα δε μιλω γενικα για τη γλυκυτατη της φωνης σου (την οποια δεν γνωρισα) αλλα για τον τονο της που εκεινο το βραδι εμοιαζε περισσοτερο με γκαρισμα...Τι σχέση έχει η γλυκιά φωνή με την ευγένεια (που με διακατέχει).... tripakia, έχεις πιεί μεσημεριάτικα?
oλο το καλοκαίρι κρακοβία θα είμαι. Ας είναι καλά το πτυχίο μπαρτέντερ που έχω, κάτι θα βρωεχω κανει τους υπολογισμους μου, δεν εχω σκοπο να το κανω ολο μαζι , υπολογιζω μονοημερες στασεις βελιγραδι,βουδαπεστη που εχω ξαναπαει και κρακοβια,αν εισαι εκει(γυρω στις 10 ιουλη) θα κερασω καφε/μπυρα!!!!
Γκάρισμα,ε? Μμμ μάλλον θα μου βγήκε υποσυνείδητα όταν σου μιλούσα ώστε το ηχόχρωμά της να ταιριάξει με την φυσιογνωμία του συνομιλητή μου!Μα δε μιλω γενικα για τη γλυκυτατη της φωνης σου (την οποια δεν γνωρισα) αλλα για τον τονο της που εκεινο το βραδι εμοιαζε περισσοτερο με γκαρισμα...