• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Αθήνα, Ελλάς προς Αθήνα, Ελλάς - Χάρτες Google

ποσα λεφτα να θελει αυτο για φετος το καλοκαιρακι???:rolleyes:
και εγω θελω να φτασω οδικως λιθουανια γυρω στις 10 ιουλη αλλα υπολογιζα βελιγραδι, βουδαπεστη, πολωνια και απο κει λιθουανια.....
εσυ εχεις μεγαλεπιβολα σχεδια....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
και εγω θελω να φτασω οδικως λιθουανια γυρω στις 10 ιουλη αλλα υπολογιζα βελιγραδι, βουδαπεστη, πολωνια και απο κει λιθουανια.....
εσυ εχεις μεγαλεπιβολα σχεδια....
δε είναι τόσο τραγικό, θα σου πάρει κάνα 40ώρο στο χαλαρό για φτάσεις. μπορεί κι λίγο παραπάνω ;)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
δε είναι τόσο τραγικό, θα σου πάρει κάνα 40ώρο στο χαλαρό για φτάσεις. μπορεί κι λίγο παραπάνω ;)
εχω κανει τους υπολογισμους μου, δεν εχω σκοπο να το κανω ολο μαζι , υπολογιζω μονοημερες στασεις βελιγραδι,βουδαπεστη που εχω ξαναπαει και κρακοβια,αν εισαι εκει(γυρω στις 10 ιουλη) θα κερασω καφε/μπυρα!!!! :D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι σχέση έχει η γλυκιά φωνή με την ευγένεια (που με διακατέχει:D).... tripakia, έχεις πιεί μεσημεριάτικα?
Μα δε μιλω γενικα για τη γλυκυτατη της φωνης σου (την οποια δεν γνωρισα) αλλα για τον τονο της που εκεινο το βραδι εμοιαζε περισσοτερο με γκαρισμα...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
εχω κανει τους υπολογισμους μου, δεν εχω σκοπο να το κανω ολο μαζι , υπολογιζω μονοημερες στασεις βελιγραδι,βουδαπεστη που εχω ξαναπαει και κρακοβια,αν εισαι εκει(γυρω στις 10 ιουλη) θα κερασω καφε/μπυρα!!!! :D
oλο το καλοκαίρι κρακοβία θα είμαι. Ας είναι καλά το πτυχίο μπαρτέντερ που έχω, κάτι θα βρω ;)

varioAthens

Member
Μα δε μιλω γενικα για τη γλυκυτατη της φωνης σου (την οποια δεν γνωρισα) αλλα για τον τονο της που εκεινο το βραδι εμοιαζε περισσοτερο με γκαρισμα...
Γκάρισμα,ε? Μμμ μάλλον θα μου βγήκε υποσυνείδητα όταν σου μιλούσα ώστε το ηχόχρωμά της να ταιριάξει με την φυσιογνωμία του συνομιλητή μου! :cool:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie