elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμε all time classic καριοκες...........
θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμε all time classic καριοκες...........
Ενα ζαχαροπλαστειο στο "κοσμικο" Περιστερι για το οποιο ολοι τρελαινονται!από ποια Μελισσα?
Ολα δωρο...............γυρω στο 200αρι υπολογιζω
Aυτο ελειπε να μη τα ηξερες εσυ ολα αυτα! Εικονισμα σου εχουν κανειΔεν εχω καμια σχεση με τους κυριους, απλα γνωριζω εκ των εσω οτι προκειται για μια σπανια οικογενειακη επιχειρηση
Χααχαχχα!
ο γαμπρός ακόμα ντίρλα, η κοπέλα μου καλά είναι. τα μισά άτομα δε θυμούνται τίποτα, τα άλλα μισά είναι τσαντισμένα γτ οι άλλοι χάλασαν το γάμο. γαμισε τα
Ναι γενικώς είχε πολλά ζαχαροπλαστεία με αυτό το όνομα το 1960-1980 σε όλη την Ελλάδα. Μόνο εδώ βόρεια ξέρω να σου πω 3. Τώρα γιατί τους ιντρίγκαρε αυτό το όνομα;; Ποιος ξέρει..ίσως ως έμμεση αναφορά στο γλυκό, αλλά τελείως άστοχο. Καλύτερα να τα έλεγαν "ζαχαρότευτλο".υπάρχει μέλισα κι στα πατήσια για αυτο
Έτσι είναι, την οικογένεια την γνωρίζω προσωπικά και είναι πολύ καλοί άνθρωποι... εντάξει manelaki που είσαι όλο αντιρρήσεις???Αχχχχχχχχ το ζαχαροπλαστειο ανηκει στην οικογενεια εδω και δεκαετιες, ξεκινησε σαν κλασσικο ζαχαροπλαστειο , αλλα αποφασισε να εξελιχθει και να γινει ανταγωνιστικο.
Προσελαβε Γαλλο σεφ , ενημερωνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τις τελευταιες τασεις στην ζαχαροπλαστικη και χρησιμοποιει εκλεκτες πρωτες υλες(απολυτως trustworthy )
(Δεν εχω καμια σχεση με τους κυριους, απλα γνωριζω εκ των εσω οτι προκειται για μια σπανια οικογενειακη επιχειρηση
Μέλισσα - Fine Pastry
Ολο με την υψηλη κοινωνια εχεις παρε δωσε...Έτσι είναι, την οικογένεια την γνωρίζω προσωπικά και είναι πολύ καλοί άνθρωποι... εντάξει manelaki που είσαι όλο αντιρρήσεις???