• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αχχχχχχχχ το ζαχαροπλαστειο ανηκει στην οικογενεια εδω και δεκαετιες, ξεκινησε σαν κλασσικο ζαχαροπλαστειο , αλλα αποφασισε να εξελιχθει και να γινει ανταγωνιστικο.
Προσελαβε Γαλλο σεφ , ενημερωνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τις τελευταιες τασεις στην ζαχαροπλαστικη και χρησιμοποιει εκλεκτες πρωτες υλες(απολυτως trustworthy )
(Δεν εχω καμια σχεση με τους κυριους, απλα γνωριζω εκ των εσω οτι προκειται για μια σπανια οικογενειακη επιχειρηση
Μέλισσα - Fine Pastry

varioAthens

Member
ο γαμπρός ακόμα ντίρλα, η κοπέλα μου καλά είναι. τα μισά άτομα δε θυμούνται τίποτα, τα άλλα μισά είναι τσαντισμένα γτ οι άλλοι χάλασαν το γάμο. γαμισε τα

Αυτός ο γάμος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά...:D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
υπάρχει μέλισα κι στα πατήσια για αυτο ;)
Ναι γενικώς είχε πολλά ζαχαροπλαστεία με αυτό το όνομα το 1960-1980 σε όλη την Ελλάδα. Μόνο εδώ βόρεια ξέρω να σου πω 3. Τώρα γιατί τους ιντρίγκαρε αυτό το όνομα;; Ποιος ξέρει..ίσως ως έμμεση αναφορά στο γλυκό, αλλά τελείως άστοχο. Καλύτερα να τα έλεγαν "ζαχαρότευτλο".

varioAthens

Member
Αχχχχχχχχ το ζαχαροπλαστειο ανηκει στην οικογενεια εδω και δεκαετιες, ξεκινησε σαν κλασσικο ζαχαροπλαστειο , αλλα αποφασισε να εξελιχθει και να γινει ανταγωνιστικο.
Προσελαβε Γαλλο σεφ , ενημερωνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τις τελευταιες τασεις στην ζαχαροπλαστικη και χρησιμοποιει εκλεκτες πρωτες υλες(απολυτως trustworthy )
(Δεν εχω καμια σχεση με τους κυριους, απλα γνωριζω εκ των εσω οτι προκειται για μια σπανια οικογενειακη επιχειρηση
Μέλισσα - Fine Pastry
Έτσι είναι, την οικογένεια την γνωρίζω προσωπικά και είναι πολύ καλοί άνθρωποι... εντάξει manelaki που είσαι όλο αντιρρήσεις??? :bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Έτσι είναι, την οικογένεια την γνωρίζω προσωπικά και είναι πολύ καλοί άνθρωποι... εντάξει manelaki που είσαι όλο αντιρρήσεις??? :bleh:
Ολο με την υψηλη κοινωνια εχεις παρε δωσε...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie