• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γκάρισμα,ε? Μμμ μάλλον θα μου βγήκε υποσυνείδητα όταν σου μιλούσα ώστε το ηχόχρωμά της να ταιριάξει με την φυσιογνωμία του συνομιλητή μου! :cool:
Μπα; Μιλας και με τον εαυτο σου δημοσιως;

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
oλο το καλοκαίρι κρακοβία θα είμαι. Ας είναι καλά το πτυχίο μπαρτέντερ που έχω, κάτι θα βρω ;)
εγω θα σου φερω σοκολατες!!!!
MFISH χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη τρελη που κανονιζει απο τωρα για τον Ιουλη~:bleh:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
MFISH χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη τρελη που κανονιζει απο τωρα για τον Ιουλη~:bleh:
εδώ εγώ με την άλλη τρελή (βλέπε Φένια) κοιτάμε για Αυγούστο ταξιδάκι :)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
γιατι δε προβλεπεται ( οχι απο μενα απο τα οικονομικα μου) αλλη εξορμηση εξωτερικο πιο πριν.....χαχαχ...οποτε κανω σχεδια να παρηγορουμαι

ευτυχως που τα καταφυγια στα βουνα ειναι φτηνα αλλιως ουτε ελλαδα δε με εβλεπα φετος.....

αντε να μπουν και τα λεφτα της απογραφης, 6 μηνες τα περιμενω να ανασανω λιγακι

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γλυκια τη λες εσυ τη φωνη σου;
Μα δε μιλω γενικα για τη γλυκυτατη της φωνης σου (την οποια δεν γνωρισα) αλλα για τον τονο της που εκεινο το βραδι εμοιαζε περισσοτερο με γκαρισμα...
Γκάρισμα,ε? Μμμ μάλλον θα μου βγήκε υποσυνείδητα όταν σου μιλούσα ώστε το ηχόχρωμά της να ταιριάξει με την φυσιογνωμία του συνομιλητή μου! :cool:
Μπα; Μιλας και με τον εαυτο σου δημοσιως;
.......? :roll:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ΑΚΟΜΑ δε σας τα'βαλαν;;
αστειευεσαι???? στην ελλαδα ζουμε ...υποτι8εται οτι θα εμπαιναν σε 3 δοσεις η τη παρασκευη η αυριο η τη πεμπτη.....αυριο θα παω να ρικσς μια ματια μηπως και.... οχι τπτ αλλο τα δικα μου ειναι ενα χιλιαρικο....ενα ωραιοτατο ταξιδακι δηλαδη :D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
αστειευεσαι???? στην ελλαδα ζουμε ...υποτι8εται οτι θα εμπαιναν σε 3 δοσεις η τη παρασκευη η αυριο η τη πεμπτη.....αυριο θα παω να ρικσς μια ματια μηπως και.... οχι τπτ αλλο τα δικα μου ειναι ενα χιλιαρικο....ενα ωραιοτατο ταξιδακι δηλαδη :D
Ήταν ένας φίλος απογραφέας και του είχαν ζητήσει κάτι υπογραφές πριν κανένα δίμηνο, οπότε υπέθεσα πως μπορεί να τα είχαν εισπράξει τότε. Βέβαια έφαγε τρελή απογοήτευση, γιατί περίμενε να πάρει 500 και τελικά του είπαν ότι τα 500 ήταν μεικτά, μετά από κρατήσεις κλπ έμεναν 350..

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ήταν ένας φίλος απογραφέας και του είχαν ζητήσει κάτι υπογραφές πριν κανένα δίμηνο, οπότε υπέθεσα πως μπορεί να τα είχαν εισπράξει τότε. Βέβαια έφαγε τρελή απογοήτευση, γιατί περίμενε να πάρει 500 και τελικά του είπαν ότι τα 500 ήταν μεικτά, μετά από κρατήσεις κλπ έμεναν 350..

εγω ειχα υπογραψει απο τον αυγουστο αλλα ημουν σε αυτους που δουλευαν 4μηνο ....εμενα 1300 περιπου ηταν...κρατανε 20% τα οποια παιρνεις πισω αν εχεις φορολογικη δηλωση κατω απο 5000 και 7% δε τα βλεπεις ποτε....:haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie