pepakos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή
Ευχαριστούμε !!!
(Πρόλαβα πρώτη φορά)
(Πρόλαβα πρώτη φορά)
Πάλι;Δινει τωρα, ληξη 31 Δεκ 25. Πηρα.
3 μετραω απο αρχες Δεκεμβρη. Θα μας τρελανει.Οντως, δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες, πρόλαβα!
Ακόμα ένα δε χάλασε κανέναν.
Στη εφαρμογή μπήκα με τους κωδικούς του λογαριασμού μου και δεν άνοιξα κανέναν καινούργιο λογαριασμό.Και σε εμένα ήταν μπέρδεμα η εγγραφή, δεν έμπαινε με τους κωδικούς της εθνικής, έκανα νέο λογαριασμό, εκδόθηκε dual κάρτα (την ακύρωσα) , δημιουργήθηκε νέος λογαριασμός στην εθνική (τον βλέπω μέσα από το e-banking) που είναι συνδεδεμένος μόνο με το next. Κάτι έκανα μετά με την εξυπηρέτηση πελατών, τώρα μπαίνω κανονικά με τους κωδικούς της τράπεζας, η κάρτα dual έχει ακυρωθεί, παραμένει ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος με το next.
Γιατί είναι λάθος η επιλογή της prepaid; Οι κωδικοί λαμβάνονται μόνο με πληρωμή απο τον λογαριασμό; Δεν νομίζω. Επίσης για να πάρεις πάνω απο ένα κωδικούς εντός ενός μήνα ή για να έχεις παραπάνω συμμετοχές σε προσφορές θα πρέπει να έχεις κάνει και upgrade. Εγώ εκεί έχω ένα θέμα και θα πρέπει να πάω στη τράπεζα για να το λύσω. Αλλά και να το λύσω δεν νομίζω οτι θα προλαβαίνω και πολλά!...Μάλλον έκανες λάθος γιατί είχε μεν την επιλογή να κάνεις prepaid κάρτα αλλά είχε και την επιλογή να μην κάνεις και να συνδεθεί απλά με το λογαριασμό σου οπότε απλά να τραβάει από κει απευθείας
Ένα κωδικό ανά μήνα δε είναι που μπορούμε να πάρουμε ανά προσφορά; Θεωρείται άλλη προσφορά επειδή σταμάτησε και ξαναξεκινησε δηλαδή; Αν είναι να αρχίσω να μπαίνω πάλι δηλαδή3 μετραω απο αρχες Δεκεμβρη. Θα μας τρελανει.
Ναι θεωρειται αλλη. Αλλαζει και η ημ/νια ληξης.Ένα κωδικό ανά μήνα δε είναι που μπορούμε να πάρουμε ανά προσφορά; Θεωρείται άλλη προσφορά επειδή σταμάτησε και ξαναξεκινησε δηλαδή; Αν είναι να αρχίσω να μπαίνω πάλι δηλαδή
Άνοιξε πάλι κωδικούς μόλις πήρα κι εγώ το δεύτερο αυτού του μήνα.Θα έχει ξανά διαθέσιμους κωδικούς μέχρι τις 27/12 ή παπαλα;