• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Όχι μια χαρά επιδερμίδα έχω (ως τώρα :p) - ευτυχώς δεν καπνίζω κιόλας...Αλλά γενικώς σχολιάζω, ότι αλλιώς έδειχνα μετά από ύπνο/αυπνία όταν ήμουν 18, αλλιώς στα 23, αλλιώς στα 29 και φαντάζομαι αλλιώς στα 40.

Ας πούμε εδώ και κανα χρόνο παρατηρώ ότι αν κρεπαλιάσω την άλλη μέρα ψιλοέχω μαύρους κύκλους...Ωιμε.

Και που να δεις πως θα σου φαίνεται σιγά-σιγά ο εαυτός σου στις φωτογραφίες... Κάθε χρόνος που θα περνάει θα λες "εγώ είμαι αυτή η σαψάλω???" :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Χαχχχα! Δεν πειράζει, αρκεί να περνάω καλά οπότε οι φώτο να μου θυμίζουν ευχάριστα χρόνια και στιγμές! Άντε μην αρχίσουμε να ποστάρουμε και μάσκες ομορφιάς βραδυάτικα...

Παρεπιπτόντως...σαψάλω;;;; Λολ!!!! Με ενθουσιάζεις vario!

varioAthens

Member
Χαχχχα! Δεν πειράζει, αρκεί να περνάω καλά οπότε οι φώτο να μου θυμίζουν ευχάριστα χρόνια και στιγμές! Άντε μην αρχίσουμε να ποστάρουμε και μάσκες ομορφιάς βραδυάτικα...

Παρεπιπτόντως...σαψάλω;;;; Λολ!!!! Με ενθουσιάζεις vario!
Γιατί?????

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γιατί είναι τυπική σερραϊκή λέξη :) Ο σαψάλης...Εξ'ού και το σύνθημα : Σαψαλώθηκα με τον Πανσερραϊκό :p

(όταν αξιώθηκε να ανέβει κατηγορία)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μην το λες, μπορεί να είναι επίκτητο γούστο κι αυτός..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie