battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Είμαι χαριτωμένο το μπαγάσικο
τα εχω δει και αυτα........ Και συνοδευονται απο τις παρακατω φρασεις:Ιιιιιιιι!! Να νιώσουμε Αθηναίες;;; Φτου φτου φτου κακό
Πάντως κατάλαβα τη συνομοταξία στην οποία αναφέρεσαι, και δυστυχώς να σε ενημερώσω ότι αυτές όντως κυκλοφορούν με φόρμα στα μαγαζιά, απλώς είναι juicy couture και συνοδεύεται από τσάντα marc jacobs. Το είδος ονομάζεται "miami wannab-ious" είναι ενδημικό αλλά απαντάται και σε άλλα μέρη της χώρας, νότια, δυτικά, ανατολικά. Εξαπλώνεται δε με ρυθμούς πανδημίας.
Τις προάλλες διάβαζα την πρωτη ιστορία που έχω γράψει για το Λας Βέγκας, όταν ήμουν νέο μέλος. Δεν έχει καμιά σχέση με τις μετέπειτα, είναι σα να γράφει κανα χαζοβιόλικο.Είμαι χαριτωμένο το μπαγάσικο
δεν ηταν σε εκλογες.... στο dancing with the stars η στο Χ factor ηταν δεν θυμαμαι!!!!!Σ'έχω πιάσει τώρα να ψεύδεσαι, αποκλείεται να τις άκουσες να μιλούν για εκλογές, είτε με σωστά Ελληνικά είτε όχι!
Εγώ στην αρχή όποτε έγραφα κάτι σταματούσε το τόπικ. Αλήθεια, και 20 σελίδες συζήτηση να είχε, αν έγραφα σταματούσαν! Το είχα πάρει κατάκαρδα έλεγα δε θα μου απαντήσει ποτέ κανείς Οπότε μόνο για χαριτωμενιές δεν ήμουνΤις προάλλες διάβαζα την πρωτη ιστορία που έχω γράψει για το Λας Βέγκας, όταν ήμουν νέο μέλος. Δεν έχει καμιά σχέση με τις μετέπειτα, είναι σα να γράφει κανα χαζοβιόλικο.
Το φόρουμ μας κάνει πιο εύγλωττους ! Εξελισσόμεθα
εσυ ολο μπηχτες πετας και εξαφανιζεσαι απο το οφ τοπικ!!!Η πολλή τηλεόραση βλάπτει σοβαρά την υγεία...
τι ειναι το μπιαζω??? ΝΕΑ ΛΕΞΗ ?? οχι παλιιιιιιιιιιιιιιιιΠάντως βλέπω 20 χρονω κοριτσάκια να ντύνονται και να βάφονται σα λατέρνες,και όλες μπιάζουν μεταξύ τους, τι πράμα.
Υπό αυτή την έννοια έχει δίκαιο η Ευαγγελία αλλά δεν είμεθα όλες ετσι ρεεεεεεεεε.
Εγώ είμαι ημιλέτσος.
Ας αδελφοποιηθούμε επιτέλους.εσυ ολο μπηχτες πετας και εξαφανιζεσαι απο το οφ τοπικ!!!
Μεινε εδω να αναμετρηθουμε βορειε !!!!!
τι ειναι το μπιαζω??? ΝΕΑ ΛΕΞΗ ?? οχι παλιιιιιιιιιιιιιιιι