ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Σαφως αφου χρησιμοποιηθηκαν ΜΟΝΟ για ταξιδια.........Γελάκι βλέπω στο τέλος, άρα τουλάχιστον τις ευχαριστήθηκες...
Σαφως αφου χρησιμοποιηθηκαν ΜΟΝΟ για ταξιδια.........Γελάκι βλέπω στο τέλος, άρα τουλάχιστον τις ευχαριστήθηκες...
Νοιώθεις ότι σε αφορούσε το σχόλιο?εσυ ολο μπηχτες πετας και εξαφανιζεσαι απο το οφ τοπικ!!!
Μεινε εδω να αναμετρηθουμε βορειε !!!!!
ε ναι αφου α) το ποστ σου ηταν κατω απο το δικο μου και β) εκεινη τη στιγμη μιλουσαμε για 2 shows της τηλεορασηςΝοιώθεις ότι σε αφορούσε το σχόλιο?
!!!!!!!!!!! Οκτωβριου και Νοεμβριου???? εγω νομιζα οτι δινεις μονο Νοεμβρη!!Ρε παιδια δεν εχουν το Θεο τους αυτοι εκει στην εφορια.
Απο το επιδομα αλληλεγγυης δεν ειχαμε πληρωσει τη δοση του Οκτωβριου(300 ευρω)...το αφησαμε για να δουμε λιγο πως θα εξελιχθουν τα πραγματα κλπ κλπ
Σημερα ηρθε λοιπον ειδοποιηση απο την εφορια οτι χρωσταμε τα 300 του Οκτωβριου +τα 300 του Νοεμβριου+3ευρω καθυστερηση =603 ευρω
Ελεος ..δεν αφηνουν τιποτα ορθιο!!!
ε, τότε, να το προσέξεις!ε ναι αφου α) το ποστ σου ηταν κατω απο το δικο μου και β) εκεινη τη στιγμη μιλουσαμε για 2 shows της τηλεορασης
ε, τότε, να το προσέξεις!
Για το επιδομα αλληλεγγυης μιλαω ..οχι για το τελος ακινητης περιουσιας ..λεμε για το ιδιο πραγμα ?...εμας ηρθε Σεπτεμβριο κ το βαλαμε σε 6 δοσεις!!!!!!!!!!! Οκτωβριου και Νοεμβριου???? εγω νομιζα οτι δινεις μονο Νοεμβρη!!
Δεν μου εχει ερθει του Οκτωβρη!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 .&*(()(*^^%%$**()_+%#@#^*))_)))++)(**&&^*(&*&*%^$#@