ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
[media=youtube]WlBiLNN1NhQ[/media] ...ριν 2 εβδομαδες ημουν στον Γολγοθα !!Παλι ???
Last edited by a moderator:
[media=youtube]WlBiLNN1NhQ[/media] ...ριν 2 εβδομαδες ημουν στον Γολγοθα !!Παλι ???
Δεν βγαινω εξω απο το σπιτι φιλε.... Στο ιντερνετ τα βλεπωσε περίεργα μέρη συχνάζεις με περίεργους τύπους λατρεμένη Ευαγγελία
Όχι το έστελνα στη Φένια με αφορμή το σχόλιο για ακροδεξιούς-Άουσβιτς-ταξίδι Κρακοβία.εεε ρε εχω παει εκει !!! Πριν 2 εβδομαδες ημουν στον Γολγοθα !!Παλι ???
Ασχετο , αλλα το ακουω τωρα (μα ποσα χρονια εχω να το δω αυτο το κλιπ!!)Όχι το έστελνα στη Φένια με αφορμή το σχόλιο για ακροδεξιούς-Άουσβιτς-ταξίδι Κρακοβία.
Η λεξη ρατσισμος αγαπητη μ, δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου....Μπράβο στην Ευαγγελία μας, παίρνει το Βραβείο Αντιρατσισμού. Πάει και τους Οβραίους και τους μαύρους, με τους Θεσσαλονικείς έχει μόνο πρόβλημα.
Ιιιιιιιι!! Να νιώσουμε Αθηναίες;;; Φτου φτου φτου κακόΥ.Γ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοπελιες φορεστε καμια φορα την φορμα σας και βγειτε εξω για ψωνια, θα νιωσετε ΑΘΗΝΑΙΕΣ
Αυτο σου ελειπε μικρο κοριτσιΤώρα μιλάς σε άνθρωπο που έχει βάλει make up 1 φορά στη ζωή του (στο γάμο μου)