• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Για τους φαν του είδους, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου η τραγουδίστρια και πιανίστρια της jazz, Diane Schuur θα βρίσκεται για δύο εμφανίσεις στην Αθήνα, στο gazarte. :D

Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Γενικά, οι εμφανίσεις της στην Ευρώπη, είναι λιγοστές.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
:haha: :haha: :haha:
Το γνωρίζω το ζήτημα, όταν κατασταλλάξω θα πάω πρώτα στο Βαρδάρη στους Κινέζους να μου πουν .
Ακουσα για κάποιους που την έχουν πατήσει.
Εχω και γω ενα κινεζικο ιδεογραμμα στον ωμο που συμβολιζει τη μακροζωια ?Λες να ειναι μαιμου?:D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πάντως αν έκανα τατού θα μ'άρεσε και κάτι στα αραβικά! Όμορφο πρέπει να φαίνεται. Τα κινέζικα δε με αγγίζουν και πολύ, άσε που δεν πολυχωνεύω και τους Κινέζους :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πάντως αν έκανα τατού θα μ'άρεσε και κάτι στα αραβικά! Όμορφο πρέπει να φαίνεται. Τα κινέζικα δε με αγγίζουν και πολύ, άσε που δεν πολυχωνεύω και τους Κινέζους :bleh:
ρε βρωμορατσιστρια , στα εβραϊκα δεν θα εκανες?:bleh::bleh::bleh:
Εγω δεν θα εκανα ποτε στα ελληνικα !! Βλεπω κατι χανους και κανουν τον Λεωνιδα , κατι περικεφαλαιες και γραφουν ΕΛΛΑΣ και φριττω!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγω δεν θα εκανα ποτε στα ελληνικα !! Βλεπω κατι χανους και κανουν τον Λεωνιδα , κατι περικεφαλαιες και γραφουν ΕΛΛΑΣ και φριττω!
Ευαγγελία τα εβραϊκά δεν τα είχα σκεφτεί, αλλά τώρα που τα τσέκαρα στο γκουγκλ μου μοιάζουν λιγότερο καμπυλωτά από τα αραβικά, δε ξέρω αν είναι ιδέα μου...Τώρα αν ερωτοχτυπηθώ με το Ισραήλ ίσως άλλαξουν τα πράγματα :bleh::bleh:

Και στα ελληνικά θα έκανα, αλλά χωρίς τις περικεφαλαίες και τους Λεωνίδες :) Σκέψου πόσο όμορφα θα έδειχνε μια φράση σε πολυτονικό, με τις περισπωμένες της και τα όλα της ;) Απλώς καλύτερα να μην είσαι Έλληνας γιατί θα σε περάσουν για ποζερά ή για ακροδεξιό ή για το Ζουράρι.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εχω και γω ενα κινεζικο ιδεογραμμα στον ωμο που συμβολιζει τη μακροζωια ?Λες να ειναι μαιμου?:D
'
Το'χω δει το δικό σου και είναι φανταστικό,
τώρα αν όντως συμβολίζει τη μακροζωία , ισως μάθουμε στα επόμενα 50 χρόνια:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και στα ελληνικά θα έκανα, αλλά χωρίς τις περικεφαλαίες και τους Λεωνίδες :) Σκέψου πόσο όμορφα θα έδειχνε μια φράση σε πολυτονικό, με τις περισπωμένες της και τα όλα της ;) Απλώς καλύτερα να μην είσαι Έλληνας γιατί θα σε περάσουν για ποζερά ή για ακροδεξιό ή για το Ζουράρι.
Καλο!!!!! Τωρα που στο ειπα αυτο με τα εβραϊκα δεν ειναι κακη ιδεα!!
Μονο ετσι οπως παει η χωρα με την ακροδεξια στη βουλη και σε θεσεις σημαντικες , φοβαμαι οτι θα με τσιμπησουν και θα με στειλουν στο Αουσβιτς !!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλο!!!!! Τωρα που στο ειπα αυτο με τα εβραϊκα δεν ειναι κακη ιδεα!!
Μονο ετσι οπως παει η χωρα με την ακροδεξια στη βουλη και σε θεσεις σημαντικες , φοβαμαι οτι θα με τσιμπησουν και θα με στειλουν στο Αουσβιτς !!
Ευκαιρία για ταξιδάκι στην Κρακοβία :bleh:

XRISTOS71

Member

σε περίεργα μέρη συχνάζεις με περίεργους τύπους λατρεμένη Ευαγγελία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος