varioAthens
Member
... και καλό hanukkah!!!
Εχω και γω ενα κινεζικο ιδεογραμμα στον ωμο που συμβολιζει τη μακροζωια ?Λες να ειναι μαιμου?
Το γνωρίζω το ζήτημα, όταν κατασταλλάξω θα πάω πρώτα στο Βαρδάρη στους Κινέζους να μου πουν .
Ακουσα για κάποιους που την έχουν πατήσει.
ρε βρωμορατσιστρια , στα εβραϊκα δεν θα εκανες?Πάντως αν έκανα τατού θα μ'άρεσε και κάτι στα αραβικά! Όμορφο πρέπει να φαίνεται. Τα κινέζικα δε με αγγίζουν και πολύ, άσε που δεν πολυχωνεύω και τους Κινέζους
Ευαγγελία τα εβραϊκά δεν τα είχα σκεφτεί, αλλά τώρα που τα τσέκαρα στο γκουγκλ μου μοιάζουν λιγότερο καμπυλωτά από τα αραβικά, δε ξέρω αν είναι ιδέα μου...Τώρα αν ερωτοχτυπηθώ με το Ισραήλ ίσως άλλαξουν τα πράγματαρε βρωμορατσιστρια , στα εβραϊκα δεν θα εκανες?
Εγω δεν θα εκανα ποτε στα ελληνικα !! Βλεπω κατι χανους και κανουν τον Λεωνιδα , κατι περικεφαλαιες και γραφουν ΕΛΛΑΣ και φριττω!
'Εχω και γω ενα κινεζικο ιδεογραμμα στον ωμο που συμβολιζει τη μακροζωια ?Λες να ειναι μαιμου?
Καλο!!!!! Τωρα που στο ειπα αυτο με τα εβραϊκα δεν ειναι κακη ιδεα!!Και στα ελληνικά θα έκανα, αλλά χωρίς τις περικεφαλαίες και τους Λεωνίδες Σκέψου πόσο όμορφα θα έδειχνε μια φράση σε πολυτονικό, με τις περισπωμένες της και τα όλα της Απλώς καλύτερα να μην είσαι Έλληνας γιατί θα σε περάσουν για ποζερά ή για ακροδεξιό ή για το Ζουράρι.
Ευκαιρία για ταξιδάκι στην ΚρακοβίαΚαλο!!!!! Τωρα που στο ειπα αυτο με τα εβραϊκα δεν ειναι κακη ιδεα!!
Μονο ετσι οπως παει η χωρα με την ακροδεξια στη βουλη και σε θεσεις σημαντικες , φοβαμαι οτι θα με τσιμπησουν και θα με στειλουν στο Αουσβιτς !!
Ευκαιρία για ταξιδάκι στην Κρακοβία
ρε βρωμορατσιστρια , στα εβραϊκα δεν θα εκανες?
Εγω δεν θα εκανα ποτε στα ελληνικα !! Βλεπω κατι χανους και κανουν τον Λεωνιδα , κατι περικεφαλαιες και γραφουν ΕΛΛΑΣ και φριττω!