babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Ποιός την έχασε?诚信 .......
Ποιός την έχασε?诚信 .......
Δε τη χάσαμε, να τη διατηρήσουμε θέλουμε και να την αποτυπώσουμε και πάνω μας με μελάνι αν με πιάνεις.Ποιός την έχασε?
Σκοπεύω να γράψω βιβλίο ολόκληρο.Πιθαμή για σπιθαμή ασύλλητη δε θ' αφήσεις!
Μακάρι να τον διατηρήσεις μέχρι τέλους! Καλή επιτυχία.Σκοπεύω να γράψω βιβλίο ολόκληρο.
激情
Μακάρι το πάθος με το οποίο ζω να μην εμποδίσει ποτέ την ακεραιότητά μουΜακάρι να τον διατηρήσεις μέχρι τέλους! Καλή επιτυχία.
Εφιστώ την προσοχή στη φίλτατη Φένια να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο τατουάζ εις την κινεζικήν, για να μη γράψει κανένας χιουμορίστας (ή άπειρος) στο δέρμα της κάτι του στυλ "ένα κιλό κεράσια παρακαλώ"
Όταν μάθαινε κινέζικα η κολλητή μου της το είχαν αναφέρει πολλές φορές γελώντας οι δάσκαλοί της...Ότι βλέπουν Έλληνες να περιφέρουν με καμάρι διάφορα τατουάζ τα οποία δε σημαίνουν απολύτως τίποτα.
Το γνωρίζω το ζήτημα, όταν κατασταλλάξω θα πάω πρώτα στο Βαρδάρη στους Κινέζους να μου πουν .
Ακουσα για κάποιους που την έχουν πατήσει.
ΛοΛΌταν μάθαινε κινέζικα η κολλητή μου της το είχαν αναφέρει πολλές φορές γελώντας οι δάσκαλοί της...Ότι βλέπουν Έλληνες να περιφέρουν με καμάρι διάφορα τατουάζ τα οποία δε σημαίνουν απολύτως τίποτα.