The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να σε ρωτησω βρε βαλιτσα ....μαζι με το κρυο "εβγαλε" και υγρασια???:bleh::bleh:
Γιατι εγω σημερα "εβγαλα" την μπέμπελη στο γραφείο ...

υπογραφη
Η ΑΘΗΝΑΙΑ.....:haha:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αμε γεια σου ...μα γιαυτο και γω που πριν 10 χρονια κ βαλε ημουν επανω ,δεν ακουγα κανενα να λεει τη λεξη αλοιφες ..οποτε σκεφτομουν χτες βραδυ ..καλα που τον βρηκαν αυτο τον ορο?
Σέρρες δεν το λέγαμε ποτέ αλοιφές, ούτε Θεσ/νίκη (όση επαφή είχα ως μαθήτρια). Κι εγώ ως φοιτήτρια άρχισα να το βλέπω στους καταλόγους, οπότε πιθανολογώ ότι είτε είναι μόδα που μεταφέρθηκε από άλλη πόλη, είτε ότι επικράτησε για να περιγράψουν κάπως τις σαλάτες που αλείφονται..Γιατί κακά τα ψέματα, η λέξη σαλάτα στο γενικό θυμικό είναι συνυφασμένη με πιο στέρεη κατάσταση, τα υπόλοιπα μοιάζουν με σως.

Νηστήσιμες αλοιφές - Γαστρολογίες | γαστρονόμος online

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Να σε ρωτησω βρε βαλιτσα ....μαζι με το κρυο "εβγαλε" και υγρασια???:bleh::bleh:
Γιατι εγω σημερα "εβγαλα" την μπέμπελη στο γραφείο ...

υπογραφη
Η ΑΘΗΝΑΙΑ.....:haha:
Όχι Αθηναία, Αθηνέζα να υπογράφεις με τόσο ωραία αστεία...που πάνε και με τον καιρό παρεπιπτόντως.

Και γιατί το έβαλε είναι πιο σωστό από το έβγαλε; Εκτός από το προφανές, επειδή το λέτε νότια δηλαδή.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
A ... δεν είναι από το μπαίνω -βγαίνω δηλαδή; :p

Mα πλάκα "σε" ... κάνω ... :rolleyes:
Όχι είναι από το βάζω - βγάζω :bleh: Και ταιριάζει με διάφορα καιρικά φαινόμενα.

Παράδειγμα:

Εκεί που καθόμασταν χθες με τα tshirts άνοιξε ξαφνικά ο Αίολος τους ασκούς τους και έβγαλε ΕΝΑΝ αέρα! Μετά πετάχτηκε και ένας άλλος κυριούλης με άσπρα μαλλιά και έβγαλε από το σάκο του κρύο και το πέταξε πάνω μας, χάλια γίναμε, συναχωθήκαμε.

ή

Εκεί που καθόμασταν χθες με τα tshirts άνοιξε ξαφνικά ο Αίολος το aircondition και έβαλε στο on τον αέρα. Και δεν έφτανε αυτό, έσκασε μύτη και ένας άλλος και έβαλε mode κρύου. Άσε χάλι.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Σταμάτα! Ξεπάγιασα! μπρρρρρρρρρ :D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωχ μανα μου δε λεει να φτιαξει αυτος ο καιρος και ακομα εχουμε Νοεμβριο.Και θελω να φορεσω και κατι ξεκολα αυριο βραδυ ...θα ξεπαγιασω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.387
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita