The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι πηρες απ τα hondos ? Οζες?

chrisbd

Member
Αν είσαι παπάς και σε λένε Άρη πως σε φωνάζουν .....:lol:

ΥΓ Πέρασα από το Βελεστίνο είχα και σάρισα αλλά δεν φάνηκε κανείς .....μήτε Αθηναίος ..... μήτε Σαλονικιός πατριώτης...... :D

panpan

Member
panpan...
R-E-S-P-E-C-T στο μουσικό σου γούστο
και το προχτεσινό και αυτο πολυ ωραία κομμάτια , Παναγιωτη !!!!
panpan ολο γουτσου γουτσου με τις κοπελες σε βλεπω να κανεις.......
Για προσεχε ,παντρεμενος ανθρωπος!:bleh::bleh:
Απλα τις ευχαριστησα εγκαρδια Ζουλιαρα :bleh:
Παρε ενα τραγουδι
[media=youtube]lRcQZ2tnWeg[/media]

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
pan pan ανταποδιδω με το δικο μου Hey you
for you:cool::cool:

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
(η παράθεση ενδεικτική)

@vario: Οι "αλοιφές" είναι καινούργια μόδα. Πριν από καμμιά δεκαριά χρόνια κανείς δεν τις αποκαλούσε έτσι. Εγώ πρώτη φορά τον όρο τον άκουσα και τον είδα στην Αθήνα. Και μετά από καιρό τον είδα σιγά-σιγά να εμφανίζεται και στη Θεσσαλονίκη. Από πού ξεκίνησε στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Νομίζω όμως ότι δεν είναι τόσο διαδεδομένος ακόμη (αν και, τελευταία, τον είδα να εμφανίζεται και σε καταλόγους εστιατορίων).
Πλάκα ΜΕ κάνεις? Εν έτει 1994 έτσι το λέγατε στη Θεσσαλονίκη όπου και το πρωτοάκουσα! :p

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
(η παράθεση ενδεικτική)

Κι όμως, κι εδώ κάνετε λάθος:

kaşar peynir στα τούρκικα σημαίνει κίτρινο τυρί ===> κασέρι (kaşar).

Αν σκεφθεί κανείς ότι πριν από 100 και βάλε χρόνια το μόνο κίτρινο τύρί που κατασκευάζονταν και καταναλώνονταν ήταν το "κασέρι", λογικό είναι να έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα η ονομασία γι αυτόν τον τύπο τυριού. Όταν από τη δεκαετία του '60 άρχισαν οι εισαγωγές της "γραβιέρας" (συλλήβδην χαρακτηρισμός τότε για όλα τα εισαγόμενα κίτρινα τυριά) και των άλλων κίτρινων τυριών, σιγά-σιγά επήλθε η διαφοροποίηση και, σήμερα πλέον, το "κασέρι" προσδιορίζει μόνον τον συγκεκριμένο τύπο τυριού.

@vario: Οι "αλοιφές" είναι καινούργια μόδα. Πριν από καμμιά δεκαριά χρόνια κανείς δεν τις αποκαλούσε έτσι. Εγώ πρώτη φορά τον όρο τον άκουσα και τον είδα στην Αθήνα. Και μετά από καιρό τον είδα σιγά-σιγά να εμφανίζεται και στη Θεσσαλονίκη. Από πού ξεκίνησε στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Νομίζω όμως ότι δεν είναι τόσο διαδεδομένος ακόμη (αν και, τελευταία, τον είδα να εμφανίζεται και σε καταλόγους εστιατορίων).
Αμε γεια σου ...μα γιαυτο και γω που πριν 10 χρονια κ βαλε ημουν επανω ,δεν ακουγα κανενα να λεει τη λεξη αλοιφες ..οποτε σκεφτομουν χτες βραδυ ..καλα που τον βρηκαν αυτο τον ορο?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.387
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita