KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Ααα αυτο δε θα το μαθουμε ποτε.
Αβυσσος !!Αβυσσος!!
Αβυσσος !!Αβυσσος!!
Τον πήραμε στο λαιμό μας οι Μακεδονομάχοι....Ρε παιδιά, ο τριπάκιας γιατί έγινε ban??
Έπεσε υπέρ πατρίδος δηλαδή;Τον πήραμε στο λαιμό μας οι Μακεδονομάχοι....
....μπορεί και το αντίθετο...Έπεσε υπέρ πατρίδος δηλαδή;
Καλα κοιταξε να δεις αυτα τα εβλεπες περισσοτερο σε κεντρικα σημεια της πολης και σε ακριβους δρομους .καφετεριες κλπ.Πρώτη φορά μπαίνω στο off-topic φανταστείτε πόσο βαριέμαι στη δουλειά, βλέπω όμως οτι είναι πολλοί ομοιοπαθείς... Όσο για τη Θεσσαλονίκη όντως αισθανόμουν στο δρόμο σα λέτσος αφού ειδικά με make up κτλ έχω τσακωθεί, αλλά στα πιο φοιτητικά στέκια αυτό δε συνέβαινε το αντίθετο μάλιστα ή τουλάχιστον σε αυτά που με πήγαιναν οι φίλοι μου...
οπως τα λες αγαπη....Θυμαμαι στη λεωφορο Νικης δεν κοιτουσαν το συνοδο μου οι αλλες γκομενες ,αλλα εμενα ..τι φοραω ..ποσο ξανθυτερο ειναι το μαλλι μου,το γυαλι μου,αν ειμαι ψηλοτερη ..με καλυτερο σωμα κλπ κλπ
στο κλασσικό, όλες οι γυναίκες είναι μπάζα εκτός από τις παρούσεςΚαι πού κατέληξαν?
εχεις καιρό να περάσεις από δυτικές συνοικίες...Καλα κοιταξε να δεις αυτα τα εβλεπες περισσοτερο σε κεντρικα σημεια της πολης και σε ακριβους δρομους .καφετεριες κλπ.
και εγω για παραδειγμα που κυκλοφορουσα για ενα χρονο σε πιο λαικες συνοικιες τυπου Ευοσμος ,Σταυρουπολη,Επταλοφος ,Μενεμενη ...εβλεπα απλες κοπελιτσες ,καθημερινες ..οπως βλεπεις παντου
Καλό είναι να σχολιαζουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε όμως.Ελάτε βρε κορίτσια, και ποια δεν κοιτάζει τις άλλες γυναίκες? Ποια δεν σχολιάζει το τι φοράνε και τέτοια? Δηλαδή τι, δεν το κάνω εγώ δεν το κάνεις εσύ, δεν το κάνει η άλλη, δεν το κάνει η παράλλη κοκ ε τότε ποιος το κάνει ρε παιδιά? Όλοι λίγο πολύ είμαστε κουτσομπόληδες, απλά καλό θα ήταν να είμαστε λιγότερο κακοί και πολύ περισσότερο διακριτικοί. Εγώ το λέω κοινωνική κριτική κι ενίοτε people watching.. Ωραία, τώρα νιώθω τόσο λιγότερο κουτσομπόλα!!
Εξάλλου τόση ώρα για τις Θεσσαλονικιές, κοινωνική κριτική κάνουμε! χαχαχα
Α όλα κι όλα...το people watching μ'αρέσει κι εμένα, ιδίως στο εξωτερικό. Παρατήρηση απλή όμως, χωρίς σχόλια για μένα, θενκς......κι ενίοτε people watching..
Το να σχολιάζεις ενδυματολογικά κλπ κάποιον άγνωστο δεν σε κάνει κακό άνθρωπο, το να κράζεις κάποιον δικό σου πίσω από την πλάτη του θεωρώ πως είναι το κακό. Οκ το κουτσομπολιό είναι λαλακία, δεν είναι αρετή, αλλά μην μου λέτε ότι δεν κουτσομπολεύετε!Καλό είναι να σχολιαζουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε όμως.