• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ααα αυτο δε θα το μαθουμε ποτε.
Αβυσσος !!Αβυσσος!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πρώτη φορά μπαίνω στο off-topic φανταστείτε πόσο βαριέμαι στη δουλειά, βλέπω όμως οτι είναι πολλοί ομοιοπαθείς... Όσο για τη Θεσσαλονίκη όντως αισθανόμουν στο δρόμο σα λέτσος αφού ειδικά με make up κτλ έχω τσακωθεί, αλλά στα πιο φοιτητικά στέκια αυτό δε συνέβαινε το αντίθετο μάλιστα ή τουλάχιστον σε αυτά που με πήγαιναν οι φίλοι μου...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πρώτη φορά μπαίνω στο off-topic φανταστείτε πόσο βαριέμαι στη δουλειά, βλέπω όμως οτι είναι πολλοί ομοιοπαθείς... Όσο για τη Θεσσαλονίκη όντως αισθανόμουν στο δρόμο σα λέτσος αφού ειδικά με make up κτλ έχω τσακωθεί, αλλά στα πιο φοιτητικά στέκια αυτό δε συνέβαινε το αντίθετο μάλιστα ή τουλάχιστον σε αυτά που με πήγαιναν οι φίλοι μου...
Καλα κοιταξε να δεις αυτα τα εβλεπες περισσοτερο σε κεντρικα σημεια της πολης και σε ακριβους δρομους .καφετεριες κλπ.
και εγω για παραδειγμα που κυκλοφορουσα για ενα χρονο σε πιο λαικες συνοικιες τυπου Ευοσμος ,Σταυρουπολη,Επταλοφος ,Μενεμενη ...εβλεπα απλες κοπελιτσες ,καθημερινες ..οπως βλεπεις παντου

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θυμαμαι στη λεωφορο Νικης δεν κοιτουσαν το συνοδο μου οι αλλες γκομενες ,αλλα εμενα ..τι φοραω ..ποσο ξανθυτερο ειναι το μαλλι μου,το γυαλι μου,αν ειμαι ψηλοτερη ..με καλυτερο σωμα κλπ κλπ
οπως τα λες αγαπη....

Και πού κατέληξαν? :D:haha:
στο κλασσικό, όλες οι γυναίκες είναι μπάζα εκτός από τις παρούσες

Καλα κοιταξε να δεις αυτα τα εβλεπες περισσοτερο σε κεντρικα σημεια της πολης και σε ακριβους δρομους .καφετεριες κλπ.
και εγω για παραδειγμα που κυκλοφορουσα για ενα χρονο σε πιο λαικες συνοικιες τυπου Ευοσμος ,Σταυρουπολη,Επταλοφος ,Μενεμενη ...εβλεπα απλες κοπελιτσες ,καθημερινες ..οπως βλεπεις παντου
εχεις καιρό να περάσεις από δυτικές συνοικίες...

@ ολα εχουν να κανουν με το ΚΟΜΠΛΕΞ των ανθρωπων.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ελάτε βρε κορίτσια, και ποια δεν κοιτάζει τις άλλες γυναίκες? Ποια δεν σχολιάζει το τι φοράνε και τέτοια? Δηλαδή τι, δεν το κάνω εγώ δεν το κάνεις εσύ, δεν το κάνει η άλλη, δεν το κάνει η παράλλη κοκ ε τότε ποιος το κάνει ρε παιδιά? Όλοι λίγο πολύ είμαστε κουτσομπόληδες, απλά καλό θα ήταν να είμαστε λιγότερο κακοί και πολύ περισσότερο διακριτικοί. Εγώ το λέω κοινωνική κριτική κι ενίοτε people watching.. Ωραία, τώρα νιώθω τόσο λιγότερο κουτσομπόλα!! ;)

Εξάλλου τόση ώρα για τις Θεσσαλονικιές, κοινωνική κριτική κάνουμε! χαχαχα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ελάτε βρε κορίτσια, και ποια δεν κοιτάζει τις άλλες γυναίκες? Ποια δεν σχολιάζει το τι φοράνε και τέτοια? Δηλαδή τι, δεν το κάνω εγώ δεν το κάνεις εσύ, δεν το κάνει η άλλη, δεν το κάνει η παράλλη κοκ ε τότε ποιος το κάνει ρε παιδιά? Όλοι λίγο πολύ είμαστε κουτσομπόληδες, απλά καλό θα ήταν να είμαστε λιγότερο κακοί και πολύ περισσότερο διακριτικοί. Εγώ το λέω κοινωνική κριτική κι ενίοτε people watching.. Ωραία, τώρα νιώθω τόσο λιγότερο κουτσομπόλα!! ;)

Εξάλλου τόση ώρα για τις Θεσσαλονικιές, κοινωνική κριτική κάνουμε! χαχαχα
Καλό είναι να σχολιαζουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε όμως.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οχι βρε Μαρια ..γιατι ειπαμε εμεις οτι δεν το κανουμε ?
Αντικειμενικα (θα πρεπει) ειναι η λεξη-κλειδι ..οπως ειπε σωστα η Φενια .
Εγω αυτο που σχολιασα και μου ειχε φανει παραξενο τοτε..ειναι οτι ειχαν παντελως χ........νο το συνοδο μου (εγω θα περιμενα ως γυναικες να ενδιαφερονται για το αλλο φυλο) ..και ασχολουνταν με μενα .
και για να σου το κανω πιο εντονο..ηταν φορες που βγαιναμε 1 εγω και 3 αντρες φιλοι του συνοδου ..και παλι δεν ασχολουνταν με αυτους .
Εγω παντως συγνωμη το οφθαλμολουτρο μου στο αντρικο φυλο δεν το χαλαλιζω...αυτες αστες να κοιτουν τις αλλες .
Αν υπαρχει και αντρας στην παρεα ..πρωτα αυτον θα κοιταξω.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλό είναι να σχολιαζουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε όμως.
Το να σχολιάζεις ενδυματολογικά κλπ κάποιον άγνωστο δεν σε κάνει κακό άνθρωπο, το να κράζεις κάποιον δικό σου πίσω από την πλάτη του θεωρώ πως είναι το κακό. Οκ το κουτσομπολιό είναι λαλακία, δεν είναι αρετή, αλλά μην μου λέτε ότι δεν κουτσομπολεύετε!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα