• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Οχι βρε Μαρια ..γιατι ειπαμε εμεις οτι δεν το κανουμε ?
Αντικειμενικα (θα πρεπει) ειναι η λεξη-κλειδι ..οπως ειπε σωστα η Φενια .
Εγω αυτο που σχολιασα και μου ειχε φανει παραξενο τοτε..ειναι οτι ειχαν παντελως χ........νο το συνοδο μου (εγω θα περιμενα ως γυναικες να ενδιαφερονται για το αλλο φυλο) ..και ασχολουνταν με μενα .
και για να σου το κανω πιο εντονο..ηταν φορες που βγαιναμε 1 εγω και 3 αντρες φιλοι του συνοδου ..και παλι δεν ασχολουνταν με αυτους .
Εγω παντως συγνωμη το οφθαλμολουτρο μου στο αντρικο φυλο δεν το χαλαλιζω...αυτες αστες να κοιτουν τις αλλες .
Αν υπαρχει και αντρας στην παρεα ..πρωτα αυτον θα κοιταξω.
Κλεοπάτρα, μπορεί να εντυπωσιάζεις περισσότερο από τον συνοδό σου! (τα χαιρετίσματα μου;)) Εγώ θα κοιτάξω ότι μου προκαλεί ενδιαφέρον για οποιονδήποτε λόγο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα με πάρουν χαμπάρι είμαι πολύ διακριτική.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Σίγουρα λίγο-πολύ όλοι και κοιτάζουμε και σχολιάζουμε καμιά φορά αλλά εγώ πάντως πιο πολύ κοιτάζω και θαυμάζω τις ωραίες γυναίκες και τις δείχνω και στο φίλο μου λέτε να έχω πρόβλημα...???:haha::haha::haha:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Σίγουρα λίγο-πολύ όλοι και κοιτάζουμε και σχολιάζουμε καμιά φορά αλλά εγώ πάντως πιο πολύ κοιτάζω και θαυμάζω τις ωραίες γυναίκες και τις δείχνω και στο φίλο μου λέτε να έχω πρόβλημα...???:haha::haha::haha:

Αν σου δείχνει και αυτός τους ωραίους άντρες, κανένα πρόβλημα δε βλέπω. :haha:

manelaki

Member
Ωχ κι εγω κατι τετοια χαζα κανω...

Γενικα δε παρατηρω πολυ αλλα ακομα κι αν το κανω δε σχολιαζω. Τα πολυ ομορφα πραγματα (ρουχα, ματια, προσωπα κτλ) μπορει να τα σχολιασω, τα ασχημα ποτε. Αυθορμητα ομως... Κι αν τα σχολιασει η παρεα μου εκνευριζομαι.:mad:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ποπω κοιμομουν 16 ώρες...
Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τελικα η μαμα μου πηρε φοιτητικο πασο!:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Είχες άδεια ή σηκώθηκες-πήγες δουλειά και συνέχισες εκεί τον ύπνο??? :D:D
Πηγα καπακι απο το αεροδρομιο στη δουλεια , γυρισα επεσα νεκρη και ξυπνησα στις 8:30 και πηγα στη δουλεια ξανα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα