KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
http://www.travelstories.gr/social-...%E7-%F4%E7%EB%E5%F0%E1%E9%F7%ED%DF%E4%E9.html
Αυτο το πηρατε χαμπαρι ?
Αυτο το πηρατε χαμπαρι ?
Κλεοπάτρα, μπορεί να εντυπωσιάζεις περισσότερο από τον συνοδό σου! (τα χαιρετίσματα μου) Εγώ θα κοιτάξω ότι μου προκαλεί ενδιαφέρον για οποιονδήποτε λόγο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα με πάρουν χαμπάρι είμαι πολύ διακριτική.Οχι βρε Μαρια ..γιατι ειπαμε εμεις οτι δεν το κανουμε ?
Αντικειμενικα (θα πρεπει) ειναι η λεξη-κλειδι ..οπως ειπε σωστα η Φενια .
Εγω αυτο που σχολιασα και μου ειχε φανει παραξενο τοτε..ειναι οτι ειχαν παντελως χ........νο το συνοδο μου (εγω θα περιμενα ως γυναικες να ενδιαφερονται για το αλλο φυλο) ..και ασχολουνταν με μενα .
και για να σου το κανω πιο εντονο..ηταν φορες που βγαιναμε 1 εγω και 3 αντρες φιλοι του συνοδου ..και παλι δεν ασχολουνταν με αυτους .
Εγω παντως συγνωμη το οφθαλμολουτρο μου στο αντρικο φυλο δεν το χαλαλιζω...αυτες αστες να κοιτουν τις αλλες .
Αν υπαρχει και αντρας στην παρεα ..πρωτα αυτον θα κοιταξω.
Σίγουρα λίγο-πολύ όλοι και κοιτάζουμε και σχολιάζουμε καμιά φορά αλλά εγώ πάντως πιο πολύ κοιτάζω και θαυμάζω τις ωραίες γυναίκες και τις δείχνω και στο φίλο μου λέτε να έχω πρόβλημα...???
Ωχ κι εγω κατι τετοια χαζα κανω...Σίγουρα λίγο-πολύ όλοι και κοιτάζουμε και σχολιάζουμε καμιά φορά αλλά εγώ πάντως πιο πολύ κοιτάζω και θαυμάζω τις ωραίες γυναίκες και τις δείχνω και στο φίλο μου λέτε να έχω πρόβλημα...???
να το κοιταξεις,δεν ειναι σοβαροΠοπω κοιμομουν 16 ώρες...
Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια
Ποπω κοιμομουν 16 ώρες...
Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια
Πηγα καπακι απο το αεροδρομιο στη δουλεια , γυρισα επεσα νεκρη και ξυπνησα στις 8:30 και πηγα στη δουλεια ξανα.....Είχες άδεια ή σηκώθηκες-πήγες δουλειά και συνέχισες εκεί τον ύπνο???