Ζανζιβάρη ή Σρι Λάνκα ???

Dimitra-1205

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Καλησπέρα ταξιδιώτες!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να οργανώσω το επόμενο ταξίδι μου τον ερχόμενο Αύγουστο. Ζανζιβάρη ή Σρι Λάνκα? Θα είμαστε ζευγάρι με το 4 χρόνων παιδί μας και μας ενδιαφέρει μετά το tour στα αξιοθέατα και την ενδοχώρα, να μείνουμε κάποιες μέρες σε παραθαλάσσιο μέρος για μπάνιο. Δεν μας ενδιαφέρει το snorkeling, ούτε το serf. Στην έρευνα που κάνω είδα ότι η Ζανζιβάρη έχει πολλές ώρες την ημέρα παλίρροια ενώ η Σρι Λάνκα πολύ άγριες θάλασσες.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σρι Λάνκα δεν έχω πάει αλλά δεν έχω ακούσει για θάλασσες κατάλληλες για μικρά παιδιά.
Στη Ζανζιβάρη ναι έχουν δελτίο παλίρροιας 2 φορές τη μέρα ωστόσο περισσεύουν αρκετές ώρες για μπάνιο. Εχει πιο ήρεμα νερά, πολλά ρηζόρτ πάνω σε παραλία και αρκετές εκδρομές σε νησάκια κλπ αν βαρεθείτε. Το σνόρκελιγκ έτσι κ αλλιώς είναι προαιρετικό.

Dimitra-1205

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Σρι Λάνκα δεν έχω πάει αλλά δεν έχω ακούσει για θάλασσες κατάλληλες για μικρά παιδιά.
Στη Ζανζιβάρη ναι έχουν δελτίο παλίρροιας 2 φορές τη μέρα ωστόσο περισσεύουν αρκετές ώρες για μπάνιο. Εχει πιο ήρεμα νερά, πολλά ρηζόρτ πάνω σε παραλία και αρκετές εκδρομές σε νησάκια κλπ αν βαρεθείτε. Το σνόρκελιγκ έτσι κ αλλιώς είναι προαιρετικό.
Ευχαριστώ!!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Η srilanka εχει αγρια νερα η Ζανζιβαρη ειναι πολυ πιο βατες οι παραλιες και πιο ηρεμα νερα ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom