• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Γιατί καλέ, στους παντρεμένους ξυπνάει ο ένας τον άλλον? Ξυπνητήρι και άγιος ο θεός....
Εδώ εμείς έχουμε δυο ξυπνητήρια!
Είναι δυνατό να έχω εγώ εμπιστoσύνη στο ξυπνητήρι της γυναίκας μου; :roll:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάντως μου έχει τύχει 2 φορές να μη χτυπήσει το ξυπνητήρι και να αργήσει το παιδί στο σχολείο.....

GTS

Member
..Το τι θα επακολουθήσει με την κατάρρευση της Ευρωζώνης γενικότερα και σε εμάς ειδικότερα είναι προς το παρόν άγνωστο ή ελάχιστα γνωστό προς το παρόν. Λίγο το φανταζόμαστε, λίγο το υποψιαζόμαστε, πολύ το φοβόμαστε.
Το απόλυτο σενάριο τρόμου για μένα....αν συνεχίσει έτσι το έργο (στο οποίο επαναλαμβάνω ότι η Ελλάδα είναι κομπάρσος και όχι ο καταλυτικός μοχλός) προσεχώς στις οθόνες σας.

GTS

Member
Πάντως μου έχει τύχει 2 φορές να μη χτυπήσει το ξυπνητήρι και να αργήσει το παιδί στο σχολείο.....
Δε χτυπάει ή χτυπάει και μέσα στον ύπνο σου το ακυρώνεις χωρίς να πάρεις χαμπάρι? Εγώ όταν είμαι πολύ κουρασμένος (νεκρός όμως) αυτό κάνω χωρίς να το πάρω είδηση.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δε χτυπάει ή χτυπάει και μέσα στον ύπνο σου το ακυρώνεις χωρίς να πάρεις χαμπάρι? Εγώ όταν είμαι πολύ κουρασμένος (νεκρός όμως) αυτό κάνω χωρίς να το πάρω είδηση.
Το ηλίθιο κινητό μου αν είναι κλειστό δε χτυπάει το ξυπνητήρι. Αλλα ρολόγια δεν υπάρχουν μες το σπίτι. Την πρώτη φορά αυτό συνέβη γιατί δε το ήξερα και τη 2η ίσως είναι η δική σου εκδοχή, πάντως δε τα πάω καλά με την τεχνολογία και δε ξέρω αν υπάρχουν ρυθμίσεις για να χτυπάει κι όταν είναι κλειστό. αμαν !

GTS

Member
Και μένα κλειστό δε χτυπάει, την έχω πατήσει (το Κ800i που είχα χτύπαγε κανονικά). Ανοιχτό όμως, κανονικότατα :D και φυσικά με επανάληψη (χτυπάει 2-3 φορές πριν σηκωθώ)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τώρα θα ρθει ο fitziano και θα μας πει : RTFM
και δίκαιο θα'χει :)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ το βάζω 4 φορές ώστε να ξέρω πως έχω κι άλλο να κοιμηθώ, αλλιώς ξυπνάω με πολλά νεύρα! Και βάζω και μια πέμπτη φορά πιο αργά, που θα έπρεπε να έχω φύγει ήδη δηλαδή αλλά δεν θα καταστραφώ κιόλας, αυτό για παν ενδεχόμενο!
Πάντως σπάνια να μην ξυπνήσω, ειδικά όσο αφορά την δουλειά, και με 1 ώρα ύπνου θα σηκωθώ κανονικά. Τώρα ας προσέχω, την τελευταία φορά που είπα κάτι τέτοιο, την επόμενη πήγα αργοπορημένη..:rolleyes:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πω πω ρε Μαριω αυτο δεν ειναι ξυπνημα με ξυπνητηρι...αυτο ειναι μαρτυριο...ντρουνγκ ντρουγκ ..45 φορες....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
7, 7.30, 8 και 8.05 :cool:, αφού κοιμάμαι πάλι στο καπάκι δεν έχω πρόβλημα! Αντίθετα, αν με το που χτυπήσει πρέπει να σηκωθώ, τότε δεν μπορώ καθόλου, αλλού πατώ αλλού βρίσκομαι!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic