KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Το πρωτο ξυπνητηρι των 7 τι νοημα εχει ειπαμε ?Αφου το κανονικο σου ξυπνημα ειναι one hour after....
Ναι αλλά στις 7 ξέρω ότι έχω μια ολόκληρη ώρα ακόμα για να κοιμηθώ!! Άστο μην το ψάχνεις, ακατανόητο το ξέρω, το κάνω χρόνια όμως! Νόμιζα πως ήμουν η μόνη αλλά υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα, ναι, δεν είμαι ΕΤ!Το πρωτο ξυπνητηρι των 7 τι νοημα εχει ειπαμε ?Αφου το κανονικο σου ξυπνημα ειναι one hour after....
Εγώ και μια ώρα και μισή, να μάθεις!Όχι δεν είσαι, αλλά 1 ώρα? Εγώ το βάζω μισή ώρα πριν....και πιο ντρουγκ και ντρίγκι ντρίγκι ρε Κλεό, με Μπαχ ξυπνάμε...
Οχι κοιτα να δεις εχεις ενα ποιντ σε αυτο ειναι ψυχολογικο το θεμα .Ναι αλλά στις 7 ξέρω ότι έχω μια ολόκληρη ώρα ακόμα για να κοιμηθώ!! Άστο μην το ψάχνεις, ακατανόητο το ξέρω, το κάνω χρόνια όμως! Νόμιζα πως ήμουν η μόνη αλλά υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα, ναι, δεν είμαι ΕΤ!
Κοίτα, εγώ με Μετάλλικα θα ήθελα να ξυπνάω, αλλά θα φάω πολύ ξύλοΕγώ και μια ώρα και μισή, να μάθεις!
Μπα, ντριγκι ντριγκι καλύτερα, αν βάλω τραγούδι την πάτησα αφού κοιμάμαι πάντα με μουσική!
Κακως ρε ..ο Μπαχ κοιμιζει ..προτεινω Thrash Metal για σιγουρα ξυπνηματα ..Όχι δεν είσαι, αλλά 1 ώρα? Εγώ το βάζω μισή ώρα πριν....και πιο ντρουγκ και ντρίγκι ντρίγκι ρε Κλεό, με Μπαχ ξυπνάμε...
Το είδες τι έγραψα μετά ή τυχαίως πρότεινες κι εσύ ξύπνημα-μέταλ??Κακως ρε ..ο Μπαχ κοιμιζει ..προτεινω Thrash Metal για σιγουρα ξυπνηματα ..