• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το πρωτο ξυπνητηρι των 7 τι νοημα εχει ειπαμε ?Αφου το κανονικο σου ξυπνημα ειναι one hour after....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Το πρωτο ξυπνητηρι των 7 τι νοημα εχει ειπαμε ?Αφου το κανονικο σου ξυπνημα ειναι one hour after....
Ναι αλλά στις 7 ξέρω ότι έχω μια ολόκληρη ώρα ακόμα για να κοιμηθώ!! Άστο μην το ψάχνεις, ακατανόητο το ξέρω, το κάνω χρόνια όμως! Νόμιζα πως ήμουν η μόνη αλλά υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα, ναι, δεν είμαι ΕΤ!

GTS

Member
Όχι δεν είσαι, αλλά 1 ώρα? :haha: Εγώ το βάζω μισή ώρα πριν....και πιο ντρουγκ και ντρίγκι ντρίγκι ρε Κλεό, με Μπαχ ξυπνάμε...:bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Όχι δεν είσαι, αλλά 1 ώρα? :haha: Εγώ το βάζω μισή ώρα πριν....και πιο ντρουγκ και ντρίγκι ντρίγκι ρε Κλεό, με Μπαχ ξυπνάμε...:bleh:
Εγώ και μια ώρα και μισή, να μάθεις! :bleh:
Μπα, ντριγκι ντριγκι καλύτερα, αν βάλω τραγούδι την πάτησα αφού κοιμάμαι πάντα με μουσική!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ευτυχώς που το δικό μου ξυπνητήρι χτυπά πριν από αυτό του άντρα μου.
Ανήκει και αυτός στην κατηγορία, "χτύπα, χτύπα και την τρίτη μάλλον φορά, θα σηκωθώ".

Το δικό μου χτυπάει μόνο μια και σηκώνομαι αμέσως.

Μόνο σήμερα με ξύπνησε εκείνος, όχι γιατί δεν άκουσα το δικό μου, αλλά γιατί δεν το είχα καν βάλει. :haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι αλλά στις 7 ξέρω ότι έχω μια ολόκληρη ώρα ακόμα για να κοιμηθώ!! Άστο μην το ψάχνεις, ακατανόητο το ξέρω, το κάνω χρόνια όμως! Νόμιζα πως ήμουν η μόνη αλλά υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα, ναι, δεν είμαι ΕΤ!
Οχι κοιτα να δεις εχεις ενα ποιντ σε αυτο ειναι ψυχολογικο το θεμα .
Για παραδειγμα οταν ξυπνησω μεσα στη νυχτα για τουαλεττα και ειναι πχ 3 ή 5 το πρωι νιωθω καλα ..λεω εχω ακομα ωρες υπνου.Ενω αν ειναι 7 παρα ..λεω οχι ρε γαμωτο εχω μιση ωρα μονο ακομα ή ενα τεταρτο.

GTS

Member
Εγώ και μια ώρα και μισή, να μάθεις! :bleh:
Μπα, ντριγκι ντριγκι καλύτερα, αν βάλω τραγούδι την πάτησα αφού κοιμάμαι πάντα με μουσική!
Κοίτα, εγώ με Μετάλλικα θα ήθελα να ξυπνάω, αλλά θα φάω πολύ ξύλο :haha:
Με ντρίγκι ντρίγκι ούτε με σφαίρες, θα ξυπνούσα με νεύρα, δεν το αντέχω! Με Μπαχ απλά ξυπνάω ήρεμος, με ένα Enter Sadman θα ξυπνούσα φορτσάτος και ευτυχισμένος και έτοιμος για τα πάντα! :clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Κακως ρε ..ο Μπαχ κοιμιζει ..προτεινω Thrash Metal για σιγουρα ξυπνηματα ..:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Enter Sandman γουσταρω
Παρε να χεις

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμενα τωρα που μου αρεσει ως αντρας ο τραγουδιστης τους ..να το κοιταξω?:haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οχι απλα προλαβε και ποσταριστηκε απο πανω μου.Αφου ξερω τα μουσικα σου γουστα ρε Γιωργη ..τι Μπαχ μου τσαμπουναγες πριν?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic