• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Φοβάμαι μη ξανακοιμηθώ και με το που ξυπνήσω πάω στο φούρνο και μου ζητήσει η πωλήτρια αντί για ευρώ, 500 δραχμές.
Μόνο εγώ φοβάμαι;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ πάλι κάθε βράδυ βλέπω εφιάλτη ότι χάνω το αεροπλάνο.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Φοβάμαι μη ξανακοιμηθώ και με το που ξυπνήσω πάω στο φούρνο και μου ζητήσει η πωλήτρια αντί για ευρώ, 500 δραχμές.
Μόνο εγώ φοβάμαι;
Ε όχι βέβαια:roll:,εδώ που τα λέμε αυτό το σενάριο το ακούγαμε πολύ καιρό τώρα αλλά σήμερα που άνοιξα τηλεόραση και παρακολουθώ μούρθε και μένα κάπως,στα πρόθυρα του εγκεφαλικού...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εγώ πάλι κάθε βράδυ βλέπω εφιάλτη ότι χάνω το αεροπλάνο.
Έχεις άλλες 56 ημέρες και νύχτες να το παλέψεις μέχρι να έρθει η μέρα της αναχώρησης :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έχεις άλλες 56 ημέρες και νύχτες να το παλέψεις μέχρι να έρθει η μέρα της αναχώρησης :D
Η' να πάρω ένα καλό ξυπνητήρι γιατί αυτό είναι που φοβάμαι.
Δύσκολη η εργένικη ζωή. :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τα ίδια τραβάω για να ξυπνήσω. 2 ξυπνητήρια κάθε μέρα, χαίρι δε βλέπω.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
αυτό τώρα γιατί εγώ το μεταφράζω ως..."αν είχα σύζυγο θα λειτουργούσε σαν ξυπνητήρι:haha:"

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πολύ άγχος γμτ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
αυτό τώρα γιατί εγώ το μεταφράζω ως..."αν είχα σύζυγο θα λειτουργούσε σαν ξυπνητήρι:haha:"
να σου πω τι είχα στο μυαλό μου όταν το έγραφα :
" χεχε, σιγά το πρόβλημα, μπρος στην υπέροχη εργένικη ζωή :D:bleh::clap:"
Θα αγοράσω ένα ξυπνητήρι.

GTS

Member
Μόνο εγώ φοβάμαι;
Αν σου ζητήσει αυτό το πράγμα η πωλήτρια, να είσαι σίγουρη ότι σε 2-3 μέρες το ίδιο θα ζητήσουν και οι αντίστοιχοι πωλητές στη Φρανκφούρτη, τη Ρώμη, το Ελσίνκι, τη Βιέννη κτλ. από τους δικούς τους πολίτες. Δε φεύγει μια χώρα από το Ευρώ χωρίς να καταρρεύσει όλη η Ευρωζώνη. Που δηλαδή, όπως πάει, για κατάρρευση πάει και αυτό δε το λέει ο τυχαίος gts αλλά ο πολύς Krugman.
Η Ιταλία πάει για φούντο σύντομα (δανείζεται με spread πάνω από 400 μονάδες!! δηλ. αβάσταχτο), η Γαλλία κινδυνεύει άμεσα να χάσει το ΑΑΑ...έχετε γεια βρυσούλες δηλ., όπως πάει το πράγμα και άσχετα με την Ελλαδίτσα (στην οποία συμβαίνουν κωμικοτραγικά πράγματα) το όλο οικοδόμημα πάει για έναν ωραίο φούντο στο γκρεμό της Ιστορίας.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αν σου ζητήσει αυτό το πράγμα η πωλήτρια, να είσαι σίγουρη ότι σε 2-3 μέρες το ίδιο θα ζητήσουν και οι αντίστοιχοι πωλητές στη Φρανκφούρτη, τη Ρώμη, το Ελσίνκι, τη Βιέννη κτλ. από τους δικούς τους πολίτες. Δε φεύγει μια χώρα από το Ευρώ χωρίς να καταρρεύσει όλη η Ευρωζώνη.
Τα ξέρω Γιώργη μου, όλα ντόμινο είναι εξάλλου....Το παράδειγμα φόβου που ανέφερα ήταν ακριβώς αυτό, ένα παράδειγμα...Το τι θα επακολουθήσει με την κατάρρευση της Ευρωζώνης γενικότερα και σε εμάς ειδικότερα είναι προς το παρόν άγνωστο ή ελάχιστα γνωστό προς το παρόν. Λίγο το φανταζόμαστε, λίγο το υποψιαζόμαστε, πολύ το φοβόμαστε.
Άλλωστε ο εκβιασμός δημοψηφίσματος Μέρκελ- Σαρκοζί για το αν θέλουμε να μείνουμε ή όχι, είναι για να καλύψουν τους δικούς τους φόβους για τη δική τους κατάρρευση...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic