• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ευελπιστώ να πατήσω το πόδι μου στη Καμπότζη το 2026! Στα πιο πραγματοποιήσιμα λέω να κάνω ένα οδικό σε Κόσοβο και Μαυροβούνιο :) Οψόμεθα... πάντα υπάρχουν σχέδια!

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
20/9/26 Κοπεγχάγη (εχω ξαναπάει) στα πλαίσια του World Athletics Road Running Championships - Copenhagen Half Marathon 2026 μιας και σταθήκαμε τυχεροί στην κλήρωση που έγινε και θα συμμετάσχουμε στο αγωνισμα του Ημιμαραθωνίου.
Καλά να ειμαστε μέχρι τότε!

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Νωρίς αλλά επειδή φέτος λογικά δεν θα κάτσει κάποιο ταξίδι Λατινική Αμερική (ποτέ δε ξέρεις),θα το κυνηγήσω για του χρόνου καλά να είμαστε...

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Για μενα το 2026 θα εχει μαλλον το πιο πολυποθητο ταξιδι μου. Δυτικες ΗΠΑ ( Αριζονα, Γιουτα, Νεβαδα, Καλιφορνια) με κυριο στοχο τα παρκα. Σιγουρα θα παιξουν αλλα 2 ταξιδακια. Μαλλον Λισαβονα και καποιο απο τα Καναρια που λυσσαει η 5χρονη κορη μου (πραγματικα δεν ξερω τι φανταζεται. Μαλλον εξωτικα καναρινια να πετανε παντου 🤣). Αυτα, καλα να μαστε!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Νωρίς αλλά επειδή φέτος λογικά δεν θα κάτσει κάποιο ταξίδι Λατινική Αμερική (ποτέ δε ξέρεις),θα το κυνηγήσω για του χρόνου καλά να είμαστε...
Βολιβία να πας. Απο εκεί θα χρειαστώ φρέσκιες πληροφορίες :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.002
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello