• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ε, εντάξει...τώρα είναι που δε γράφω γρι!!!! Τέλειο ακούγεται....αν και το βλέπω για μεταμεσονύχτιες ώρες και χωρίς λόγο (πάντα).
Εγκαινιάζεται λοιπόν νέα κατηγορία στο τράβελστοριες: "Πιθανολογούμενες ιστορίες μελών".
Όσο λείπει το μέλος στο ταξίδι, οι υπόλοιποι θα συνθέτουμε την ταξιδιωτική του ιστορία, η οποία θα διανθίζεται από δικά του/της σχόλια μόλις επιστρέψει. Ούτε κόπος, ούτε τίποτα :bleh:
Κάποιος να στείλει πμ στον Def.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Άσε δεν θέλουμε από δω, να στρωθείς να γράψεις, έλα σοβαρά τώρα..

varioAthens

Member
Εγκαινιάζεται λοιπόν νέα κατηγορία στο τράβελστοριες: "Πιθανολογούμενες ιστορίες μελών".
Όσο λείπει το μέλος στο ταξίδι, οι υπόλοιποι θα συνθέτουμε την ταξιδιωτική του ιστορία, η οποία θα διανθίζεται από δικά του/της σχόλια μόλις επιστρέψει. Ούτε κόπος, ούτε τίποτα :bleh:
Κάποιος να στείλει πμ στον Def.
Γρήγορη η Τατιάνα!

Σήμερα είσαι πολύ φορτσάτη!!! :haha::haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγω θελω την ιστορια για το Ισραηλ να ολοκληρωσει

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σήμερα είσαι πολύ φορτσάτη!!! :haha::haha::haha:
Είναι που αύριο τέτοια ώρα θα πίνω το εσπρεσάκι μου και θα κάνω dolce vita ::cool:

Ούτε οι έτοιμοι-για-καβγά-παράλογοι-ανέραστοι-γείτονες δε μου χαλούν το κέφι.

GTS

Member
Εγω θελω την ιστορια για το Ισραηλ να ολοκληρωσει
Τι να ολοκληρώσω για εκεί....ότι μας ζήτησε το τηλέφωνο στο δρόμο η αδελφή Συγκλητική ή για την ολονυχτία στον Πανάγιο Τάφο 11-3 τα ξημερώματα? (όρθιοι παρακαλώ, ε, σχεδόν όλοι, κάποιος την έπεσε για λίγο σε ένα παρεκκλήσι :D).
Αν πας Παρασκευή-Σάββατο θα απολαύσεις αυτά που πρέπει, Εβραίους ορθόδοξους-φανατικούς νααα με το συμπάθιο στο Τείχος (πλάκα πλάκα το highlight για μένα). Ορίστε, την ολοκλήρωσα και αυτήν την ιστορία μέσω οφ-τόπικ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μέσα στη λίμνη λοιπόν καμιά 10αριά άτομα πλατσουρίζουν....ανάμεσά τους δύο Έλληνες και 7 Βενεζουελάνες.
Ε τωρα γιατι το κανεις αυτο; Μ' εχει φαει η αγωνια να μαθω την εθνικοτητα της δεκατης (γιατι ειμαι σιγουρος πως ηταν δεκατη κι οχι δεκατος)

....σε αυτό ταξίδι πιο πολύ με τα μαγιώ ήμασταν παρά με ρούχα...
Α φορουσατε και μαγιω;

Κατα τ' αλλα καλως ηρθατε πισω ασωτοι, ανεξαρτητες, αυτοκρατειρες και μελλοντες χαζομπαμπαδες...

manelaki

Member
Δε χαλάω το οφ-τόπικ με ταξιδιωτικές πληροφορίες....μόνο με πικάντικες. Λοιπόν, φανταστείτε τη σκηνή:

Angels Falls...ακριβώς πάνω από τα κεφάλια μας, το νερό πέφτει από ένα εντυπωσιακό tepui από ύψος 979 μέτρων.

Ακριβώς από κάτω σε μια μικρή λίμνη, ένα μικρός καταρράκτης αδειάζει ακόμα χαμηλότερα με βρόντο το νερό, πολύ νερό, κρύο και κατακόκκινο. Ολόγυρά μας ζούγκλα του θανατά, ο ήλιος να καίει τα κορμιά μας, σύννεφα στολίζουν τον Καταρράκτη εκεί ψηλά, οι στάλες του νερού να χορεύουν σε περίεργες μορφές περίεργους χορούς μέχρι να συναντήσουν τα λεία και κρύα βράχια. Απέναντι στο βάθος, εντυπωσιακά επίπεδα βουνά ξεχωρίζουν πάνω από τη ζούγκλα και άλλος ένας καταρράκτης τη διασχίζει συμπληρώνοντας ένα ονειρικό σκηνικό.
Μέσα στη λίμνη λοιπόν καμιά 10αριά άτομα πλατσουρίζουν....ανάμεσά τους δύο Έλληνες και 7 Βενεζουελάνες. Στη λίμνη έχει γλυστερά βραχάκια, οπότε ο ένας από τους Έλληνες, βοηθάει μία μία τις κοπέλες να μπουν στο νερό με ασφάλεια. Δε μπαίνουν όλες, το νερό είναι πολύ κρύο για κάποιες, βολευόμαστε όπως όπως στα βραχάκια και χαζεύουμε το υπερθέαμα ακριβώς από πάνω μας.
Αρκετά χαζέψαμε όμως...με την Τατιάνα γατζωμένη πάνω του, τη Καρολίνα να κρυφοκοιτάει τον κουμπάρο, ένα άσμα ασμάτων αρχίζει να τραγουδιέται κακόφωνα και να χαλάει την εκκωφαντική σιωπή του καταρράκτη και του τοπίου...
Κλαιωωωωωωωωω!!!!!!!!! Θελω κι εγω να παω στους παραδισενιους καταρρακτες οπως στο"Up" :(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios