ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ψηνω γλυκοπατατες ....... Για να δουμε τι θα δουμε
Το γεγονός που ο"γαλονάτος" λέει ότι η παρέλαση ματαιώθηκε και δε μπορεί να αφήσει τους εφέδρους (?) να παρελάσουν, με αφήνει αδιάφορο (δε μου αρέσουν οι παρελάσεις).Ναι, εχεις δικιο ολη η ουσια ειναι στο πρωτο λεπτο που ο γαλονατος λεει πως η παρελαση ματαιωθηκε και δεν μπορει να αφησει τους εφεδρους να παρελασουν...
Στα αλλα μη δινεις σημασια ειναι απο την πλυση εγκεφαλου που τους γινεται...
@Bahari Ειρηνη αναφορικα με τους μισθους των μελων των φιλαρμονικων εχεις απολυτο δικιο, προσυπογραφω.
Και για να γελασουμε λιγο διαβαστε αυτο . Αν ειναι αληθεια οι ανθρωποι κανουν ο,τι μπορουν για να μπουν στο ψυχιατρειο, μαλλον για να γλιτωσουν την κρεμαλα, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...
Ψηνω γλυκοπατατες ....... Για να δουμε τι θα δουμε
θα τις έφαγε κιόλας αλλα δεν το λέει για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση..Έγιναν οι γλυκοπατάτες???
Κάνω ποστ για να δω την αντίστροφη μέτρησή μου
(loooser)
Γιατί θα σε φέρει σε δύσκολη θέση??? :roll:θα τις έφαγε κιόλας αλλα δεν το λέει για να μη με φέρει σε δύσκολη θέση..
να μορέ που ειπα οτι δεν έχω να φάω..Γιατί θα σε φέρει σε δύσκολη θέση??? :roll:
Τα λιγούρια το κατάφεραν..Να battered δες ποιοι δεν αφηνουν ποιους να παρελασουν... ποιοι δηλαδη δεν αφησουν τον αναπηρο να παρελασει...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lR0DzwHl5Jo#!
Σύμφωνοι! Η παρέλαση είναι μια αηδία! Η άρνηση ενστόλων να υπακούσουν σε διαταγές ανωτέρων τους δεν είναι αηδία , είναι το "αυγό του φιδιού"!Τα λιγούρια το κατάφεραν..
αφήνουν τον κόσμο να σχολιάζει τα περί της παρέλασης και τέτοιες αηδίες..το ψεκαστήρι παει σύννεφο..
λυπάμαι αλλα υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που ούτε καν τα αναφέρουν τα λαμογιοδελτία τους..
ρίξτε μια ματια όσοι ενδιαφέρεστε.
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Αιφνιδιασμός από Fitch: Μας κηρύσσει σε "ολική χρεοκοπία"!
Σύμφωνοι! Η παρέλαση είναι μια αηδία! Η άρνηση ενστόλων να υπακούσουν σε διαταγές ανωτέρων τους δεν είναι αηδία , είναι το "αυγό του φιδιού"!
Εμένα με φοβίζει περοσσότερο από την "ολική χρεοκοπία" !