• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ελα , χαλια οι γλυκοπατατες!! Καλα τις εψησα, αλλα δεν μ'αρεσαν!!
Πολυ γλυκες!!
Την επομενη φορα θα φτιαξω sweet potato pie

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
@spyros-007 ευελπιδες εννοουσα, το εφεδροι γραφτηκε εκ παραδρομης.

Το κακο στις κοινωνιες ειναι πως υπαρχουν στρατοι. Οι στρατοι φτιαχτηκαν και εξακολουθουν να υπαρχουν για να εξυπηρετουν την εξουσια. Καμμια επανασταση δεν ξεκινησε απο κανενα κρατικο στρατο. Ο λαος ειναι αυτος που κανει τις επαναστασεις και ο στρατος οταν πλεον δεν μπορει να κανει κατι διαλεγει τον -κατα οπως νομιζει- πιο δυνατο (λαο ή εξουσια).

Το ποιος υπακουει και αν στο στρατο μ' αφηνει παγερα αδιαφορο... Εμενα με ικανοποιησε ο λαος (τα 200 ατομα του συριζα, οπως βαλθηκαν να μας πεισουν οι γελοιοι) που φωναξε και αντιδρα. Για τα κομματοσκυλα , τα φερεφωνα, τα παπαγαλακια, τους παρατρεχαμενους κι ολο το σιναφι i don't give a f*ck. Δικαιωμα τους ας κανουν ο,τι θελουν. Ο ιστορικος του μελλοντος θα τους καταγραψει στη θλιβερη μειοψηφια.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
@spyros-007 ευελπιδες εννοουσα, το εφεδροι γραφτηκε εκ παραδρομης.

Το κακο στις κοινωνιες ειναι πως υπαρχουν στρατοι. Οι στρατοι φτιαχτηκαν και εξακολουθουν να υπαρχουν για να εξυπηρετουν την εξουσια. Καμμια επανασταση δεν ξεκινησε απο κανενα κρατικο στρατο. Ο λαος ειναι αυτος που κανει τις επαναστασεις και ο στρατος οταν πλεον δεν μπορει να κανει κατι διαλεγει τον -κατα οπως νομιζει- πιο δυνατο (λαο ή εξουσια).

Το ποιος υπακουει και αν στο στρατο μ' αφηνει παγερα αδιαφορο... Εμενα με ικανοποιησε ο λαος (τα 200 ατομα του συριζα, οπως βαλθηκαν να μας πεισουν οι γελοιοι) που φωναξε και αντιδρα. Για τα κομματοσκυλα , τα φερεφωνα, τα παπαγαλακια, τους παρατρεχαμενους κι ολο το σιναφι i don't give a f*ck. Δικαιωμα τους ας κανουν ο,τι θελουν. Ο ιστορικος του μελλοντος θα τους καταγραψει στη θλιβερη μειοψηφια.
Δε νομίζω να διαφωνούμε σε κάτι.
"Το κακό στις κοινωνίες είναι΄πως υπάρχουν στρατοί" ! Να λειτουργούν τουλάχιστον με του κανόνες που .ορισαν "αυτοί" ! Και εδώ θα συμφωνεις, νομίζω;

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

manelaki

Member
Οχι βεβαια!!!! Εδω τριγυρναμε με κοντομανικο κατα τη διαρκεια του χειμωνα , στο παγωτο θα κολλησουμε?
Ευαγγελια χθες εφαγα Μελισσα. Ευτυχως αυτη τη φορα δεν τσιμπησε το δικο μου κ***ο :haha: Ενα ωραιο σου με κρεμα και αγριοκερασα. Ωραιο, νοστιμο, αγλυκο, φρεσκο αλλα δεν ταραχτηκε ιδιαιτερα ο ουρανισκος μου! Της δινω ευκαιριες αλλα τιποτα.... προτινε μου κατι ανεπαναληπτο που εχει να το δοκιμασω.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
να πας στο Διλοφο να φας , στο εστιατοριο "ο Λιθος" και να μου πεις εντυπωσεις!
να περνατε ομορφα:D
πήγα,αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό.(είχε πινακίδα που έλεγε "κλειστό για λίγες μέρες")
τίμησα όμως τις μαργαρίτες στους Κήπους,φαγητό-περιβάλον-εξυπηρέτηση,αψογα.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ευαγγελια χθες εφαγα Μελισσα. Ευτυχως αυτη τη φορα δεν τσιμπησε το δικο μου κ***ο :haha: Ενα ωραιο σου με κρεμα και αγριοκερασα. Ωραιο, νοστιμο, αγλυκο, φρεσκο αλλα δεν ταραχτηκε ιδιαιτερα ο ουρανισκος μου! Της δινω ευκαιριες αλλα τιποτα.... προτινε μου κατι ανεπαναληπτο που εχει να το δοκιμασω.
Δεν ηξερα οτι εχεις τοσο δυσκολο ουρανισκο......
Τι να σου πω δεν ξερω ολα τα γλυκα απεξω, καθως τα ανανεωνει συνεχως .
Φαε μια ταρτα καστανο που ειναι και χειμερινη.... Αν ξαναπας παρε και στικς μπισκοτα με αρωμα κανελας. Επισης εχει και ενδιαφεροντα σοκολατακια.

manelaki

Member
Δεν ηξερα οτι εχεις τοσο δυσκολο ουρανισκο......
Τι να σου πω δεν ξερω ολα τα γλυκα απεξω, καθως τα ανανεωνει συνεχως .
Φαε μια ταρτα καστανο που ειναι και χειμερινη.... Αν ξαναπας παρε και στικς μπισκοτα με αρωμα κανελας. Επισης εχει και ενδιαφεροντα σοκολατακια.
Επισης δε με ξετρελαναν. Και ειχα δοκιμασει πολλα.
Οκ το κραταω. ταρτα και στικς. Η ταρτα ειναι ατομικη; Απλα οταν ενα ζαχαροπλαστειο υποτιθεται οτι χρησιμοιποιει τοσο εκλεκτα υλικα περιμενω να δοκιμασω κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απ'τα αλλα. Κατι στο οποιο δε θα μπορω να αντισταθω...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia