• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ευαγγελίααααααα ωραία τα άργουρα!!! :p

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Καλημέρες! Ή μάλλον καλησπέρες...
Θα κανονίσουμε καμια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη πάλι; Άντε!
Είναι και το φεστιβάλ τώρα, οπότε θα έχει και χάζι. Κουνήστε τους κώλους σας ταξιδιώτες!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ήρθες στη γειτονιά μας? :D
Στην γειτονιά σας είναι? Δεν το ξερα! Μα καλά πως δεν με πήρες χαμπάρι, τι σόι λαγωνικό είσαι?? :bleh::bleh::bleh:

Ευαγγελία, τελικά αυτό που ζήταγα, εύκολο πάρκινγκ, φιλικό στους καπνιστές, νόστιμοι θαλασσομεζέδες και 35 ευρώ το άτομο! Ούτε παραγγελία χαχα! Θα το γράψω πιο μετά στα εστιατόρια αν προλάβω!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απ' ολα οσα εγιναν στις παρελασεις πιο πολυ αυτο μ' αρεσε

Μπραβο στη φιλαρμονικη της Πατρας και σ' οσους ανθρωπους αγωνιζονται και διεκδικουν καλυτερες και αξιοπρεπεις συνθηκες ζωης για κεινους και τα παιδια τους!

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ πάλι tripakia είμαι διχασμένη. Είδα παλαίμαχο ανάπηρο πολέμου να βουρκώνει γιατί δεν τον άφησαν να παρελάσει. Και συγκινήθηκα, και είμαι και εναντίον των παρελάσεων φαντάσου.
Όσο για τη φιλαρμονική, ωραίο το απόσπασμα που έστειλες. Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, ελπίζω να παίζουν για τα δικαιώματα του υπόλοιπου κόσμου και όχι για τους εαυτούς τους, γιατί ξέρω πολλούς μουσικούς που αδημονούν να γίνουν μέλη Φιλαρμονικής μεγάλου δήμου και να πληρώνονται μηνιαίως για να παίζουν 5 φορές το χρόνο σε παρελάσεις.

Όχι ότι θέλω να παινέψω την πόλη μου... :p (και να'θελα, δύσκολο θα'ταν, δε μου δίνει συχνά αφορμές), αλλά μπράβο στον κόσμο που κατέβασε από την εξέδρα των επισήμων τους βουλευτές, ανέβασε πάνω μακεδονομάχους και έγινε η παρέλαση κανονικά. Μάλιστα, κάθε σχολείο που περνούσε αντί να κοιτάει απλώς προς τους μακεδονομάχους σήκωνε τα χέρια ψηλά και χειροκροτούσε.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλημέρες! Ή μάλλον καλησπέρες...
Θα κανονίσουμε καμια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη πάλι; Άντε!
Είναι και το φεστιβάλ τώρα, οπότε θα έχει και χάζι. Κουνήστε τους κώλους σας ταξιδιώτες!
Μέσα! Ήσουν και στην προηγούμενη συνάντηση; Δεν έτυχε να γνωριστούμε! Πάμε πάλι στο θέμα που ανοίξαμε την προηγούμενη φορά να το οργανώσουμε;
Tripakia αυτή τη φορά θα'ρθεις ελπίζω!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ πάλι tripakia είμαι διχασμένη. Είδα παλαίμαχο ανάπηρο πολέμου να βουρκώνει γιατί δεν τον άφησαν να παρελάσει. Και συγκινήθηκα, και είμαι και εναντίον των παρελάσεων φαντάσου.
Εγω παλι συγκινουμαι για τη μανα που κλαιει επειδη δεν εχει να ταισει το παιδι της.
Τον αναπηρο πολεμου ποιος δεν τον αφησε να παρελασει; Ποιος απαγορεψε παρελαση σε ποιον; (περα απο τη Διαμαντοπουλου που απαγορεψε τους καταληψιες)

Όσο για τη φιλαρμονική, ωραίο το απόσπασμα που έστειλες. Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, ελπίζω να παίζουν για τα δικαιώματα του υπόλοιπου κόσμου και όχι για τους εαυτούς τους, γιατί ξέρω πολλούς μουσικούς που αδημονούν να γίνουν μέλη Φιλαρμονικής μεγάλου δήμου και να πληρώνονται μηνιαίως για να παίζουν 5 φορές το χρόνο σε παρελάσεις.
Στο μυαλο του καθενος δεν ειμαι. Μπορει καποιοι ή και ολοι να το εκαναν γι' αυτο που λες. Πρεπει ομως να καταλαβουμε ολοι μας πως ο αγωνας ειναι κοινος. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα αιτημα για πραγματικη λαικη κυριαρχια και ισονομια. Μετα τη νικη θα ερθει το ξεκαθαρισμα για οσους εχουν αλλους σκοπους. Ολοι λαβωμενοι ειμαστε οχι επειδη μειωθηκε το εισοδημα μας (εμενα μπορω να σου πω πως αυξηθηκε) αλλα επειδη μας ισοπεδωνουν τα ονειρα μας. Κι αυτο δεν πρεπει να αφησουμε να το καταφερουν... Αυτοι μας θελουν διχασμενους.
Λυπαμαι ειλικρινα να γινονται σημερα τετοιες παρατηρησεις και μαλιστα απο νεους ανθρωπους. Το λαμβανω ως μια εξαιρετικα ατυχη στιγμη.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Λυπαμαι ειλικρινα να γινονται σημερα τετοιες παρατηρησεις και μαλιστα απο νεους ανθρωπους. Το λαμβανω ως μια εξαιρετικα ατυχη στιγμη.
Όχι, μην το λάβεις καθόλου σαν άτυχη στιγμή, ως την άποψή μου λάβε το.

Ποιος αντιδράει.
Ενάντια σε ποιον αντιδράει.
Για το καλό ποιου αντιδράει.
Πότε αντιδράει.

Τέσσερα εντελώς διακριτά πράγματα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ