ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Γιατί είναι φοβερό γλυκό ! Γιατί εσυ τι νομιζες ;Γιατι τετοια αντιδραση?
Γιατί είναι φοβερό γλυκό ! Γιατί εσυ τι νομιζες ;Γιατι τετοια αντιδραση?
Ήρθες στη γειτονιά μας?Ευαγγελίααααααα ωραία τα άργουρα!!!
Ωωωω!! Παρακαλώ κυρία μου να γίνετε πιο σαφής !! Θέλουμε detailsΕυαγγελίααααααα ωραία τα άργουρα!!!
Στην γειτονιά σας είναι? Δεν το ξερα! Μα καλά πως δεν με πήρες χαμπάρι, τι σόι λαγωνικό είσαι??Ήρθες στη γειτονιά μας?
Μέσα! Ήσουν και στην προηγούμενη συνάντηση; Δεν έτυχε να γνωριστούμε! Πάμε πάλι στο θέμα που ανοίξαμε την προηγούμενη φορά να το οργανώσουμε;Καλημέρες! Ή μάλλον καλησπέρες...
Θα κανονίσουμε καμια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη πάλι; Άντε!
Είναι και το φεστιβάλ τώρα, οπότε θα έχει και χάζι. Κουνήστε τους κώλους σας ταξιδιώτες!
Εγω παλι συγκινουμαι για τη μανα που κλαιει επειδη δεν εχει να ταισει το παιδι της.Εγώ πάλι tripakia είμαι διχασμένη. Είδα παλαίμαχο ανάπηρο πολέμου να βουρκώνει γιατί δεν τον άφησαν να παρελάσει. Και συγκινήθηκα, και είμαι και εναντίον των παρελάσεων φαντάσου.
Στο μυαλο του καθενος δεν ειμαι. Μπορει καποιοι ή και ολοι να το εκαναν γι' αυτο που λες. Πρεπει ομως να καταλαβουμε ολοι μας πως ο αγωνας ειναι κοινος. Αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα αιτημα για πραγματικη λαικη κυριαρχια και ισονομια. Μετα τη νικη θα ερθει το ξεκαθαρισμα για οσους εχουν αλλους σκοπους. Ολοι λαβωμενοι ειμαστε οχι επειδη μειωθηκε το εισοδημα μας (εμενα μπορω να σου πω πως αυξηθηκε) αλλα επειδη μας ισοπεδωνουν τα ονειρα μας. Κι αυτο δεν πρεπει να αφησουμε να το καταφερουν... Αυτοι μας θελουν διχασμενους.Όσο για τη φιλαρμονική, ωραίο το απόσπασμα που έστειλες. Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, ελπίζω να παίζουν για τα δικαιώματα του υπόλοιπου κόσμου και όχι για τους εαυτούς τους, γιατί ξέρω πολλούς μουσικούς που αδημονούν να γίνουν μέλη Φιλαρμονικής μεγάλου δήμου και να πληρώνονται μηνιαίως για να παίζουν 5 φορές το χρόνο σε παρελάσεις.
Όχι, μην το λάβεις καθόλου σαν άτυχη στιγμή, ως την άποψή μου λάβε το.Λυπαμαι ειλικρινα να γινονται σημερα τετοιες παρατηρησεις και μαλιστα απο νεους ανθρωπους. Το λαμβανω ως μια εξαιρετικα ατυχη στιγμη.