• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν είναι όμως ένα διακοσμητικό που μας χαρίστηκε. Είναι βιβλίο και όσο Ορκ και να είναι ένα παιδί στα 12+ του, η οικογένεια οφείλει να του μάθει ότι τα βιβλία ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Ντροπή δηλαδή.
Μα το καψιμο του βιβλιου ειναι ενα ξεσπασμα. Μια εκδικηση κυριως προς στον καθηγητη και το εκπαιδευτικο συστημα γενικοτερα. Δεν ειναι τυχαιο πως τα βιβλια στα μαθηματα των καθηγητων που συμπαθουν τα παιδια (για τους χ,ψ λογους) δεν καιγονται.
Τι θελω να πω... αν ο μαθητης μπορουσε να καταστρεψει κατι απο την περιουσια του καθηγητη χωρις να εχει συνεπειες, θα το εκανε. Δεν μπορει ομως και ετσι τον εκδικειται μεσω του βιβλιου.
Μπορει εμεις να λεμε ο κουμπουρας , ο ορκ , το ζωον ή δεν ξερω γω τι αλλο, αλλα το προβλημα ειναι στον καθηγητη (ή μερικες φορες στο συστημα που δεν τον αφηνει) που δεν εχει την ικανοτητα να "κερδισει" το μαθητη.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μα το καψιμο του βιβλιου ειναι ενα ξεσπασμα. Μια εκδικηση κυριως προς στον καθηγητη και το εκπαιδευτικο συστημα γενικοτερα. Δεν ειναι τυχαιο πως τα βιβλια στα μαθηματα των καθηγητων που συμπαθουν τα παιδια (για τους χ,ψ λογους) δεν καιγονται.
Τι θελω να πω... αν ο μαθητης μπορουσε να καταστρεψει κατι απο την περιουσια του καθηγητη χωρις να εχει συνεπειες, θα το εκανε. Δεν μπορει ομως και ετσι τον εκδικειται μεσω του βιβλιου.
Μπορει εμεις να λεμε ο κουμπουρας , ο ορκ , το ζωον ή δεν ξερω γω τι αλλο, αλλα το προβλημα ειναι στον καθηγητη (ή μερικες φορες στο συστημα που δεν τον αφηνει) που δεν εχει την ικανοτητα να "κερδισει" το μαθητη.
Πολύ εξιδανικευμένο αυτό που λες. Δηλαδή ο μαθητής δε φταίει.. Ίσως έχουμε διαφορετικά βιώματα.. Εγώ και οι φίλοι μου γιατί δεν κάψαμε ποτέ τίποτα; Και από βλάκες καθηγητές, άλλο τίποτα.
Αντίθετα, τα "αλάνια" καίγαν τα δικά τους, των συμμαθητών τους, στο τέλος καίγαν και τους κάδους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα σχολικά βιβλία δεν ήταν τα μόνα που καιγόταν...
Τώρα αν αυτό γινόταν επειδή νιώθαν μειονεκτικά που δεν καταλάβαιναν αυτά που γράφαν τα βιβλία μέσα, πάσο. Αλλά γενικώς είμαι υπέρ του να βλέπω πρώτα τι λάθος έχω κάνει εγώ, και μετά τι μου έκαναν οι άλλοι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1)Εγώ και οι φίλοι μου γιατί δεν κάψαμε ποτέ τίποτα; Και από βλάκες καθηγητές, άλλο τίποτα.

2)Αλλά γενικώς είμαι υπέρ του να βλέπω πρώτα τι λάθος έχω κάνει εγώ, και μετά τι μου έκαναν οι άλλοι.
1)Βρε βαλιτσα επειδη δεν το εκανες εσυ, δεν παει να πει πως αυτος που το εκανε ειναι αξεστος και αξιζει τους χαρακτηρισμους που του δωσατε... αυτο το απλο θελω να πω. (αν εκαιγαν τα βιβλια αλλων, καδους και πραγματα που δεν τους ανηκαν ειναι αλλη περιπτωση)

2)Επειδη εχω κανει καπου λαθος εγω, δεν σημαινει πως δεν πρεπει να τιμωρηθουν και οι αλλοι που μου εκαναν κακο.
Αυτο μου θυμιζει λιγο θεωρειες Παγκαλου.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
tripakia μου δε σου απάντησα γιατί βγήκα για ποτά :) Θα μπορούσε να γίνει ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά μάλλον οι καιροί δε σηκώνουν σοβαρά θέματα...

Για τους μη γνωρίζοντες τη Θεσσαλονίκη: η ομιλία του ΓΑΠ θα γίνει στο λιμάνι και όχι στο Βελλίδειο όπως τόσα χρόνια. Φαντάζομαι για λόγους εύκολης διαφυγής ;)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Είναι προφανές από το σαρκαστικό σχόλιό σου ότι αγνοείς την ικανότητα του (διατελών χρέη) πρωθυπουργού μας στο κανό-καγιάκ. Αν και για ύπτιο τον έχω εξίσου ικανό.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.356
Νεότερο μέλος
fani_rou