Bahari
Member
Ααααααα... λες να φταίνε οι ελέφαντες;Ο kalspiros φταίει!!!
Ααααααα... λες να φταίνε οι ελέφαντες;Ο kalspiros φταίει!!!
Καλοοο..Μαμά στο γιό της στην Ουγκάντα: "Κάτσε να διαβάσεις όλα τα μαθήματά σου και μετά θα βγεις να παίξεις. Στην Ελλάδα τα παιδάκια δεν έχουν καν βιβλία."
Πολύ ωραίο ανέκδοτο! στην πλούσια Γερμανία τα παιδιά χρησιμοποιούν τα βιβλία των προηγούμενων μαθητών, οι οποίοι τα παρέδωσαν και δεν τα έκαψαν ούτε τα σκόρπισαν στους δρόμους. Φυσικά οι κιμπάρηδες έλληνες δεν καταδέχονται τα παιδιά τους να χρησιμοποιουν βιβλία από δεύτερο χέρι. Άσε που αν αποφασίσει κανείς να τα αγοράσει πωλούνται στην αστρονομική τιμή του 1.5 ευρώ το καθένα, και ο Ουγκαντέζος θα ντρέπονταν να κάνει τόση φασαρία. Ας βρουν οι καθηγητές καλύτερα επιχειρήματα και πιο έξυπνα ανέκδοτα.Μαμά στο γιό της στην Ουγκάντα: "Κάτσε να διαβάσεις όλα τα μαθήματά σου και μετά θα βγεις να παίξεις. Στην Ελλάδα τα παιδάκια δεν έχουν καν βιβλία."
Δεν έχει ευχαριστώ στο Social, αλλά συμφωνώ απολύτως.Πολύ ωραίο ανέκδοτο! στην πλούσια Γερμανία τα παιδιά χρησιμοποιούν τα βιβλία των προηγούμενων μαθητών, οι οποίοι τα παρέδωσαν και δεν τα έκαψαν ούτε τα σκόρπισαν στους δρόμους. Φυσικά οι κιμπάρηδες έλληνες δεν καταδέχονται τα παιδιά τους να χρησιμοποιουν βιβλία από δεύτερο χέρι. Άσε που αν αποφασίσει κανείς να τα αγοράσει πωλούνται στην αστρονομική τιμή του 1.5 ευρώ το καθένα, και ο Ουγκαντέζος θα ντρέπονταν να κάνει τόση φασαρία. Ας βρουν οι καθηγητές καλύτερα επιχειρήματα και πιο έξυπνα ανέκδοτα.
πακέτο... Ψυχραιμία!Mου ανοιξαν το σπιτι.. Οτι εχω και δεν εχω πεταμενο στο πατωμα για να παρουν μια τηλεοραση που δε δουλευει..!
Μωρε ολα καλα, αλλα ποιος μαζευει τωρα.. Ειμαι και τσαπατσουλα, το χειροτερο μου!πακέτο... Ψυχραιμία!
Η τσαπατσούλαΜωρε ολα καλα, αλλα ποιος μαζευει τωρα.. Ειμαι και τσαπατσουλα, το χειροτερο μου!
Ωχ!!! Άσχημη φάση!!!Mου ανοιξαν το σπιτι.. Οτι εχω και δεν εχω πεταμενο στο πατωμα για να παρουν μια τηλεοραση που δε δουλευει..!
Κωμικοτραγικη ειναι βασικα.. Απο τη μια ειναι αστειο γιατι δεν υπηρχε μεσα ΤΙΠΟΤΑ αξιας και το μονο που πηραν ηταν η τηλεοραση που ηταν ετσι κι αλλιως χαλασμενη!Ωχ!!! Άσχημη φάση!!!
Δυσκολα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο με βρισκει 1000% συμφωνο!Πολύ ωραίο ανέκδοτο! στην πλούσια Γερμανία τα παιδιά χρησιμοποιούν τα βιβλία των προηγούμενων μαθητών, οι οποίοι τα παρέδωσαν και δεν τα έκαψαν ούτε τα σκόρπισαν στους δρόμους. Φυσικά οι κιμπάρηδες έλληνες δεν καταδέχονται τα παιδιά τους να χρησιμοποιουν βιβλία από δεύτερο χέρι. Άσε που αν αποφασίσει κανείς να τα αγοράσει πωλούνται στην αστρονομική τιμή του 1.5 ευρώ το καθένα, και ο Ουγκαντέζος θα ντρέπονταν να κάνει τόση φασαρία. Ας βρουν οι καθηγητές καλύτερα επιχειρήματα και πιο έξυπνα ανέκδοτα.