varioAthens
Member
Ζούμε ιστορικές στιγμές!!!Δυσκολα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο με βρισκει 1000% συμφωνο!
Ζούμε ιστορικές στιγμές!!!Δυσκολα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο με βρισκει 1000% συμφωνο!
Προσυπογράφω. Καιρός επιτέλους να τελειώσει το αισχρό έθιμο της καύσης των βιβλίων γύρω στη μεγάλη πυρά στο κέντρο της σχολικής αυλής ,όπου οι κουμπούρες μαθητές χορεύουν τελετουργικά γύρω της περιχαρείς, διότι όσα χρήματα κι αν ξόδεψε το Κράτος δεν μπόρεσε να τους ξεστραβώσει...Δυσκολα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο με βρισκει 1000% συμφωνο!
Τελικά τα πάντα στο ίντερνετ είναι όντως τελείως εικονικά,Δυσκολα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο με βρισκει 1000% συμφωνο!
χρειαζονται κ αλλα πραγματα εκτος απο χρηματα αλλα μεταξυ μας το κρατος δεν καταξοδευτηκε και ποτε για την Παιδεια...διότι όσα χρήματα κι αν ξόδεψε το Κράτος δεν μπόρεσε να τους ξεστραβώσει...
Ε καλα, δεν φταινε οι μαθητες... στο δικο μου σχολειο ολοι οι μαθητες κουμπουρες και μη γυρω απο τη φωτια ημασταν. Ο,τι σου χαριζεται εχεις δικαιωμα να το κανεις ο,τι θες.Προσυπογράφω. Καιρός επιτέλους να τελειώσει το αισχρό έθιμο της καύσης των βιβλίων γύρω στη μεγάλη πυρά στο κέντρο της σχολικής αυλής ,όπου οι κουμπούρες μαθητές χορεύουν τελετουργικά γύρω της περιχαρείς, διότι όσα χρήματα κι αν ξόδεψε το Κράτος δεν μπόρεσε να τους ξεστραβώσει...
δεν νομιζω οτι σου χαριζεται ακριβως:roll:μια χαρα το πληρωνεις:roll:ΕΟ,τι σου χαριζεται εχεις δθικαιωμα να το κανεις ο,τι θες.
Υπομονή!! Βαλ' τα πρόχειρα σε κάποια σημεία και όταν έχεις χρόνο και ηρεμία θα τα φτιάξεις...Κωμικοτραγικη ειναι βασικα.. Απο τη μια ειναι αστειο γιατι δεν υπηρχε μεσα ΤΙΠΟΤΑ αξιας και το μονο που πηραν ηταν η τηλεοραση που ηταν ετσι κι αλλιως χαλασμενη!
Απο την αλλη βλεπω το χαος και με πιανει απελπισια.. Αλλα αφου δεν ημουν μεσα δε βαριεσαι! Συμβαινουν αυτα..
Καλα ναι, αλλο αυτο.δεν νομιζω οτι σου χαριζεται ακριβως:roll:μια χαρα το πληρωνεις:roll:
Οχι, δεν καταλαβες... εννοουσα πως δυσκολα το γραφω ο,τι συμφωνω μαζι σου. Αλλα αυτη τη φορα επειδη συμφωνουσα 1000% επρεπε να το γραψω.Τελικά τα πάντα στο ίντερνετ είναι όντως τελείως εικονικά,
εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι συμφωνούσαμε σε πολλά και ειδικά σε θέματα στα οποία πολλοί αρέσκονται να δημιουργούν εντυπώσεις και να τρομοκρατούν. Τελικά πάλι λάθος διάγνωση έκανα...ευτυχώς δεν είμαι γιατρός, θα είχα στείλει πολύ κόσμο...
Τελικά τα πάντα στο ίντερνετ είναι όντως τελείως εικονικά,
εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι συμφωνούσαμε σε πολλά και ειδικά σε θέματα στα οποία πολλοί αρέσκονται να δημιουργούν εντυπώσεις και να τρομοκρατούν. Τελικά πάλι λάθος διάγνωση έκανα...ευτυχώς δεν είμαι γιατρός, θα είχα στείλει πολύ κόσμο...
Δεν είναι όμως ένα διακοσμητικό που μας χαρίστηκε. Είναι βιβλίο και όσο Ορκ και να είναι ένα παιδί στα 12+ του, η οικογένεια οφείλει να του μάθει ότι τα βιβλία ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Ντροπή δηλαδή.Ο,τι σου χαριζεται εχεις δικαιωμα να το κανεις ο,τι θες.
Αν οι γονείς είναι Ούρουκ-Χάι,δεν οφείλουν τίποτα...Είναι βιβλίο και όσο Ορκ και να είναι ένα παιδί στα 12+ του, η οικογένεια οφείλει να του μάθει ότι τα βιβλία ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Ντροπή δηλαδή.