• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elefinor

Banned
Δυσκολα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο με βρισκει 1000% συμφωνο!
Προσυπογράφω. Καιρός επιτέλους να τελειώσει το αισχρό έθιμο της καύσης των βιβλίων γύρω στη μεγάλη πυρά στο κέντρο της σχολικής αυλής ,όπου οι κουμπούρες μαθητές χορεύουν τελετουργικά γύρω της περιχαρείς, διότι όσα χρήματα κι αν ξόδεψε το Κράτος δεν μπόρεσε να τους ξεστραβώσει...

Borealis

Member
Δυσκολα συμφωνω μαζι σου, αλλα αυτο με βρισκει 1000% συμφωνο!
Τελικά τα πάντα στο ίντερνετ είναι όντως τελείως εικονικά,
εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι συμφωνούσαμε σε πολλά και ειδικά σε θέματα στα οποία πολλοί αρέσκονται να δημιουργούν εντυπώσεις και να τρομοκρατούν. Τελικά πάλι λάθος διάγνωση έκανα...ευτυχώς δεν είμαι γιατρός, θα είχα στείλει πολύ κόσμο...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
διότι όσα χρήματα κι αν ξόδεψε το Κράτος δεν μπόρεσε να τους ξεστραβώσει...
χρειαζονται κ αλλα πραγματα εκτος απο χρηματα αλλα μεταξυ μας το κρατος δεν καταξοδευτηκε και ποτε για την Παιδεια...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προσυπογράφω. Καιρός επιτέλους να τελειώσει το αισχρό έθιμο της καύσης των βιβλίων γύρω στη μεγάλη πυρά στο κέντρο της σχολικής αυλής ,όπου οι κουμπούρες μαθητές χορεύουν τελετουργικά γύρω της περιχαρείς, διότι όσα χρήματα κι αν ξόδεψε το Κράτος δεν μπόρεσε να τους ξεστραβώσει...
Ε καλα, δεν φταινε οι μαθητες... στο δικο μου σχολειο ολοι οι μαθητες κουμπουρες και μη γυρω απο τη φωτια ημασταν. Ο,τι σου χαριζεται εχεις δικαιωμα να το κανεις ο,τι θες.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Κωμικοτραγικη ειναι βασικα.. Απο τη μια ειναι αστειο γιατι δεν υπηρχε μεσα ΤΙΠΟΤΑ αξιας και το μονο που πηραν ηταν η τηλεοραση που ηταν ετσι κι αλλιως χαλασμενη!
Απο την αλλη βλεπω το χαος και με πιανει απελπισια.. Αλλα αφου δεν ημουν μεσα δε βαριεσαι! Συμβαινουν αυτα..
Υπομονή!! Βαλ' τα πρόχειρα σε κάποια σημεία και όταν έχεις χρόνο και ηρεμία θα τα φτιάξεις...;)
Πάντως, μια και είπες κωμικοτραγική, εγώ σκέφτομαι ότι αν μπει κλέφτης θα απελπιστεί και θα φύγει... :bleh::bleh:
Είμαι (όπως με λέει η αδερφή μου) σαβουρομαζώχτρα... Το τί βιβλία, εικόνες, ταξιδιωτικά περιοδικά, συνταγές κλπ έχω μαζέψει δε λέγεται.... :bleh: Εδώ να δεις το πόσο λίγα πράγματα αξίας υπάρχουν... :p

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι συμφωνούσαμε σε πολλά και ειδικά σε θέματα στα οποία πολλοί αρέσκονται να δημιουργούν εντυπώσεις και να τρομοκρατούν. Τελικά πάλι λάθος διάγνωση έκανα...ευτυχώς δεν είμαι γιατρός, θα είχα στείλει πολύ κόσμο...
Οχι, δεν καταλαβες... εννοουσα πως δυσκολα το γραφω ο,τι συμφωνω μαζι σου. Αλλα αυτη τη φορα επειδη συμφωνουσα 1000% επρεπε να το γραψω.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Έχεις έμπνευση σήμερα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ο,τι σου χαριζεται εχεις δικαιωμα να το κανεις ο,τι θες.
Δεν είναι όμως ένα διακοσμητικό που μας χαρίστηκε. Είναι βιβλίο και όσο Ορκ και να είναι ένα παιδί στα 12+ του, η οικογένεια οφείλει να του μάθει ότι τα βιβλία ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Ντροπή δηλαδή.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
fani_rou