• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
συμφωνω αλλά οι Ιταλοι φαινεται οτι κουβαλανε και το γονιδιο απο τη Ρωμαικη αυτοκρατορια που ειχαν μια ταση για οργια ....
οι ισπανοι απο την άλλη ειχαν την ιερά εξεταση .
λεω εγω τωρα τελειως απλοικά γιατι στη ισπανια που πηγαινω τακτικα εκπλησομαι με τον συντηριτισμο τους ....πολυ μαζεμενοι ανθρωποι
Δεν ειναι απολυτα κακο αυτο... εγω το εκτιμω!!
Οχι σαν τους Ιταλους που ειναι λιγουρηδες

GTS

Member
συμφωνω αλλά οι Ιταλοι φαινεται οτι κουβαλανε και το γονιδιο απο τη Ρωμαικη αυτοκρατορια που ειχαν μια ταση για οργια ....
λεω εγω τωρα τελειως απλοικά γιατι στη ισπανια που πηγαινω τακτικα εκπλησομαι με τον συντηριτισμο τους ....πολυ μαζεμενοι ανθρωποι
Μη ξεχνάς ότι οι Ισπανοί είναι μίγμα λατίνων και κυρίως γότθων (βησιγότθων για την ακρίβεια). Και σίγουρα έχει μεγάααλη σχέση ο καθολικισμός, που στην Ισπανία αναπτύχθηκε στη πιο άγρια και καταπιεστική μορφή του, με την Ιερή Εξέταση όπως ορθότατα λες.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
αν στη πεσει Ισπανος ( εκτος Ανδαλουσιας ) θα εκπλαγω πολυ :haha:

ειναι συντηρητικοι , ντροπαλοι και κυριως ...καθολικοι ....:(

θα περιμενω όταν γυρισεις να μου πεις αν συμφωνεις .....:(
Μμμμμ δεν θα το λεγα..
Αλλά μάλλον εγώ πήγα σε άλλη Ισπανία! :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μη ξεχνάς ότι οι Ισπανοί είναι μίγμα λατίνων και κυρίως γότθων (βησιγότθων για την ακρίβεια). Και σίγουρα έχει μεγάααλη σχέση ο καθολικισμός, που στην Ισπανία αναπτύχθηκε στη πιο άγρια και καταπιεστική μορφή του, με την Ιερή Εξέταση όπως ορθότατα λες.
Ωραία το θέτεις. Αραγε των Ελλήνων τα απωθημένα και κυρίως των Ελληνίδων τα κόμπλεξ που ωφείλονται;

GTS

Member
Ωραία το θέτεις. Αραγε των Ελλήνων τα απωθημένα και κυρίως των Ελληνίδων τα κόμπλεξ που ωφείλονται;
Γιατί, η Ορθοδοξία της καθ'ημάς Ανατολής τι είναι? Το απαύγασμα της προοδευτικότητας? Αν θεωρείται αμαρτία κάθε είδους προγαμιαία σχέση από τους πάσης φύσεως μουλάδες, i rest my case.

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ιερά εξέταση είχαν και στη Ιταλία, Κική, η διαφορά με την Ισπανία είναι ότι εκεί καταργήθηκε τη δεκαετία του ΄40, αν δεν κάνω λάθος, και ακολούθησαν 40 χρόνια... Φράνκο όπου πληρώναν πρόστιμο αν δεν πήγαιναν στην Κυριάκάτικη λειτουργία!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ευχαριστω πολυ Κικη..λοιπον τις εκφρασεις της πρωτης σελιδας τις ξερω ..αντε προαγομαι στην επομενη ταξη:D...προχωρω τωρα στην επομενη σελιδα
Αλλα βρε παιδια ..μου φαινεται χειροτερα να ρωτησεις κατι στα ισπανικα εχοντας μαθει την εκφραση..γιατι μετα θα αρχισουν να παρλαρουν γρηγορα στη γλωσσα τους και αντε να καταλαβεις...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εσυ βρε pan pan τι εισαι ψωμι στο τετραγωνο?:bleh::bleh:
(καλη μαθητρια εεεεε)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Quieres salir esta noche?
Στα πλαισια του πεφτουλιασματος που λεγαμε παραπανω:haha: μπορει να φανει χρησιμο
Τι κανεις Γκτσου ..μελετας ..μελετας?

GTS

Member
Quieres salir esta noche?
Στα πλαισια του πεφτουλιασματος που λεγαμε παραπανω:haha: μπορει να φανει χρησιμο
Τι κανεις Γκτσου ..μελετας ..μελετας?
Βλέπω κάνεις αλματώδη πρόοδο...:haha::bleh: Κι εγώ μελετάω, αλλά άλλα κόλπα...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με τα κουνουπια?:bleh::haha::haha:

Σοβαρα τωρα ας ειναι καλα η Γ Δεσμη,τα Λατινικα ,η καλη γνωση Αγγλικων (διοτι πολλες λεξεις εχουν παρομοια βαση) και η μικρη γνωση Ιταλικων ...παντως πολλες λεξεις μου ηταν αναγνωρισιμες..το θεμα ειναι οτι εκεινη την ωρα δε σου ρχονται στο μυαλο ..αν τις δεις γραμμενες καπου καταλαβαινεις τι γινεται ..στον προφορικο λογο ομως..εκει χανεις τη μπαλα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.379
Νεότερο μέλος
katerina.