• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Buenos dias KIKI! Επειδή στα άγια χώματα τα αγγλικά μάλλον θα είναι πολυτέλεια, θέλω να κάτσω να δω μερικές φρασούλες στα ισπανικά (που δε γνωρίζω). Έχεις καμιά φράση, κάτι, που σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι πιο χρήσιμο? Εντάξει, τα καλημέρα, ευχαριστώ, γεια σας κτλ. θα τα καταφέρουμε νομίζω :lol:
te quero ... puta :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
φευγοντας απο το Porto προς το Santiago ηταν σαν να φευγω απο την χωρα της απεραντης ασχημιας και να πηγαινω σε εναν αλλο πλανητη.
Μπορω να βεβαιωσω οτι οι αντρες στη Γαλικια ειναι τουλαχιστον 1,5 μετρο ψηλοτεροι απο τους Πορτογαλους ....
Μαρεσαν... ειδικα ο Ιαγος ο σεφ στο Acio (ταλαντουχος απο ολες τις αποψεις)
Iago Castrill

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Buenos dias KIKI! Επειδή στα άγια χώματα τα αγγλικά μάλλον θα είναι πολυτέλεια, θέλω να κάτσω να δω μερικές φρασούλες στα ισπανικά (που δε γνωρίζω). Έχεις καμιά φράση, κάτι, που σκέφτεσαι ότι μπορεί να είναι πιο χρήσιμο? Εντάξει, τα καλημέρα, ευχαριστώ, γεια σας κτλ. θα τα καταφέρουμε νομίζω :lol:
κοίτα χωρις να ειμαι σιγουρη πιστευω οτι η Βενεζουελα λογω πετρελαιου και σχεσεων με Β.Αμερικη για πολλά χρονια , θα το εχει το αγγλικο της .
Θυμαμαι οτι οι πελατες μου οι Βενεζουελανοι μου φαινοντουσαν πολυ "αμερικανοποιημενοι" σε σχεση με τους υπολοιπους λατινους .

θα ψαξω να βρω ενα σαιτ που σου λεει φρασεις απο την μία γλωσσα στην άλλη για απλα πραγματα .
το χρησιμοποιησα προσφατα και εγραψα καποιες φρασεις στα Τουρκικά γιατι στη Πολη πάντα εχω προβλημα στη συνενοηση .....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
χαλια ειναι οι ισπανοι αλλα μου εχουν πει οτι ειναι πολυ πεφτουλες...δεν ξερω αν εχετε εμπειρια σε αυτο το κομματι...?;)
Μπααα μεγάλοι πέφτουλες είναι οι Ιταλοί. Αλλά είναι και πιο ωραίοι! ;)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
οποτε ιταλια κοριτσια που να τρεχετε ισπανια...και ωραιοι και πεφτουλες τι αλλο θελετε?
Ωραίους τους θέλουμε, αλλά σίγουρα όχι πέφτουλες!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μα το εχω ακουσει απο πολλα ατομα για Ισπανους ,Πορτογαλλους .Καλα μη μιλησω για τους Μαλτεζους ...πολλη ασχημια μιλαμε....
ΚΙΚΙ σωσε μας σωσε μας ..και γω θελω ιδιαιτερο στα Ισπανικα ...περα απο καποιες λεξεις δεν ξερω την τυφλα μου ...τι θα κανω ...θα με πεφτουλιαζουν οι Ισπανοι:haha: και δε θα μπορω να ανταποκριθω.

GTS

Member
Μα το εχω ακουσει απο πολλα ατομα για Ισπανους ,Πορτογαλλους .Καλα μη μιλησω για τους Μαλτεζους ...πολλη ασχημια μιλαμε....
ΚΙΚΙ σωσε μας σωσε μας ..και γω θελω ιδιαιτερο στα Ισπανικα ...περα απο καποιες λεξεις δεν ξερω την τυφλα μου ...τι θα κανω ...θα με πεφτουλιαζουν οι Ισπανοι:haha: και δε θα μπορω να ανταποκριθω.
Εσύ να λες si, si και όλα θα πάνε καλά...:haha::bleh::bleh::bleh:

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Μαρεσαν... ειδικα ο Ιαγος ο σεφ στο Acio (ταλαντουχος απο ολες τις αποψεις)
Iago Castrill
Βρε πουλάκι μου... τι σου άρεσε από αυτόν? Αν κρίνω από τη φωτό στο σύνδεσμο που κοινοποίησες έχει ένα σαγόνι που μπορεί να χρησιμοποιήσει σαν εφεδρική σούβλα στην κουζίνα του!!! :bleh: :bleh::haha::bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios