• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Τώρα μένει να σταματήσει η κατάληψη του Δημαρχειου για να μπορέσω να πάρω το πιστοποιητικό

χρειαζεται ποιστοποιητικο από δημαρχείο για ανανεωση διαβατηρίου?

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Ναι ρε άννυ μπερδεύτηκα..ήθελα να πω η ίδια του προηγούμενου διαβατηριου (έγχρωμη) χωρίς να έχουν αλλαξει τα κύρια χαρακτηστικά κάνει??

ρένα ....οχι..θελει καινουργιες....προσφατες...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ναι ρε άννυ μπερδεύτηκα..ήθελα να πω η ίδια του προηγούμενου διαβατηριου (έγχρωμη) χωρίς να έχουν αλλαξει τα κύρια χαρακτηστικά κάνει??

Αν πραγματικά μοιάζεις σε αυτή τη φωτογραφία και δεν έχεις κάνει εν τω μεταξύ πλαστικές, botox κλπ να έχει αλλάξει η φάτσα σου :bleh:, τότε μάλλον μια χαρά κάνει.

Οι σχετικές οδηγίες βέβαια, λένε ότι πρέπει να είναι του τελευταίου μήνα

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τώρα μένει να σταματήσει η κατάληψη του Δημαρχειου για να μπορέσω να πάρω το πιστοποιητικό

χρειαζεται ποιστοποιητικο από δημαρχείο για ανανεωση διαβατηρίου?
Για την έκδοση της νέας ταυτότητας χρειάζεται

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ααα....τωρα καταλαβα...γιατι ετοιμαζω και εγω τα χαρτια μου για ανανεωση διαβατηρίου....(ατιμο ισραήλ... θα το καθυστερούσα)....και δεν χρειαζομαι κατι απο δημαρχείο..μιας και εχω καινουργια ταυτοτητα..

XRISTOS71

Member
@renata
Αν είναι φωτογραφία ταυτότητας όχι δεν είναι οκ. Οι φωτογραφίες διαβατηρίου θέλουν συγκεκριμένες διαστάσεις διαφορετικές από της ταυτότητας. Εμένα την πρώτη φορά μου απέρριψαν την αίτηση γιατί στη φωτογραφία δεν φαίνονταν τα αυτιά μου!!!! Οπότε βγάλε καλύτερα καινούριες για να είσαι σίγουρη. Πλέον έχουν μάθει και οι φωτογράφοι τι ζητάνε.

Εγω δεν εχω καθόλου αυτιά οπότε δεν θα έχω πρόβλημα έτσι ???
Και ενα τρίτο μάτι που έχω βγάλει στο πίσω μέρος του κεφαλιού απο την εποχή που πέταγα με τα ραδιενεργά 767 της ΒΑ δεν φαίνετε ουτε αυτό !!!!
Ασε που με βοηθάει και στο παρκάρισμα με το αυτοκίνητο :cool:

Πάντως πολλές ανανεώσεις βλέπω !!!! Βλέπω τον Βενιζέλο να διπλασιάζει τα τέλη για τα διαβατήρια στο τέλος :haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..και επειδη στη χωρα μας λειτουργουμε και αλλιως..:roll:. αυριο παω για ανανεωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

ρένα ....οχι..θελει καινουργιες....προσφατες...
αντε πάλι--πρέπει να βγάλω γιατί θα με πανε παλι σε ένα μήνα μετά..
τρομάζω με αυτές τις υπηρεσίες...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
..και επειδη στη χωρα μας λειτουργουμε και αλλιως..:roll:. αυριο παω για ανανεωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clap:
ρε lullu δεν βγάζεις και για μένα φωτογραφίες μιας και θα πάς??:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος