battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Δεν επιτρέπεται να πάτε σε άλλο αστυνομικό τμήμα; Χωρίς τόση κίνηση; Η ταυτότητα ήξερα ότι βγαίνει σε 2 εργάσιμες.
Κι εμένα 13 χρόνων είναι...δεν έχω αλλάξει καθόλου ο μπαγάσας...
Ε ναι βρε! Καιρός είναι να έχεις και καμιά φωτογραφία στην ταυτότητα χωρίς μπιμπίκια!Eγώ πάλι την έχω από τότε που ήμουν 13!!! Δεν θέλω να σκεφτώ για πόσα χρόνια μιλάμε! Οπότε μάλλον πρέπει να την ανανεώσω, ε?
Ε αφού είσαι 23, δεν έχουν περάσει και πολλά χρονάκια ακόμα....Eγώ πάλι την έχω από τότε που ήμουν 13!!! Δεν θέλω να σκεφτώ για πόσα χρόνια μιλάμε! Οπότε μάλλον πρέπει να την ανανεώσω, ε?
ε εισαι και νομοταγης...απλα δηλωνεις οτι μενεις στη περιοχη που 8ες σε καποιον φιλο....εγω εβγαλα ταυτοτητα στη λακωνια δηλωνοντας το πατρικο μου, διπλωμα οδηγησης αθηνα ενω εμενα τοτε κανονικα βολο,διαβατηριο 1ο λακωνια , διαβατηριο δευτερο βολο που σπουδαζα ενω εμενα θεσσαλονικη, διαβατηριο 3ο θα βγαλω αθηνα ...Πρέπει να πας μόνο στο τμήμα της περιοχής σου.
για να ανανεωσεις διαβατηριο σου κλεισαν ραντεβου απο την Αστυνομίαειμαι και εγω σε ανανέωση..
έχω ραντεβού στις 28 νοεμβρίου..
το κανω ενάμισυ μήνα πρίν φύγω γιατι ποτε δεν ξέρεις..
άσε να τόχω έτοιμο ..ποτέ τελευταία στιγμή!!
ναι κικιγια να ανανεωσεις διαβατηριο σου κλεισαν ραντεβου απο την Αστυνομία
28 Νοεμβριου ;
Οι φωτογραφίες για τα διαβατήρια δεν είναι ίδιες με αυτές για την ταυτότητα. Έχουν διαφορετικές προδιαγραφές.ναι κικι
μου είπαν τι να προσκομίσω και ζήτησα εγω τότε στο περίπου.είχε ραντεβού και ενωρίτερα όμως.
για την φωτογραφία ρε παιδιά τι εννοούν πρόσφατη??
έχω αυτη της ταυτότητας τρια τέσσερα χρόνια πρίν ..ειναι οκ??