• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Purple rain, purple rain......... Τραγουδαρααααααααααα

Last edited by a moderator:

piccolo_mondo

Member
Οταν αρχιζουν κ παντρευονται οι φιλεναδες σου, οκ, το ξεπερνας...
Οταν αρχιζουν κ παντρευονται οι πρωην σου.. χμ..:roll:

varioAthens

Member
Οταν αρχιζουν κ παντρευονται οι φιλεναδες σου, οκ, το ξεπερνας...
Οταν αρχιζουν κ παντρευονται οι πρωην σου.. χμ..:roll:
Και γιατί δεν χαίρεσαι που τους ξεφορτώθηκες εσύ και τους φορτώθηκε μιαν άλλη? :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δεν υπάρχει αυτή η χώρα !! Δεν υπάρχει !!! Εδώ και πόσο καιρό προσπαθώ να ανανεωσω το διαβατήριο μου, μαζεύω τα πιστοποιητικά πάω και μου λένε ότι δεν ισχύει η ταυτότητα μου!
Αφού με παραπέμπουν σε διάφορα αστυνομικά τμήματα , ζητούν πιστοποιητικό γεννήσεως... Έλα όμως που το δημαρχείο είναι υπό κατάληψη εδώ και κάποιες μέρες !!!!

getxowoman

Member
Δεν υπάρχει αυτή η χώρα !! Δεν υπάρχει !!! Εδώ και πόσο καιρό προσπαθώ να ανανεωσω το διαβατήριο μου, μαζεύω τα πιστοποιητικά πάω και μου λένε ότι δεν ισχύει η ταυτότητα μου!
Αφού με παραπέμπουν σε διάφορα αστυνομικά τμήματα , ζητούν πιστοποιητικό γεννήσεως... Έλα όμως που το δημαρχείο είναι υπό κατάληψη εδώ και κάποιες μέρες !!!!
Γιατι δεν ισχυει;

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..τη πατησα και εγω με την ανανεωση διαβατηριου...θελουν νεα ταυτοτητα και το ραντεβου μου ειναι 17 Νοεμβρη...μετα θα κλεισουν ραντεβου για ανανεωση και εγω θα εφευγα 7 Νοεμβρη....παμε για αλλα δηλαδη!!!!!!!!!:mad:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic