Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Δεν είναι δυνατόν να πήγε 2 μέρες σχολείο και να αρρώστησε κιόλας, δε θα το αντέξω πάλι...
Είναι... Get used to it, όλο το χρόνο θα κρατήσει...!Δεν είναι δυνατόν να πήγε 2 μέρες σχολείο και να αρρώστησε κιόλας, δε θα το αντέξω πάλι...
Μήπως έχει αλλεργία στο σχολείο???Δεν είναι δυνατόν να πήγε 2 μέρες σχολείο και να αρρώστησε κιόλας, δε θα το αντέξω πάλι...
Ρε κοπελιά, εσύ πάντα μετά τα μεσάνυχτα εμφανίζεσαι???Δεφ εχει δικιο ο ταβερ ....υπομονη !!!! Και ο δικος μας την πρωτη χρονια ολο με πυρετο και συναχι ηταν
τοτε ξυπναει..Ρε κοπελιά, εσύ πάντα μετά τα μεσάνυχτα εμφανίζεσαι???
Ηπια κατι μπυρες και δυσκολευομαι.... δεν εχουμε και κανενα ρεψολ στο σπιτι γμτ μου!γρηγορα για υπνο
με alitalia θα πας στη Πιζα ????Ηπια κατι μπυρες και δυσκολευομαι.... δεν εχουμε και κανενα ρεψολ στο σπιτι γμτ μου!
Με air One .. ειναι τιγκα στην εκθεση εκεινη την περιοδο ρε Ρεθυμνο γιαυτο.με alitalia θα πας στη Πιζα ????
Εμενα μου δινει κατι τιμες για Φλωρεντια....βαλε και Ηρακλειο- Αθηνα ????....και μιλαμε για αρχες Νοεμβρη
Η Φλωρεντια ειναι τιγκα στην εκθεση ?????Με air One .. ειναι τιγκα στην εκθεση εκεινη την περιοδο ρε Ρεθυμνο γιαυτο.
Ασε την Ιταλια και τραβα καμια Λισαβονα να γουσταρεις τωρα με την ΤΑP ειναι ευκαιρια