• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωραια πασα μου κανετε
Εφαγα κατι μελια σημερα ..μα κατι μελια !!!!!
Παμε στις νεροτσουληθρες Copa Copana και οταν τελειωσαμε κ πηγαμε να παρουμε το αμαξι ,ειδαμε οτι μας το εχουν ανοιξει.Η κλειδαρια ηταν ψιλο οκ,δεν ειχαν κανει καμια ζημια και ευτυχως που ειχαμε αδειασει το αμαξι απο τα παντα ...δεν υπηρχαν λεφτα,κινητα,διπλωμα,κλειδια ...τιποτα μεσα.
Μονο μεσα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου υπηρχε ενα ΠΛΑΣΤΟ 20ευρω ,το οποιο μου ειχε δωσει η μανα μου(καποιος εξυπνακιας της το πασαρε)για να προσπαθησω να το ξεφορτωθω για λογαριασμο της.
Ο κλεφτης πηρε μονο αυτο.
Οσο σκεφτομαι τα μουτρα του οταν ειδε οτι ηταν πλαστο....μπουαχαχαχαχα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εμείς Kλεοπάτρα θα είμαστε πιο επιτυχημένοι κλέφτες! Για ερασιτέχνες μας πέρασες;;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ προτείνω να κάνουμε αεροπειρατείες και να μας πηγαίνουν τζάμπα στον προορισμό που θέλουμε.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Να, εσύ σκέφτεσαι παρορμητικά και ερασιτεχνικά. Τστστσσ. Και στον προορισμό μας που θα μένουμε; Τι θα τρώμε; Πώς θα πίνουμε ποτά; Μια αεροπειρατεία σου εξασφαλίζει το μέσο αλλά δεν επιτυγχάνεις το σκοπό. Ενώ μια ληστεία τραπέζης λύνει το θέμα σε πολλαπλά επίπεδα.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Να σας πω

Δε σταματάτε αυτό με τα καλωσορίσματα;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις