panpan
Member
ρε εσεις οι κολλημενοι με την Ιταλια , υπαρχουν και αλλα μερη στον κοσμο! Δεν θελετε να δειτε καμια αλλη χωρα πριν κλεισετε τα ματια σας??Η Φλωρεντια ειναι τιγκα στην εκθεση ?????
Οχι ρε.....Ιταλια θα παω.....σου αρεσε η Λισσαβωνα ???
Τη συγκρινεις με τη Φλωρεντια ????
Λούστροι και χαμαληδες θα γινουμε ενα ?????
Αν ήταν να πηγαίναμε μόνο στα ομορφότερα μέρη, θα πηγαίναμε όλοι συνέχεια στο Παρίσι....Η Φλωρεντια ειναι τιγκα στην εκθεση ?????
Οχι ρε.....Ιταλια θα παω.....σου αρεσε η Λισσαβωνα ???
Τη συγκρινεις με τη Φλωρεντια ????
Λούστροι και χαμαληδες θα γινουμε ενα ?????
Ρε Κωστα εσεις οι Κρητικοι λετε παντα τοσο ωραια ανεκδοτα?Αν ήταν να πηγαίναμε μόνο στα ομορφότερα μέρη, θα πηγαίναμε όλοι συνέχεια στο Παρίσι....
Ρε μπάς και πάτε μαζί ;Εσύ η αποπάνω να αφήσεις τη φίλη μου τη rethimno που τα λέει μια χαρά και να πας να δεις τα στρουμφάκια στη ΝΥ μπας και ξελαμπικάρεις...
Ας μη τ αποκαλύψουμε όλα..Ρε μπάς και πάτε μαζί ;
Ρώτα τον ΑλμπερτοΑς μη τ αποκαλύψουμε όλα..
Προς το παρόν ψάχνω το πιο καμμένο κλαμπ στη Φλωρεντία για τί βραδινή μου έξοδο στη Φλωρεντία.. Προτάσεις???
ΟΧΙ!Δεν θελετε να δειτε καμια αλλη χωρα πριν κλεισετε τα ματια σας??
μπλιαχ...άμα έχεις πάει στην Ιταλία καλό είναι να πιάσεις άλλη ήπειρο μετά. στην ευρωπη τα έχεις δει όλα και απλά επαναλαμβανονται.Αν ήταν να πηγαίναμε μόνο στα ομορφότερα μέρη, θα πηγαίναμε όλοι συνέχεια στο Παρίσι....
ίνες ευκαλύπτου. το νέο χιτ.(φετα πηρες?)
Πριν διαβασω τη δευτερη προταση νομιζα πως συμμετεχεις σε καποια ερευνα που εχει να κανει με την αγορα της τσιχλας...Μέσα σε 8 ώρες πρέπει να έχω καταναλώσει τουλάχιστον δυο πακέτα τσίχλες. Άτιμο τσιγάρο τι τραβάω να σε κόψω