GTS
Member
Ή ότι είχε φάει μπόλικο σκορδοστούπι χθες το βράδυ...Πριν διαβασω τη δευτερη προταση νομιζα πως συμμετεχεις σε καποια ερευνα που εχει να κανει με την αγορα της τσιχλας...
Ή ότι είχε φάει μπόλικο σκορδοστούπι χθες το βράδυ...Πριν διαβασω τη δευτερη προταση νομιζα πως συμμετεχεις σε καποια ερευνα που εχει να κανει με την αγορα της τσιχλας...
Πριν διαβασω τη δευτερη προταση νομιζα πως συμμετεχεις σε καποια ερευνα που εχει να κανει με την αγορα της τσιχλας...
Εγώ πάντως το έκοψα πίνοντας νερό. Ήθελα να καπνίσω? Εγώ έπινα νερό. Και δώστου πάλι μετά από λίγο... Η μέθοδος δεν ενδίκνειται για όσους δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε τουαλέτα, για προφανείς λόγους....Μέσα σε 8 ώρες πρέπει να έχω καταναλώσει τουλάχιστον δυο πακέτα τσίχλες. Άτιμο τσιγάρο τι τραβάω να σε κόψω
Εγώ το έκοψα με αυτοκόλλητο στον ώμο και πολύ θέληση. Στα υπέρ μου εκείνη την εποχή ήταν ότι δε δούλευα, ήμουν μεταξύ δουλειών και το έκοψα στο ενδιάμεσο. Κουράγιο Twinkie, είναι στην αρχή δύσκολο, αλλά μετά την 1η εβδομάδα γίνεται πιο εύκολο. Σημαντικό στη δική μου περίπτωση ήταν ότι έκοψα τον καφέ για κάποιους μήνες, όπως επίσης και τις εξόδους για καφέ, μέχρι να έρθω λίγο στα ίσια μου. Σώθηκα όμως, το έκοψα νωρίς και πραγματικά σώθηκα.Ρε maltakia χωρίς αντικατάσταση ε; Μπράβο! Το μεγαλύτερο πρόβλημα βασικά το έχω στη δουλειά. Τις υπόλοιπες ώρες τη παλεύω..Ως στιγμής τουλάχιστον.
Μάλλον είμαι ανάποδο πλάσμα. Το πρωί θα καπνίσω μετά από 3-4 ώρες που ξύπνησα και αν μου κάνει κέφι. Μετά το φαγητό και με το ποτό είναι τα καλύτερα μου τσιγάρα.Αλλά αν κάτι είναι πιο δύσκολο απ'όλα είναι το πρωϊνό τσιγάρο.Όταν πάψει να σου λείπει έχεις κάνει το πρώτο σοβαρό βήμα για να το κόψεις εντελώς.
Σημάδι, σημάδι. Στα 29 κι εγώ τώρα αν και όχι στην πρώτη προσπάθεια. Άντε να δούμε...Κι εγώ μεγάλος το ξεκίνησα, στην ηλικία που το ξεκίνησες κι εσύ και το έκοψα στα 29. Πρώτη προσπάθεια και μαχαίρι. Από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου.